Alıştım artık ama bu sefer çok üzüldüm

Daha önce ki konularında güzel güzel konuştum ama artık sana kızmaya başladım. Bu ne ya sürekli bir isyan, mutsuzluk, umutsuzluk? Bir önce ki konun kendimi 30 yaşında hissediyorum du. Bence sen kendimi 70 yaşında hissediyorsun.

Abilerim beni sevmiyor, teyzem beni sevmiyor. Aynalara küstüm, bakmak istemiyorum. Bunlar aklımda kalanlar. Sen aynaya bakmazsan, başkaları ne yapsın? Önce kendinle barışık olmayı öğren! Allah herkesi nasıl uygun görmüşse öyle yaratmış! Bence sende çok güzelsin..

Bir kadın güzelliği ile bir erkeği ne kadar etkileyebilir sence, karakteri bozuk, içi boşsa? Bir kadın etkileyecekse birini zekası ile karakteri ile etkilesin bence, sağlam olan budur! Bundan 15 yıl sonra hiç kimsede gençliğinde ki gizi güzellik kalmayacak.

Benim çok yakışıklı arkadaşım var herkesin "oha o kadar kız varken bununla mı evlendi" dediği birisi ile evlendi ve çok mutlu... Biraz özgüvenin olsun ya, inan bu tavırlarınla o çocuk seni çok istese bile soğutursun kendinden. Erkeklerin akıllı ve mantıklı olanları inan güçlü, kendine güvenen kadınları sever... Ben senin durumunu iyi görmüyorum. Kaç kere yazdım, hala aynısın kardeşim olsam döveceğim seni, o derece kızıyorum şu isyan edişlerine, ölmek istemelerine. Lütfen kendin için birşeyler yap ya!

Son düzenleme:
Ailede benden uzun kız çikmadi daha :-)))) demek istediğim bundan başka avantajim yok
Yok canım o kadar takılma ya,aşırı uzun değilsin tam kıvamındasın.bu çocuk olmasada illaki uzun boylu başkası olur.benim erkek arkadasım 1.74 biz evlensek ailede en kısa erkekte o olacak :KK48: ne güzel ailede en uzunu sensin,bence güzel bir duygudur

Boyum 173 de konustugum cocugun 190 :KK43:
E sen de standardın üstündeyim diyince ben seni 1.90 sandım. 1.73 manken boyu dense yeri. İdeal gayet neyin var anlamadım? Sende özgüven eksikliği var bence ve bunun birçok sebebi olabilir. Konuştuğum çocuğun 1.93 demişsin o da gayet iyi yakışır yanına. Ne var ben anlayamadım ciddiyim? Yüzüne iltifat yoksa demek ki bakımsızsın arkadaşım. Çirkin insan cidden yok. Bir iki tane makyajın bile toparlayamadığı var onlar istisna ama herkesin bi beğeneni var emin ol. Yani bu noktada çirkin insan yine yok.

Saçını fönle makyajını kendine göre güzel bi şekilde yap. Majyajsız dolaşma.

Bu sana gülen arkadaşının ve sevgilisinin boyu kaç??? Tahminen kaçtı?

Boyum 173 de konustugum cocugun 190 :KK43:
E sen de standardın üstündeyim diyince ben seni 1.90 sandım. 1.73 manken boyu dense yeri. İdeal gayet neyin var anlamadım? Sende özgüven eksikliği var bence ve bunun birçok sebebi olabilir. Konuştuğum çocuğun 1.93 demişsin o da gayet iyi yakışır yanına. Ne var ben anlayamadım ciddiyim? Yüzüne iltifat yoksa demek ki bakımsızsın arkadaşım. Çirkin insan cidden yok. Bir iki tane makyajın bile toparlayamadığı var onlar istisna ama herkesin bi beğeneni var emin ol. Yani bu noktada çirkin insan yine yok.

Saçını fönle makyajını kendine göre güzel bi şekilde yap. Majyajsız dolaşma.

Bu sana gülen arkadaşının ve sevgilisinin boyu kaç??? Tahminen kaçtı?

Yok canım o kadar takılma ya,aşırı uzun değilsin tam kıvamındasın.bu çocuk olmasada illaki uzun boylu başkası olur.benim erkek arkadasım 1.74 biz evlensek ailede en kısa erkekte o olacak :KK48: ne güzel ailede en uzunu sensin,bence güzel bir duygudur
Bence bu hatun iltifat istiyor:))

Bende pes mi etsem hırs yapıp cocugu kazanip gözlerine mi soksam bilemedim.. Çok üzüldüm bi genc kiz icin cok aci 18 yasindayim

Hiç kendini yorma bile canım benim ..
En güzel yaşlar, bu yaşının değerini, kıymetini bil,
Böyle boş kişilikler için hiç yıpratma kendini ..
Kendinle alakalı olsun hırsların olacaksa da, sadece kendi iyiliğin için ..

Bilemedim şimdi tatlım ama takıntılı oldugu kesin :KK64:
Ya takıntılı falan değil canım benim.ben 1.73 üm çocuk da 1.93 :) hani vaaavvv çok iyisiniz neden üzülüyosun denmesini bekliyo.

