- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
Evet biraz sevemediğim biraz da ortam arkadaş edinemediğim için zorlanıyorum. Yoksa doğudaki ilçe kimsenin gitmek istemeyeceği bir yerdi ve terör olaylarının olduğu zamanlarda ordaydık ama ben mutluydum. Sokağa çıkma yasağı biter bitmez hemen otobüs bileti alıp gitmiştim. İşte eşimin bir iş arkadaşı görüşelim dendi ama gün belirlenmedi henüzInstagram da okuma grupları var. Kadınlar belirlenen kitapları okuyup sonrasında 1 Ay sonra kitap kritiği yapıyor. Geneli genç kesim 18- 35 arası gibi turkiyenin her ilinde yapıyorlar guzel bir oluşum ve baya sosyal geçiyor. Istersen özelden yazarım kafana uyarsa bakarsin. Hem farklı bir ortam, hem kendini geliştireceğin hemde sosyallesecegin bir yer olur. Çocuğunu da katkısı olur diye dusunuyorum. Çocuklara yönelik kitaplar genelde okunuyor. Toplanıldığında çocuğunu yanında istersen götürebiliyorsun. Veya eşinin evli arkadaşları yok mu onlarla görüsseniz. Ama Su da bir gerçek sevmediğiniz yerde her sey guzel olsa bile gözünüze batar. Sevmeye çalışıp kendinize meşgale bulursanız bunu atlatabilirsiniz yoksa diğer türlü ağzınıza bal sürülse size zehir gelecektir.