Ordaki bir miktar kırmızı toz biberin miktarı, bir çay kaşığı kadar düşünebiliriz, ben göz kararı koydum.Yok valla,benim etim çok kuru kalıyor:)) zaten tarifimi değiştirmek istiyordum, bunu deneyeceğim mutlaka
Şurada bir miktar derken bir iki çevirimi mi kasdediyorsun yoksa beş on onbeş dakikayı falan mı?
Eşim bana taaaa hataya gitmisken kunefe isrmarlicakti . Ama kayinvalidemle kayinpederim hasta olmuslardi . Onlari tatil donusu almistik . Biraz aramizda limoniydi . Kunefe diyince ulan bi yiyemedik yaaa diyip uzuluyoruz bende cok meeak etmistim ama nasip olmadiBenim için Hatay'ın her şeyi Antep'ten güzel. Her anlamda, her alanda. Tek bir şey hariç: Künefe agshahhshs
Teşekkür ederimAçimmm açççcok guzel eline saglik . Geliyorum bi saate meger koku burdan geliyormuss
Hatay'da gidip de künefe yiyememek... Bilemedim.Eşim bana taaaa hataya gitmisken kunefe isrmarlicakti . Ama kayinvalidemle kayinpederim hasta olmuslardi . Onlari tatil donusu almistik . Biraz aramizda limoniydi . Kunefe diyince ulan bi yiyemedik yaaa diyip uzuluyoruz bende cok meeak etmistim ama nasip olmadine kotu ya kirkyilda bir gidiyorsun ama nasip olmayinca olmuyor iste .
Evet ev bi dumanaltı olmadı değilYakmissin ortalığı kiiiiiz dehşet olmusss
Evet ev bi dumanaltı olmadı değilYakmissin ortalığı kiiiiiz dehşet olmusss
Ah canımın içi şimdiden bir oyum olduBe bi şimoyumun biri sanaaa Ellerine sağlık,şa ha ne Şansın bol olsun kuzum
Rica ederim canımın iciiiiAh canımın içi şimdiden bir oyum oldu
Teşekkür ederim bebişim
Rica ederim canımın iciiiiharikasın bebişim
iki bardak ayrana ne gerek vardiKusur bulun atalım
Bana ancak yetiyoriki bardak ayrana ne gerek vardi
baska bahane bulamadimBana ancak yetiyor
Teşekkür ederim ParecimEllerine emeğine sağlık bol şanslar