- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi murorose48
-
Senin popon kucukturBusinnes serisi daha beter 34 bedeninin bile beli kocaman, bacaklari dar, poposu boltamam tamam var bende bir sıkıntı
ay işte o benim içinKoton un hırkasını aldım bu sene en memnun ondan kaldım şaka bir tarafa, daha da gelmem davosa dedim diğer ürünlerini deneyince
Senin popon kucuktur
34 beden ne ayrica oyle insanmi olur
Tamam itiraf ediyorum onlarin arka belleri banada cok bol oluyor ama sorun onlarda degil benim kasli bacaklarimda sporcu vucudumda36 bedenim aslında yav, bunların bel kalıpları çok geniş, bacağıma tayt gibi oluyor yoksa,
e biraz da bacaklarım kalın, üst bacağim belim kadar, olabilir bence herkesin küçük kusurları
Aynen.. o marka cok bozdu kendini su 5 senede.. pazardan aldiklarim daha kaliteli cikiyo... ay hele su instagaram butikleri yokmu.. dandikmi dandik... biara cok aliyodum.. ama şükür ki kendime bi dur diyebildim :)))koton
pantolonları da yakışmıyor bende mi bir tipsizlik var acaba
dimi ya tek benim başıma gelmiyor bu,
10 yıl önce aldığım hala giydiğim kotlarım, penyelerim var, yeni aldıklarımın 2 yıkamada tipi kayıyor, ayakkabılar keza öyle, aynı markanın 12 yıllık spor ayakkabısını hala giyiyorum ama geçen yıl aldığım pert
Ay Allah da sizi güldürsün e mi...ben sepeti doldurup sayfayı kapatıyorum. almış gibi rahatlıyorum. alışveriş delisi değilim ben arada estimi kendimi böyle sakinleştiriyorum :)
Hayır bosandımGüzel öz eleştiri :) daha kayda değer biseylerin borcuna girseniz olmaz mı ? Evli mısınız ?
Hayır ama gıdıyor ıste sonra da mal mal sıkıntı cekıyorumBen de 3 aydir canta alicam guzel bir canta bulup alamiyorum, hicbiri fiyatina degmez gibi geliyor bana. Cimri desen degilim, bir aksam yemege+sinemaya gidip bir canta parasini gomup geliyorum. zor begenmek+gereksiz buldugum seylere para harcamayı sevmemek diyelim...
Parayi kolay mi kazaniyorsunuz acaba?
denedım siteler benı durtuyor kampanya var ındırım var dıye ..mal mıyım saf mıyım bılemedımÇok kötü olur ilerde. Almanın sonu yok aldıkça alırsınız ama o sevinç anlık yani. Ben de çok alıyordum o gün rahatlıyordum ertesi gün başka bir şey alasım geliyordu. Kendinizi durdurun mağazalara gitmeyin internette alışveriş sitelerine girmeyin dikkatinizi başka bir şeye verin
valla bedene gore alıyorum olmadı degıstırıyomVücudunuz çok mu standart
Ben mağazada on kere deneyip seçemiyorum siz oradan alıp Nasıl uyduruyorsunuz yoksa aman deyip kenara mı atıyorsunuz
kafa olayı super :) onu denerımGirme o sitelere.
Veya vadeliye yatır paranı çekeme.
Birşey için borca gir.
Bunlar olmazsa duvara kafa at son çözüm
İnsan zamanında yapamadigi şeylerin eksikliklerini b tur alisverisler yaparak tatmin ediyor ediyor kendini .belli bisure sonra bu durum dan vazgecersin çünkü alacak paran olmayacaksureklı ınternette dolasıp ayakkabı kıyafet ecuk cucuk seyler alıyorum delırcem ıkı kg verdık dıye havaya gırdık hadee kıyafete dadandım aman o dadanıs ay sonuna kadar ne varsa harcıyorum yemınle dayaklık oldum ya kendıme guvensem borca gırcem de alcam akıl verın nolur
Vücudunuz çok mu standart
Ben mağazada on kere deneyip seçemiyorum siz oradan alıp Nasıl uyduruyorsunuz yoksa aman deyip kenara mı atıyorsunuz[/QU
Almayınca kötü hissediyorsunuz değil mi:)İçinizden bir şey almalısın diyor sürekli:)denedım siteler benı durtuyor kampanya var ındırım var dıye ..mal mıyım saf mıyım bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?