- 26 Şubat 2015
- 1.959
- 4.525
- 333
Bence de harika bir fikir erol büyükburcum benim
Amerika bizi nasıl kıskanmasın adamlar ibretle hâlâ yaşıyorlar diye seyrediyorlar. Bizdeki dirayet bide Afrikalı kabilelerde var.
Yalan oldularHarbi bu asgari ücretle ev gecindirip üstüne para biriktirenler vardı onlar ne oldu ya
Ay mangoda bir kazak gördüm 175 tl dört gözle bekliyorum düşsün diye, düşmeden bitecek stok galiba. Kahrolsun fakirlik....Büyük mağazaların indirimi vardı fakat bitti çoğu şey tükendi ya da indirimler sona erdi.. böyle şeyleri takip et. 180 liralık kazağı 90 tl ye aldım mesela. 120 liralık gömleği 49 aldım. Markalar da iyi markalar kaliteli. Zara, mango vs bunlar aynı anda indirim uygular. Birinde görürsen hepsine bak indirimde neler var diye.
indirim yeni bitti.. malesef yaza kadar olmaZ indirim. Yani her sene öyle oluyor bi bu aralar bi de yazın.Ay mangoda bir kazak gördüm 175 tl dört gözle bekliyorum düşsün diye, düşmeden bitecek stok galiba. Kahrolsun fakirlik....
Sevgililer günü için yaparlar sanıyor idim...indirim yeni bitti.. malesef yaza kadar olmaZ indirim. Yani her sene öyle oluyor bi bu aralar bi de yazın.
indirimler yeni bitti. Mangoda devam ediyordu en son ama zart zurt üşe yaramaz şeyler kalmıştı... belki olabilir bilemedim o kazak indirime girer belki :)Sevgililer günü için yaparlar sanıyor idim...
Konu sahibi bu fiyatlarada alamaz bence taş çatlasın 50 lik şeyler olmalı ki o bile fazla ne yiyecek bu kızBüyük mağazaların indirimi vardı fakat bitti çoğu şey tükendi ya da indirimler sona erdi.. böyle şeyleri takip et. 180 liralık kazağı 90 tl ye aldım mesela. 120 liralık gömleği 49 aldım. Markalar da iyi markalar kaliteli. Zara, mango vs bunlar aynı anda indirim uygular. Birinde görürsen hepsine bak indirimde neler var diye.
o zaman yaşasın lcw yanı öğrenciyken oradan giyindik hepimiz :))Konu sahibi bu fiyatlarada alamaz bence taş çatlasın 50 lik şeyler olmalı ki o bile fazla ne yiyecek bu kız
Butun yorumlari okudum
Pahalilik var dogrudur
Enflasyon eyvallah
Ama arkadas nezaman avm ye gitsem hinca hinc dolu
Tum kasalarda sira var
Insanlar haril haril aliyo valla
Ben iki parca icin 10dk sira beklerken onumdeki insanlar genelde 300 500den cikiyorlar
Ben de onu anlamiyorum
Millet yok yok diye agliyo
Ama kimse de bi giydigini bi daha giymiyo
Burda bi tutarsizlik yok mu
Ya kapatılmasın izmirin sıcağında yazın nereye gidicez klimalı klimalı geziyozyok.. ekonomi avm kuyruğuyla anlaşılmaz, bu mantıkla Kanada, İsveç, Norveç batık.. Mesela Amerika da hiç zibilyon tane avm yoktur, insanlar da işi yokken bir hava alayım diye gitmezler.. parklara, bahçelere, sahillere, oyun alanlarına akın ederler.. (İstanbul için yazıyorum) burada böyle bir olay olmadığı için herkes avm'lere abanıyor, herkesin cebinde en az 3 kart, birini fulleyip diğeriyle onu kapatıyorlar.. yani gezecek yeri olmayan avm ye akın ediyor, otomatik olarak alışveriş yapıyor, olmayan parayla yaptığı alışverişi ödeyemiyor, kredi kartının asgarisini bir ödüyorsa iki ödeyemiyor, kredi çekiyor, velhasıl ülke ekonomisine kara bir delik daha ekleniyor.. şimdi diyeceksiniz ki hepsi mi? evet kartın asgarisini ödeyen herkes bunu yapıyor.. park, bahçe, sahiller olmalı, rant ile kapılmamalı, herkes bir kuruş ödemeden faydalanmalı meli malı meli malıha bir de avm ler kapatılmalı, bizim millet harcamayı bilmiyor..
Evet lcw iyiydi ama onada artık giremiyoruz biz ya eskiden her ay uğrardık bio zaman yaşasın lcw yanı öğrenciyken oradan giyindik hepimiz :))
yani haklısın bazen çok ucuz oluyor çocuklar için özellikle. Ama bazen de tam mevsimi olan şeyler mesela aşırı pahalı oluyorEvet lcw iyiydi ama onada artık giremiyoruz biz ya eskiden her ay uğrardık bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?