- 10 Mart 2017
- 29
- 13
- 3
- 47
- Konu Sahibi murorose48
-
Güzel öz eleştiri :) daha kayda değer biseylerin borcuna girseniz olmaz mı ? Evli mısınız ?sureklı ınternette dolasıp ayakkabı kıyafet ecuk cucuk seyler alıyorum delırcem ıkı kg verdık dıye havaya gırdık hadee kıyafete dadandım aman o dadanıs ay sonuna kadar ne varsa harcıyorum yemınle dayaklık oldum ya kendıme guvensem borca gırcem de alcam akıl verın nolur
Ben de 3 aydir canta alicam guzel bir canta bulup alamiyorum, hicbiri fiyatina degmez gibi geliyor bana. Cimri desen degilim, bir aksam yemege+sinemaya gidip bir canta parasini gomup geliyorum. zor begenmek+gereksiz buldugum seylere para harcamayı sevmemek diyelim...
Parayi kolay mi kazaniyorsunuz acaba?
Aynen işte
Fiyat işlev dengesi derken hiçbir şey alamıyorum yıllardır
Zaten ozellikle son donemde ortalama fiyatlardaki urunlerde inanilmaz bir kalitesizlik sozkonusu, ya da bana oyle geliyor bilmiyorum, mesela su bim gibi her yere acilmis meshur giyim magazasi var ya (k.n) kac kere penye alsiysam 2 yikamaya yamuldu, önü delindi vs.
10 yildir giydigim bluzlarim var onlarda sorun yok yeni aldiklarim rezalet. Kiyamiyorum artik parama.
Zaten ozellikle son donemde ortalama fiyatlardaki urunlerde inanilmaz bir kalitesizlik sozkonusu, ya da bana oyle geliyor bilmiyorum, mesela su bim gibi her yere acilmis meshur giyim magazasi var ya (k.n) kac kere penye alsiysam 2 yikamaya yamuldu, önü delindi vs.
10 yildir giydigim bluzlarim var onlarda sorun yok yeni aldiklarim rezalet. Kiyamiyorum artik parama.
hangi mağaza anlamadım ben onu
konu sahibi, şu günlük markaları değişen alışveriş sitelerine girersem bazen ben de kaçırabiliyorum işin ucunu, formül bulsam kendime kullanırdım sanırım önce
Aynen öyle
Bekarlığımdan kalan giysiler taş gibi geçen ay alınanların ağzı gözü kaymış
Onu da ben giyiyorum ben yıkıyorum sonuçta
Business serisine laf yok o seri olmuyorsa senin tipindendirkoton
pantolonları da yakışmıyor bende mi bir tipsizlik var acaba
Business serisine laf yok o seri olmuyorsa senin tipindendir
Konu sahibi borcla almiyorsun sonucta al giy gencken yakisir :)
Businnes serisi daha beter 34 bedeninin bile beli kocaman, bacaklari dar, poposu boltamam tamam var bende bir sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?