- 13 Eylül 2013
- 308
- 550
sen gördün mü izguben. kendini öyle bi anlatıyor ki karşımda ecüş bücüş bişey canlanıyor tövbeler olsunSeni cidden görmesem şu anlattıklarından çirkin bir kız olduğunu düşünürdum yahu cidden psikolojik olarak rahatsızsın tedavi ol bu konuda bence mutlaka güzellikle bozmuşsun kafayı.
Hiç öyle biri değil inan ki diyorum ya ben de görmesem öyle sanırdım kesin, facesini paylaşmıştı konu sahibi orda baktım çok çekici gayette güzel neden böyle bir kanıya kapıldı anlamıyorum boyu posuda var ki daha ne olsun, psikoloji bozulmuş sadece.sen gördün mü izguben. kendini öyle bi anlatıyor ki karşımda ecüş bücüş bişey canlanıyor tövbeler olsun
aaa face ni mi paylaştı? çok merak etim bana özelden göndersene aklındaysa :)Hiç öyle biri değil inan ki diyorum ya ben de görmesem öyle sanırdım kesin, facesini paylaşmıştı konu sahibi orda baktım çok çekici gayette güzel neden böyle bir kanıya kapıldı anlamıyorum boyu posuda var ki daha ne olsun, psikoloji bozulmuş sadece.
görderirdim canım da kapatmış şimdi o adrese ulaşılamıyor malesefaaa face ni mi paylaştı? çok merak etim bana özelden göndersene aklındaysa :)
burdan sumoşa sesleniyorum seni merak ediyorummmmm bana ulaşgörderirdim canım da kapatmış şimdi o adrese ulaşılamıyor malesef
Valla ben de öyle dedim. Ne uzun hatunlar var dedim bastı fırçayı bana. Uzun diyene kızdı daha uzunlar var diyen bana da kızdı. Derdi uzunluk kısalık değil vay be dedirtmek. Psikolojisi bozulsa ya da kendini cidden kötü bulsa daha uzunlar var ben de 1.90 sın sandım dediğimde bana ateş püskürmezdi.Sumosh yeter ama artık her seferinde ölmek istiyorum falan bu nedir böyle? Sorun senin görüntün değil, senin en büyük düşmanın sensin ve artık saçmalamaya başladığını düşünüyorum.
Takacak bir şey bulamadın boyuna mı taktın bu defa yoksa? 1.73 nedir ki, benim boyum 1.83 ben ne yapayım? Üstelik konuştuğun çocukda zaten 1.90 eeee daha ne istiyorsun? Başkalarının tavırlarına, konuşmalarına göre mi şekillendireceksin kendini devamlı.
Güzelliği şunu bunu geç, istersen dünya güzeli ol bu özgüvensilikle seni yine üzerler yine üzerler. Kendine gel artık. Bir daha da saçma sapan sebeplerden ölmek istiyorum dediğini görmeyelim. Daha bu yaşta saçma sapan hikayelere takıyorsun ilerde en ufak sorunda ne yapacaksın pes mi edeceksin?
Rahatla biraz!
bende merak ettim gerçekten,1.73 boyunda ve bunalımda biz atalım kendimizi 2.basamaktan aşağıya ..bak şekil A görüldüğü gibiyim..güzelim herşeyi geç senin boyun yeter benceburdan sumoşa sesleniyorum seni merak ediyorummmmm bana ulaş
birazcık özgüven neleri değiştirir bi bilsebende merak ettim gerçekten,1.73 boyunda ve bunalımda biz atalım kendimizi 2.basamaktan aşağıya ..bak şekil A görüldüğü gibiyim..güzelim herşeyi geç senin boyun yeter bence
yaf özgüveni yoksada..iş bir fondeten ,bir allık, bir ruja, birde güzel saçları föne bakar :)))))))))))))) endamı yerinde imiş maşallahhhbirazcık özgüven neleri değiştirir bi bilse
ona bakarsan bi bakış bi duruş bile çok şeyi değiştiriryaf özgüveni yoksada..iş bir fondeten ,bir allık, bir ruja, birde güzel saçları föne bakar :)))))))))))))) endamı yerinde imiş maşallahhh
Valla ben de öyle dedim. Ne uzun hatunlar var dedim bastı fırçayı bana. Uzun diyene kızdı daha uzunlar var diyen bana da kızdı. Derdi uzunluk kısalık değil vay be dedirtmek. Psikolojisi bozulsa ya da kendini cidden kötü bulsa daha uzunlar var ben de 1.90 sın sandım dediğimde bana ateş püskürmezdi.
