- 17 Ağustos 2011
- 22.069
- 137.886
- Konu Sahibi ceycey0406
Ben de geçen dolap'tan zara kazak aldım, 25 liraya.bugün pazardan 30 tl ye zara kazak aldım saygılar
Mis gibiydi sıfırdan farksız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de geçen dolap'tan zara kazak aldım, 25 liraya.bugün pazardan 30 tl ye zara kazak aldım saygılar
Kilo alınca biraz daha ince görünmenin yollarını arıyorum kendimceNe gerek var heyecana al düz rahat et
Batıkentte metronun oralarda kapalı bi pazar var, efsane ucuz ve güzel. Hastası oldum ben oranınBizim sosyete pazarları çok pahalı . Leynnn gerçek sosyete değiliz çakmayız diyorum ama indirim yapmıyorlar ben de mecbur paraları büyük mağazalara gömüyorum. Ondan sonra ağlarlar küçük esnafı desteklemiyorsunuz diye. E be küçük esnaf sen de fakir müşterini desteklemiyorsun o ne olacak?
Ben o seytan üçgeni üçlüyü hic indirimde göremiyorum ama inş kasımda trendyolda olur bir umut...şöyle montla trençkot arası birşey denedim stra. da geçen hafta bende onu istiyom indirim başlarsa haber et:)
antalya da hiç gerek yok.ama bizim Ankara dondurucu oluyor.gene de eski kışlar da kalmadı artıkBen o seytan üçgeni üçlüyü hic indirimde göremiyorum ama inş kasımda trendyolda olur bir umut...
Geçen aylarda pull&bear den dayanamayıp bir boomber ceket aldım 260'a dedim başlarım indirimsizliğinize,antalya bura zaten yeter o bana hala şort tişört havasi burda
hem 10 yıllık kabanlarim var gayet giyilir ocak mart arası.yeter de artar bile
atasaysa kalsınn en son 5 yıl önce almıştım 2 küpe.ondan sonra oralar da hayal olduuu hızla fakirleştikkkilgilenen varsa sanal çadır da açıldı bilginiz olsun.
Evet ankaranin sogunu biliyorumantalya da hiç gerek yok.ama bizim Ankara dondurucu oluyor.gene de eski kışlar da kalmadı artık
Aldığın yere bildir geri gönderha bu arada poşetten 6 tane benim aldığım ürünler 1 tane de 7 8 yaş mavi renk erkek tişörtü çıktı.böyle bir ürün almadım.kimbilir kimin?kaydı da yok nasıl iade edeceğim ben bunu şimdi?ihtiyaç sahibi bir çocuğa mı versem ?
iyi fikir sorayım.sanmıyorum hediye olduğunu.öyle olsa niye küçük erkek çocuk tişörtü göndersinler ki.karıştı benceAldığın yere bildir geri gönder
Belki de aldıklarının hediyesi de olabilir
Sor bi bakalım
Yorumcu dan çıkarmışım benIslak mendil için ses edin ünibaby kullanıyorum başka marka varsa güvendiginiz olur beybilerrrrrr... Kova hatunu kız bir bulamadım varmı bildiğin harita sitesi özelden yazamıyorum çünkü uykusuzluktan kör oldum heryere erisimim bitti
Ayyy siyah olan çok güzel
hangi siyah?benimki değilse yolarım bakkkkAyyy siyah olan çok güzel
Ben de vuruldum onlara ama işte 8 saat ayakta durabilir miyim bilemedimAyyy siyah olan çok güzel
O minik bir kelebek olduğu için benimkini beğenmiştir.hangi siyah?benimki değilse yolarım bakkkk
ben sokakta duramıyorum .ama okulda ara ara oturacağın için sorun olmazBen de vuruldum onlara ama işte 8 saat ayakta durabilir miyim bilemedim
Yalniz varya Koç dolunayi varya gümbür gümbür geldi bana ... bi hengamenin içine buldum kendimk dur bakalım sonu nasıl olacakYorumcu dan çıkarmışım ben
Vurma ceyceyim ama Margaret'ın siyah cat seninkine çok benzer bende varhangi siyah?benimki değilse yolarım bakkkk