Alıştım artık ama bu sefer çok üzüldüm

Yüzünü neden beğenmesinler lütfen ama belki bazen bakımsız sönük zamanların vardır ama onun harici ışıldayan gözlerin eminim güzelliğine güzellik katar hem ne derler
Yüzü Güzel Olana 40 Günde Doyulur, Gönlü Güzel Olana 40 Yılda Doyulmazmış

:KK66::KK66:
Sözü paylaşayım mı ya çok beğendim kaybetmek istemem :)

Senelerce erkek cigunlugun icin de okumus ve calismus biri olarak soyleyim. Muhabbetin ve ozguvenin yerindeyse sorun yok. Ama tersi durumda azra akin olsan bos

ya mal resmen valla tutamadım kendimi, arkadaşı beğenmiş ona noluyo ki? böyle arkadaşlıklar yüzünden ne ilişkiler çöpe gidiyodur kimbilir.

boşver canım benim o istemiş ilk numaranı demekki beğenmiş, beğenmezsede gitsin yani mutlaka seni hakeden birisi seni seven beğenen birisi olacaktır, kimse 4 4 lük değil.

böyle bir konu yüzünden ölmek istenir mi??
hayat dertlerine rağmen yaşamaya değer önce ağzınızdan şu ölüm lafını atın ALLAHın gücüne gider sanki çekilmez derdiniz var.
ve şu görsellik mevzusu güzellik göreceli bir kavramdır kime göre neye göre güzel, bazı insanlar çok güzel görünse de karşı taraftan görsellikten farklı beklentileri olabilir misal iyi niyet, güzel bir tebessüm, yardım sever, neşeli gibi illa ki güzelliğe odaklanma şunu da unutma ne güzeller var insan yerine konmaz
kız barbi bebek gibidir ama iki cümle peş peşe kuramaz
adam artist gibidir ama görgüsüzdür
kalıplarınız görsellikle sınırlı kalmasın
kendinize güvenmeyi öğrenin

Merhaba kızlar
Arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Birbirimizi uzaktan uzağa görmüştük zaten numarami istemis vs. Sonra numaramı almış 1 haftadır konuşuyoruz. Neyse gelgelelim bu çocuk yukarda Allah var bana dusmeyecek kadar yakışıklı. Bakan dönüp bidaha bakıyo abartmıyorum.. Biz bununla bu cuma buluşacağız birbirimize o zaman alıcı gözle bakacağız konuşmalarımız çok iyi gidiyo ama sorun şu ki..
Bugün konuşmamıza vasıta olan arkadaşımın sevgilisiyle tanıştık. O çocuk da konuştuğumu tanıyor haliyle. Hepsi aynı yerde çalışıyor. Bi cafeye oturduk arkadaşım "x in konustugu kız sumoshh" dedi. O da hım dedi ama gözleri böyle 4 döndü. Bıyık altından da güldü. Dalga geçercesine. Çiktık onlar elele önümüzdeydi arkadasim "yorum yapma sakın" dedi sevgilisine.Şimdi okuldayım tek başıma wc geçtim ağladım. Çok zoruma gitti tamam yakışmıyorum olmazsa da olmaz hiç ö.degil ama o kadar mı kötüyüm. Beni de gördü daha önce konustugum cocuk. Biliyosunuz alıştım böyle tepkilere ama gururum kalmadı artik ölmek istiyorum
Yahu bu gençlere noluyo, karşındaki insanı alçatmak düşüncesi nereden geliyor, bu gücü nereden buluyorlar...İnan bana sana bunu yapan adama acıdım çünkü bi karakteri yok, boş yaşıyor.....Basit görsellik üzerine yaşıyor..Kaybedecektir hayat boyu...Güzellik kalptedir, onu çıkartacak erkeklerle ilgilen bence, umarım bi gün bulursun...

Merhaba kızlar
Arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Birbirimizi uzaktan uzağa görmüştük zaten numarami istemis vs. Sonra numaramı almış 1 haftadır konuşuyoruz. Neyse gelgelelim bu çocuk yukarda Allah var bana dusmeyecek kadar yakışıklı. Bakan dönüp bidaha bakıyo abartmıyorum.. Biz bununla bu cuma buluşacağız birbirimize o zaman alıcı gözle bakacağız konuşmalarımız çok iyi gidiyo ama sorun şu ki..
Bugün konuşmamıza vasıta olan arkadaşımın sevgilisiyle tanıştık. O çocuk da konuştuğumu tanıyor haliyle. Hepsi aynı yerde çalışıyor. Bi cafeye oturduk arkadaşım "x in konustugu kız sumoshh" dedi. O da hım dedi ama gözleri böyle 4 döndü. Bıyık altından da güldü. Dalga geçercesine. Çiktık onlar elele önümüzdeydi arkadasim "yorum yapma sakın" dedi sevgilisine.Şimdi okuldayım tek başıma wc geçtim ağladım. Çok zoruma gitti tamam yakışmıyorum olmazsa da olmaz hiç ö.degil ama o kadar mı kötüyüm. Beni de gördü daha önce konustugum cocuk. Biliyosunuz alıştım böyle tepkilere ama gururum kalmadı artik ölmek istiyorum

ne yorumları okudum ne de eski konuları biliyorum. sadece konuyu okudum.

anlamadığım nokta şu neden böyle zoraki tanışma konuşma olaylarına giriyorsun ki. bu kaçıncı diyorsun bir de.

herkesi beğenen de olur beğenmeyen de bunun için ölmek isteme.

seni beğenen seni sevecek sana sen olduğun için değer verecek insanlarla görüş.

gerçi senin konuştuğun çocuk yorum yapmamış ama kendini hiç bu durumlara sokma.

olacak şeyler olur zaten böyle zorla konuşma etme mantıklı gelmiyor bana.

Neye göre çirkin . Umursamayın ve insanların hadsizliklerinden utanmalarını sağlayın hareketlerinizle ukala olun kısacası hayat böyle çok iyi kim ne derse desin çokta fifi diyin sizde

Merhaba kızlar
canım belki de sen kendini beğenmediğin için onların o tavırlarını yanlış yorumladın. ne çirkin kadınlar var iki erkeği birbirine düşüren. bne de güvenmiyorum hiç kendime ama bildiğim tek şey, bi insan kendini sevmediği sürece başkaları da onu sevemez. ben kendimi sevmeye çalışıyorum artık sen de öyle yap

X