arzum seninkiler mi kız onlarne pörtletiyon güzelim cicişleri rahat bırak gözün doymuyor merak ediyorum daha büyük olsa o çıtır vücut nasıl taşıcak
:92::92:
Canımsss..Arada biraz daha büyük olsaydı diye iç geçiriyorum ama bakma sen benim öyle dedigime Çoooookkk Seviyorum ben onları... Bugün profesyonel fotograf makinamıda alıyorum inşallahhh....,yeni fotolar çekilirim artık
Az sonra görürsün benimmiYoksa çakmamı oldugunu
kaşa mı tatıl ıcın mı severım kaşı çoook :)
keyiflisindir şimdi. şu durumda 2 hafta sonra kendine gelmiş bir durumda sevinçten uçuyor olacaksın. böyle düşün. ayyy çok heyecanlı.
tabiki cnm saygı duyarım tabiki haklısın tercihde senin,önemli olan şimdi mutlu olman.allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etssin inşallah....çoookkk geçmiş olsun sevgilerarkadaş olarak eklerim tabi ama resim koymuyorum tercihen sonuçta özel bidurum diye düşünüyorum tercih meselesi sana özel değil yanlış anlama ben hiç resim koymadım zaten hiç bi zaman burun değilki bu benim tercihim herkese saygım var saygı gösterileceğinide düşünüyorum ama şunu söyliyim dışardan anlaşılmaycak kadar doğal bi boyutda öyle üstlerden portakal görünütsü yok yuvarlak protez olmasına rağmen tek korkum aklımdan çıkmayan şu kapsüllenme zaten ameliyatdan öncede tek redettüdüm oydu allah hiç birimize göstermez inşallah zaten ben yıllarca bukadar kafama takmasam olmazdım çok zor bi karardı allahım pişman etmsin hap bile kullandım bi kutudan sonra hamile kalmıştım iyiki kalmışım allah korudu onlar daha betermiş allah günah yazmasın ama bi kadının en kötü yaşıycağı tarvma göğsünün küçük olması hatda yoka yakın olması bu bitedavi bence ama günümüzde ne yazıkki herkes yaptırıyo çok basit bi ameliyat değil aslında bence o yüzden aklımıza kötü şeyler getirmeden kafana herşeyi takma zaten olmadığını takıyoduk bide yok küçük büyük diye takma sonuçta VAR allah maddi gücü olamayıp yada çevre tepkisinden endişelenen bayanlarada nasip etsin çok zor bi durum sağlıkla kullan canım sende
keyiflisindir şimdi. şu durumda 2 hafta sonra kendine gelmiş bir durumda sevinçten uçuyor olacaksın. böyle düşün. ayyy çok heyecanlı.
evet cnm ama sanki olamıcam gibi geliyo..stresten inan dudaklarımın heryeri uçuk içinde şuan
yaa dün ben bikini aldım kızlar
durum pek fena, eski bikiniler de oluyor zaten, şimdi daha çok olsun diye almaya başlarsam bütçe delinecek
Canım benim,bende ameliyat tarihini aldıgım zaman banada sanki ameliyat olamayacagım,bir aksilik olacakmış gibi geliyordu.Tuhaf bir duyguydu,sanki heyecan gitmiş gibi ama heyecanda varmış gibiydiStresten heryerimi sivipce dökmüştü...Olabiliyor böyle şeyler,hayırlısıyla hçbir aksilik çıkmayacak canım Artık şu ameliyat tarihide belli olsun yahu,geri sayıma başlayalım.....
Ovvv...Çok sexy olmuştur eminim...Hemen foto çekil ve eklede bakalım yahu
yaa dün ben bikini aldım kızlar
durum pek fena, eski bikiniler de oluyor zaten, şimdi daha çok olsun diye almaya başlarsam bütçe delinecek
kocacım evde bugün, resim çekemiyorum, yarın öğleden sonra işe gidince kısmetse
resim eklenmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?