Mezeler - Ordövrler Çiğköfte ve Köz Patlıcanlı Yoğurtlu Meze-Dost süzme yoğurt sponsorluğunda

Mü kem mmeel olmuş :rolleyes: :skandal: Bu sefer olacak mı ne komşu 😍😍😍🧿
Ellerine sağlık Bol şanslar diliyorum 😍
Ahh inşallah komşum inşallah artık şu şeytanın bacağını kırmalıyım yeterrrr😂😂😂😂
Çiğköfte kimdeyse Süleyman odur. :KK53:
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz...🤪
Canımm ne güzel olmuş başarılar diliyorumm ellerine sağlıkk😍😍🥰
Çok teşekkür ederim 🤗🌸❤️
Ellerine sağlık tatlımmm❤️bayıldım 🥰 hadi bu sefer olacak inşallah,bol şanslar :KK60:
Ayy hadi inşallah güzelciğimm inşallah 😍😍😍🩷🩷🩷
Elalem öyle bir ayarlıyor ki yağı yukarıdan döküyor ağzından çıkıyor falan dua edin ben yine sade bir sunum yaptım 🤪😂😂😂 öyle şekil olsun diyerekten 🤭
Waaaayyyyyyyy buralar yıkılıyor wundercanim🔥🔥🔥🔥🔥🔥 sunumlar ateş ediyorrrr🥳🔥🔥🔥🥰🤩😍 cigkofte sunumu budur, üstüne nasıl çıkılır bilmiyorum 👏👍🥰🤩😍🍒 patlicanda da pişti olmuşuz, çok sevindim 😍🤩 her türlü patlican yerim, sunum kaseye kalp🍒🍒🍒🍒 çok güzel olmuş hepsi wundercanim ellerine sağlık, başarılar dilerim kuzum😍🤩🥰🍒🍒🍒🫶🫶🫶💜😘
Ayy sosyalimmm evet ben de görünce aaa ikimiz de patlıcanlı almışız dedim 🤗🤗❤️❤️❤️ sunum malzemelerim kv nin bende aynı duygular oluşmuyor o yüzden 🙄😂😂😂 çok teşekkür ederim 🤗

Ahh inşallah komşum inşallah artık şu şeytanın bacağını kırmalıyım yeterrrr😂😂😂😂

Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz...🤪

Çok teşekkür ederim 🤗🌸❤️

Ayy hadi inşallah güzelciğimm inşallah 😍😍😍🩷🩷🩷

Elalem öyle bir ayarlıyor ki yağı yukarıdan döküyor ağzından çıkıyor falan dua edin ben yine sade bir sunum yaptım 🤪😂😂😂 öyle şekil olsun diyerekten 🤭

Ayy sosyalimmm evet ben de görünce aaa ikimiz de patlıcanlı almışız dedim 🤗🤗❤️❤️❤️ sunum malzemelerim kv nin bende aynı duygular oluşmuyor o yüzden 🙄😂😂😂 çok teşekkür ederim 🤗
Amin canımmm❤️❤️❤️

Yaa o ince bulgur için benim memlekette de Tokat'ın yerli halkı tarafından "düğü" deniyor. Gelinlerimizden duymuştum ilkin, hatta pilavlık bulgura büyük düğü, ince bulgura küçük düğü diyorlardı çok tatlı🥰🤩
Çiğ köftede kıyma yok şahane🤗 bir vejetaryen olarak hastasıyım.
Ay hepsi şahane sabah sabah bu yarışma sayesinde iştahım daha bi açıldı 🤩
Herkese keyifli bir gün ve de bol şanslar diliyorum.🥰💙

Yaa o ince bulgur için benim memlekette de Tokat'ın yerli halkı tarafından "düğü" deniyor. Gelinlerimizden duymuştum ilkin, hatta pilavlık bulgura büyük düğü, ince bulgura küçük düğü diyorlardı çok tatlı🥰🤩
Bizde de düğür deniyor hatta çorbası var ama küçük köfteliğe bunun bir büyüğü orta bulgur daha büyüğü pilavlık bir boy daha büyüğü var onun ismi gelmedi aklıma

Her yörede farklı farklı demek ki 🤗🤗 çok teşekkür ederim 🤗🌸🌸
Harika olmuş ellerine sağlık olsun başarılar diliyorum yarışmada. :KK200:
Teşekkür ederim 🤗🌸🌸
Of of bu ne böyle bayılırım çiğ köfte ye sunum şahane olmuş 💫yarışmada başarılar 💐
Teşekkür ederim 🤗🌸🌸

Muhteşem olmuş! Bilhassa çiğ köfteye bayıldım. Esmer bulgur yerine normal köftelik bulgurla da oluyor mu; esmer bulgur lezzet farkı yaratıyor mu?

X