Alıştım artık ama bu sefer çok üzüldüm

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.230
Merhaba kızlar
Arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Birbirimizi uzaktan uzağa görmüştük zaten numarami istemis vs. Sonra numaramı almış 1 haftadır konuşuyoruz. Neyse gelgelelim bu çocuk yukarda Allah var bana dusmeyecek kadar yakışıklı. Bakan dönüp bidaha bakıyo abartmıyorum.. Biz bununla bu cuma buluşacağız birbirimize o zaman alıcı gözle bakacağız konuşmalarımız çok iyi gidiyo ama sorun şu ki..
Bugün konuşmamıza vasıta olan arkadaşımın sevgilisiyle tanıştık. O çocuk da konuştuğumu tanıyor haliyle. Hepsi aynı yerde çalışıyor. Bi cafeye oturduk arkadaşım "x in konustugu kız sumoshh" dedi. O da hım dedi ama gözleri böyle 4 döndü. Bıyık altından da güldü. Dalga geçercesine. Çiktık onlar elele önümüzdeydi arkadasim "yorum yapma sakın" dedi sevgilisine.Şimdi okuldayım tek başıma wc geçtim ağladım. Çok zoruma gitti tamam yakışmıyorum olmazsa da olmaz hiç ö.degil ama o kadar mı kötüyüm. Beni de gördü daha önce konustugum cocuk. Biliyosunuz alıştım böyle tepkilere ama gururum kalmadı artik ölmek istiyorum

eee yazıştığın adam seni daha önce hiç görmedi mi ki

görmüş anlattığın kadarıyla o beğendiysese başkasına düşmez ki

Ne kadar ayıp bişey ya hic üzülme tatlım seni oldugun gibi begenmeyene zaten üzülecek kadar deger verme! Ayrıca alıştım falan demişin, neyin varki, neden beğenmeyecekmiş seni
Biseyim yok sorun orda. Bir tek boyum standartın üstünde bu

Şimdi psikolojisi bozuk diyenler olur. Bozuldu zaten bu kaçinci vakam

Beğenilmeyecek bir tarafın olduğunu hiç mi hiç düşünmüyorum,
ancak belki gereken özeni vermiyor olabilirsin kendine .
Böyle basit insanları da hiç takma ne olursun,
inan kusur bulmak isteyen illa ki de bulur

E siz zaten kabullenmişsiniz bana düşmeyecek kadar yakışıklı nedir yahu? Siz notre dame'ın kamburu musunuz? Herkes aynı fiziksel özelliklere sahip olmayabilir kusurlarınızla barışın lütfen. Hiçbirimiz dünya güzeli değiliz ki. Kendinizdeki güzellikleri erdemleri keşfedin.

Beğenilmeyecek bir tarafın olduğunu hiç mi hiç düşünmüyorum,
ancak belki gereken özeni vermiyor olabilirsin kendine .
Böyle basit insanları da hiç takma ne olursun,
inan kusur bulmak isteyen illa ki de bulur
Bende pes mi etsem hırs yapıp cocugu kazanip gözlerine mi soksam bilemedim.. Çok üzüldüm bi genc kiz icin cok aci 18 yasindayim

Neden bıyık altından gülümsemesini o şekilde algıladın ki? Bu işler böyledir insanlar takılmayı, gülmeyi ufak tefek imalarda bulunmayı severler. Ayrıca güzellikle ilgisi yok inan. Kendine güven. Ne güzellerin yuvaları yıkıldı, yıkılıyor. Kendine saygı duy. Böyle hissettiğini karşındaki anlarsa gerçekten seni küçük görmeye başlar.

Biseyim yok sorun orda. Bir tek boyum standartın üstünde bu
Bu dezavantaj değilki tam tersine tatlım,desene manken gibiyim diye.onlar sana yetişemedikleri için küçümser gibi bakmıslardır.hiç takılma canım boyun kaç bilmiyorum ama uzun boylu olmak dikkat çekici olduğundan kıskanılmaya müsaittir unutma

Huyumu konuşmalarimi konustugum cocuk begendi zaten. Bir de boyuma fizigime iltifat etmisti bi kere çok hoşsun diye tabi yüzümü begenen yok haliyle..

Boyum 173 de konustugum cocugun 190

Ama yeni tanışıyoruz samimi bi arkadasi degilimki bana imada bulunsun

Ama yeni tanışıyoruz samimi bi arkadasi degilimki bana imada bulunsun
Canım benim dayımın kızı görücü usulü bir delikanlıyla tanışmaya gitmişti bizde kuzenime mesaj atıp durmuştuk. Üstelik çocuğu görmemiştik bile. İşin içinde olunca farklı oluyor tabi ama dışarıdan bakınca insan takılmak istiyor, eğlenceli oluyor ya hoş şeyler bunlar.

Son düzenleme:
1,73 cok uzun değil yahu, konuştuğun çocukta 1.90 mıs zaten. Ailede en kısa ben Varım ben 1.70 im gerisini sen düşün.kuzenler bana cüce diyor
Ailede benden uzun kız çikmadi daha ))) demek istediğim bundan başka avantajim yok

Huyumu konuşmalarimi konustugum cocuk begendi zaten. Bir de boyuma fizigime iltifat etmisti bi kere çok hoşsun diye tabi yüzümü begenen yok haliyle..

Yüzünü neden beğenmesinler lütfen ama belki bazen bakımsız sönük zamanların vardır ama onun harici ışıldayan gözlerin eminim güzelliğine güzellik katar hem ne derler
Yüzü Güzel Olana 40 Günde Doyulur, Gönlü Güzel Olana 40 Yılda Doyulmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…