- 24 Mart 2020
- 9.887
- 35.539
- 31
- Konu Sahibi WunderLost
Teşekkür ederim sultanımmmmEllerine emeğine sağlık canım efsane olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim sultanımmmmEllerine emeğine sağlık canım efsane olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Ahh inşallah komşum inşallah artık şu şeytanın bacağını kırmalıyım yeterrrrMü kem mmeel olmuş Bu sefer olacak mı ne komşu
Ellerine sağlık Bol şanslar diliyorum
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz...Çiğköfte kimdeyse Süleyman odur.
Çok teşekkür ederimCanımm ne güzel olmuş başarılar diliyorumm ellerine sağlıkk
Ayy hadi inşallah güzelciğimm inşallahEllerine sağlık tatlımmmbayıldım hadi bu sefer olacak inşallah,bol şanslar
Elalem öyle bir ayarlıyor ki yağı yukarıdan döküyor ağzından çıkıyor falan dua edin ben yine sade bir sunum yaptım öyle şekil olsun diyerekten
Ayy sosyalimmm evet ben de görünce aaa ikimiz de patlıcanlı almışız dedim sunum malzemelerim kv nin bende aynı duygular oluşmuyor o yüzden çok teşekkür ederimWaaaayyyyyyyy buralar yıkılıyor wundercanim sunumlar ateş ediyorrrr cigkofte sunumu budur, üstüne nasıl çıkılır bilmiyorum patlicanda da pişti olmuşuz, çok sevindim her türlü patlican yerim, sunum kaseye kalp çok güzel olmuş hepsi wundercanim ellerine sağlık, başarılar dilerim kuzum
Amin canımmmAhh inşallah komşum inşallah artık şu şeytanın bacağını kırmalıyım yeterrrr
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz...
Çok teşekkür ederim
Ayy hadi inşallah güzelciğimm inşallah
Elalem öyle bir ayarlıyor ki yağı yukarıdan döküyor ağzından çıkıyor falan dua edin ben yine sade bir sunum yaptım öyle şekil olsun diyerekten
Ayy sosyalimmm evet ben de görünce aaa ikimiz de patlıcanlı almışız dedim sunum malzemelerim kv nin bende aynı duygular oluşmuyor o yüzden çok teşekkür ederim
Bizde de düğür deniyor hatta çorbası var ama küçük köfteliğe bunun bir büyüğü orta bulgur daha büyüğü pilavlık bir boy daha büyüğü var onun ismi gelmedi aklımaYaa o ince bulgur için benim memlekette de Tokat'ın yerli halkı tarafından "düğü" deniyor. Gelinlerimizden duymuştum ilkin, hatta pilavlık bulgura büyük düğü, ince bulgura küçük düğü diyorlardı çok tatlı
Çiğ köftede kıyma yok şahane bir vejetaryen olarak hastasıyım.
Ay hepsi şahane sabah sabah bu yarışma sayesinde iştahım daha bi açıldı
Herkese keyifli bir gün ve de bol şanslar diliyorum.
Baş bulgur deriz biz en büyüğüneOrta bulgur her yerde yok bizimde varBizde de düğür deniyor hatta çorbası var ama küçük köfteliğe bunun bir büyüğü orta bulgur daha büyüğü pilavlık bir boy daha büyüğü var onun ismi gelmedi aklıma
Evet baş bulgur degirmende çekilince irmik gibi unu çıkıyor ya onun helvası muhteşem oluyor irmik helvası gibi ama değilBaş bulgur deriz biz en büyüğüneOrta bulgur her yerde yok bizimde var
Bulgur unu deriz ona hatta komik bir adı varPıttık unuBen onu bizim yöresel yağlı bir böreğimizi var içine un kavrulur. O unla yaparım.Evet baş bulgur degirmende çekilince irmik gibi unu çıkıyor ya onun helvası muhteşem oluyor irmik helvası gibi ama değil
Her yörede farklı farklı demek ki çok teşekkür ederimYaa o ince bulgur için benim memlekette de Tokat'ın yerli halkı tarafından "düğü" deniyor. Gelinlerimizden duymuştum ilkin, hatta pilavlık bulgura büyük düğü, ince bulgura küçük düğü diyorlardı çok tatlı
Çiğ köftede kıyma yok şahane bir vejetaryen olarak hastasıyım.
Ay hepsi şahane sabah sabah bu yarışma sayesinde iştahım daha bi açıldı
Herkese keyifli bir gün ve de bol şanslar diliyorum.
Teşekkür ederimHarika olmuş ellerine sağlık olsun başarılar diliyorum yarışmada.
Teşekkür ederimOf of bu ne böyle bayılırım çiğ köfte ye sunum şahane olmuş yarışmada başarılar
Rica ederim ne demek,ellerine sağlık olsunHer yörede farklı farklı demek ki çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim kukrişimmEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor ikiside ,başarılar diliyorum
Teşekkür ederim minikimmSunum yıkılıyor öğretmenim en sevdiklerimden