Çocuk içi boş hediye paketi gibiymiş, tip var karakter yok , tıngır tıngır ses çıkarmış hepsi bu tatlımMerhaba kızlar
Arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Birbirimizi uzaktan uzağa görmüştük zaten numarami istemis vs. Sonra numaramı almış 1 haftadır konuşuyoruz. Neyse gelgelelim bu çocuk yukarda Allah var bana dusmeyecek kadar yakışıklı. Bakan dönüp bidaha bakıyo abartmıyorum.. Biz bununla bu cuma buluşacağız birbirimize o zaman alıcı gözle bakacağız konuşmalarımız çok iyi gidiyo ama sorun şu ki..
Bugün konuşmamıza vasıta olan arkadaşımın sevgilisiyle tanıştık. O çocuk da konuştuğumu tanıyor haliyle. Hepsi aynı yerde çalışıyor. Bi cafeye oturduk arkadaşım "x in konustugu kız sumoshh" dedi. O da hım dedi ama gözleri böyle 4 döndü. Bıyık altından da güldü. Dalga geçercesine. Çiktık onlar elele önümüzdeydi arkadasim "yorum yapma sakın" dedi sevgilisine.Şimdi okuldayım tek başıma wc geçtim ağladım. Çok zoruma gitti tamam yakışmıyorum olmazsa da olmaz hiç ö.degil ama o kadar mı kötüyüm. Beni de gördü daha önce konustugum cocuk. Biliyosunuz alıştım böyle tepkilere ama gururum kalmadı artik ölmek istiyorum
Canım ya ben de çok güzel falan Değilim.mesela herkesin beğendiği bi çocuk vardı çocuk bana aşıktı,yani öyle hissettiriyordu ama kimse inanmazdı ,sonra olan çocuğa oldu, ben bile bu kadar beklemezdim kendimden.aslında ona Karşılık vermememin en büyük etkisi de yakışıklı olarak bilinmesiydi ,bana yakışıklı falan gelmemesine rağmen.hani sevince geliyor gelecekse.onun dışında zaten yakışıklı olan ya da güzel olan ekstra bişi yapmıyr şans bunlar,hem genelde de kızlar Arasında şu dedikodu olur yaşıklı bi erkek görünce Yanındaki kıza bak ne çirkin falan.ben mesela hayret ederdim böyle diyenlere ama onlarda bir değil iki değil hep mi bunlar kapar falan derlerdi.insan belki yakışıklı olunca bunlara daha az değer veriyor.ama yine de çok yakışıklıyız çıkmıcayacaksın özellikle içini bilmeden.bak çocuk Sadık olarak herkes avcunu yalar.ya da belki güzel kızla çıkmıyorlar ki biliyorlar şans oldugunu çocuğa bişi olunca çirkinleşir bakıcak tipte insanlar istemiyorlar.ya canım çirkin güzel bu kadar bastırmaktaki amacım belli etmek,yoksa sana çirkin falan demiyorum.çocuga göre demişsin ya onu kastşettimMerhaba kızlar
Arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Birbirimizi uzaktan uzağa görmüştük zaten numarami istemis vs. Sonra numaramı almış 1 haftadır konuşuyoruz. Neyse gelgelelim bu çocuk yukarda Allah var bana dusmeyecek kadar yakışıklı. Bakan dönüp bidaha bakıyo abartmıyorum.. Biz bununla bu cuma buluşacağız birbirimize o zaman alıcı gözle bakacağız konuşmalarımız çok iyi gidiyo ama sorun şu ki..
Bugün konuşmamıza vasıta olan arkadaşımın sevgilisiyle tanıştık. O çocuk da konuştuğumu tanıyor haliyle. Hepsi aynı yerde çalışıyor. Bi cafeye oturduk arkadaşım "x in konustugu kız sumoshh" dedi. O da hım dedi ama gözleri böyle 4 döndü. Bıyık altından da güldü. Dalga geçercesine. Çiktık onlar elele önümüzdeydi arkadasim "yorum yapma sakın" dedi sevgilisine.Şimdi okuldayım tek başıma wc geçtim ağladım. Çok zoruma gitti tamam yakışmıyorum olmazsa da olmaz hiç ö.degil ama o kadar mı kötüyüm. Beni de gördü daha önce konustugum cocuk. Biliyosunuz alıştım böyle tepkilere ama gururum kalmadı artik ölmek istiyorum