• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alıntılar...

Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam. Ama evet! Yeri gelir susarım. Canımı çok yakan şeyler olur ama yinede susarım, tükenirim. Buna izin de veririm aslında. Salaklığımdan mı? Hayır!Ben kimseye ''GİT'' de demem, diyemem.... O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayır. Ona o kadar şeye rağmen, o kadar değer veririm ki, Hergün yaptıklarına utansın diye.Ama bir gün öyle bir giderim ki;Kaybedeceğim hiçbir şey olmaz!

Şimdi bir lades kemigi gibi ortadan ikiye böldük aşkı..
sakın bana dokunma hepsi aklımda...!

Son düzenleme:
Tenine dokunabilmek mi !
Haşa !
Gözüm göz menziline girsin yeter !
Hadi düş düşlerime...
Tutmayana aşk olsun

Sunay Akın

‎"Dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır'' diye bir şey yok. Dönecek. Bir katil olay mahaline mutlaka geri döner..

Küçük İskender

Geceleri kanımı emmekle bahtiyar olan sivrisineklerle var mı bir akrabalığın, yakınlığın?

Küçük İskender

Yüz yüze konuşurken söze;
"Kusura bakma" diyerek başladı.
Ben de "Kusur"a bakmamak için yüzümü çevirdim...

Bir kadın bir erkeğe ''alıcı'' bir erkek bir kadına ''verici'' gözüyle bakmaktadır.
ve bu mantıkla devam eden ilişkiler,bir çıkar'a dayatılmaktadır.
çıkar şu üzerindekileri gibi gibi...

''Başkasını koy yüreğine'' diyen Kadın..
Dudaklarına oje sürdün mü Sen hiç?

Emre Gökce

Öyle çok sevmişim ki yeminlerinize aldanmayı ne deseniz kanıyorum! Olduğu gibi kan, önüm ardım..

Özgür Gümüşsoy

Çektiğim her nefes uyuşturucu, biraz daha öldürüyor beyin kıvrımlarımda kıstırdığı sana dair düşleri. Oh, canıma değsin sevgilim. Ölüyoruz!

Evde kedi köpek beslemekle hayvansever olunmaz; hayvansever dediğin, benim gibi koynunda yılan besleyecek..

Küçük İskender

Neden sadece köşelere ağ kuruyor örümcek, bunu niçin tartışmalı.. Demek bir köşesi olmalı hayatın tuzak kurmak için hayale...

Bembeyaz bir yalnızlığın olmalı senin de. Lekesiz bir yalnızlık. Lekelenmeye müsait bir yalnızlık. Tedirginliğini buna bağlıyorum seni seyrederken. Pişmansın. Pişmansın kapıp koyveremediğin için sanki. Elinde olsa, avaz avaz bağıracaksın sokaklarda. ‘Neyim ben?!’ diye haykıracaksın...! Olmuyor tabii. Olmuyor. Sıyrılır... ...gibi lüzumsuz bir yerden, sıyrılıp kendi affına sığınıyorsun. Beni anlayacağın günler gelecek. Beni de göreceksin. Benimle tamamlanacak bir şeye benziyorsun çünkü. Korkma lütfen, Bir nedeni yok. Yalnızca öptüm...

Boşuna çabalamayın yalnızlıktan kurtulmak için, acılarınızdan da. Derinlemesine lekeleri çıkartan maddeler sadece deterjan reklamlarında boy gösterir..

Dedde

Tamam kabul! Küçükken mıknatıs yutmuş olabilirim.. Ama bütün salaklar da demir mi yuttu ne?

Sunay Akın

Son düzenleme:
Sık sık partner değiştiren, kendisinin asla değişmeyeceğine inanan insandır.. Heykelini dikmeye gerek yoktur, çünkü zaten taştandır…

Küçük İskender

"Cihan-ârâ cihan içindedir ârâyı bilmezler,

Ol mâhiler ki derya içredir deryayı bilmezler."
Hayâlî

Kendinden bir şeyler anlat bana
Belki kendinden kurtulursun.
Ama kaçmak ya da kaçmamak için,
Aşka yanaşmamak için..
Ne kadar anımsasan o kadar da unutursun.

Özdemir ASAF ( Bir Bildiği Var şiirinden)

Back