Ben de standardın üstündeyim diye abartınca 1.80 üstü sandım çok ciddiyim. He evet Türk kadınının üstünde ana ortalama düşük. Aslında o normal. Abartılcak kadar değil ama Annem 1.78di miss turkeyde 1.88 mi 1.90 mı ne kız vardı. Heralde onlar ozonu deldiği için konu açmalı burda. Konu sahibi öyle bir şişirmiş ki bizden aaaaaa saçmalamaaaa tam kıvamı denmesini bekliyo. Bu memlekette ne standart üstü hatunlar var allah aşkına..

Ya takıntılı falan değil canım benim.ben 1.73 üm çocuk da 1.93 :) hani vaaavvv çok iyisiniz neden üzülüyosun denmesini bekliyo.

Ben de standardın üstündeyim diye abartınca 1.80 üstü sandım çok ciddiyim. He evet Türk kadınının üstünde ana ortalama düşük. Aslında o normal. Abartılcak kadar değil ama Annem 1.78di miss turkeyde 1.88 mi 1.90 mı ne kız vardı. Heralde onlar ozonu deldiği için konu açmalı burda. Konu sahibi öyle bir şişirmiş ki bizden aaaaaa saçmalamaaaa tam kıvamı denmesini bekliyo. Bu memlekette ne standart üstü hatunlar var allah aşkına..
Dogru diyorsun tatlım, konu sahibini bilemem ama burda ego tatmini icin fiziksel özelliklerinden sanki beğenmiyormuş gibi bahsedip saçmalama yerinde olmak isteyen cok kişi var denmesini bekliyorlar. Bende Allah biliyor ya 1.80 falan sandım.ben bizim aileyi diyorumda kuzenim 1.74 Sınıfta en kısa kız o ve baska 1.74 olan bi kızmıs. Bahsettigim sınır anadolunun bağrında yani yurtdışı falan değil :KK45:

Dogru diyorsun tatlım, konu sahibini bilemem ama burda ego tatmini icin fiziksel özelliklerinden sanki beğenmiyormuş gibi bahsedip saçmalama yerinde olmak isteyen cok kişi var denmesini bekliyorlar. Bende Allah biliyor ya 1.80 falan sandım.ben bizim aileyi diyorumda kuzenim 1.74 Sınıfta en kısa kız o ve baska 1.74 olan bi kızmıs. Bahsettigim sınır anadolunun bağrında yani yurtdışı falan değil :KK45:
Valla yaaa:)

Merhaba kızlar
Arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Birbirimizi uzaktan uzağa görmüştük zaten numarami istemis vs. Sonra numaramı almış 1 haftadır konuşuyoruz. Neyse gelgelelim bu çocuk yukarda Allah var bana dusmeyecek kadar yakışıklı. Bakan dönüp bidaha bakıyo abartmıyorum.. Biz bununla bu cuma buluşacağız birbirimize o zaman alıcı gözle bakacağız konuşmalarımız çok iyi gidiyo ama sorun şu ki..
Bugün konuşmamıza vasıta olan arkadaşımın sevgilisiyle tanıştık. O çocuk da konuştuğumu tanıyor haliyle. Hepsi aynı yerde çalışıyor. Bi cafeye oturduk arkadaşım "x in konustugu kız sumoshh" dedi. O da hım dedi ama gözleri böyle 4 döndü. Bıyık altından da güldü. Dalga geçercesine. Çiktık onlar elele önümüzdeydi arkadasim "yorum yapma sakın" dedi sevgilisine.Şimdi okuldayım tek başıma wc geçtim ağladım. Çok zoruma gitti tamam yakışmıyorum olmazsa da olmaz hiç ö.degil ama o kadar mı kötüyüm. Beni de gördü daha önce konustugum cocuk. Biliyosunuz alıştım böyle tepkilere ama gururum kalmadı artik ölmek istiyorum
aaa delimisin yahu ne ölmesi.Elalemin salağı için niye ölüyormuşsun.Ali olmaz veli olur Veli olmaz Ahmet olur.

Eger sürekli kendine cirkin cirkin dersen Allah öyle bir yapar ki , su anki halini ararsin.

Senin kesinlikle rahatsizligin var. Biri gulse nem kapiyorsun, kendi üstüne .aliniyorsun.
Ciddi bir sey bu. Bence sen psikolojik bir destek al..

ayy kendini ne sanıyor acaba....hiç üzülme..hatta birdaha seni üzen insanlarla görüşme..

Öncelikle kendine özgüvenin tam olacak arkadaşım, öyle insanların arasında "bu çocuk bana layık değil " diye ezilip büzülmeyeceksin dik duracaksın havam yeter diyeceksin... bunlarda ciddiyim yani ne öyle etrafta ben çirkinim diyemi geziyorsun sen azcık güven ya

Seni cidden görmesem şu anlattıklarından çirkin bir kız olduğunu düşünürdum yahu cidden psikolojik olarak rahatsızsın tedavi ol bu konuda bence mutlaka güzellikle bozmuşsun kafayı.

bnce de bosuna uzulmussunuz.
benim annem birilerini birbirine yakistirdiginda, "allah sirin gostersin" der. Simdi siz ne biliyorsunuz, o sizi belki cok sirin gorecek?
mecnun dememis mi, "siz bir de leyla'yi benim gozumden gorun.."

Insallah bu cocuk seni sever, senin ozguven yukselir, biz de kurtuluruz artik senin yogun komplex iceren konularindan :KK70:

X