Toplum olarak her şeyi tek birine yüklemeyi çok seviyoruz maalesef. Kimse payına düşeni bilmesin aman ne gerek var işte bütün suç bende.
İşim saat 3te bitiyor eylülden havalar soğuyuncaya kadar oğlumu KV den aldıktan sonra parka götürdüm hem de düzenli olarak. Park demişsiniz ordan başlayayım dedim, illa yaşıtım olurmuş ya . Torunlarını getiren bir babaanne, iki kızını getiren bir baba. Ve sadece iki kez gördüğüm birkaç kadın oldu. Hiçbiri yaşıtım çıkmadı. İsterseniz inanmayın. Direk suçu bana atın. Evet adım atmamış olabilirim ama bizim memlekette mahalleye apartmana biri taşınırsa hiçbir şey yapamasak bile bisküvi alır çay demler komşuya götürürüz bir çaydanlık. Belki herkes öyle değil ama ben ve ailem böyleyizdir. Ben 4 katlı bir apartmandayım ve kimse kapımı çalıp veya merdivende denk gelip hayırlı olsun demedi. Evet suç bende. Bilemiyorum karşıda görüşmek için hiçbir adım sıcaklık olmadan ilk adımı daveti yapamıyorum

bakın evet bu da benim kusurum affedin.
Koca Şırnak Cizre'sinde yaşıtım olmasa dahi velilerim neler neler yapardı, bende ya sorun madem orda da öyle olmalı o zaman. Mesele yaş da değil aslında. Mesela Cizre'de bir yan komşu vardı her eve geldiğimde saatimi bilirdi o gün taze ne yaptıysa bir parça bana da koyup verirdi. Eve ilk taşınıyorum bir eksiğin varsa çekinme çal kapımı dedi. Evet sorun bende Bursa'da bunların bir tanesini bile yaşamadım kahretsin Allah beni!