Alexus Meme Estetiği Ameliyatı

arzum seninkiler mi kız onlar ne pörtletiyon güzelim cicişleri rahat bırak gözün doymuyor merak ediyorum daha büyük olsa o çıtır vücut nasıl taşıcak

:92::92:

Canımsss..Arada biraz daha büyük olsaydı diye iç geçiriyorum ama bakma sen benim öyle dedigime Çoooookkk Seviyorum ben onları... Bugün profesyonel fotograf makinamıda alıyorum inşallahhh....,yeni fotolar çekilirim artık

allahhhh desene gözler bayram edicek sen profesyonel olmayanıyla neler çekiyordun bide yenisiyle neler yapacağını düşünüyorumda ameliyat olmak isteyenler görücek ve doktorlara koşacak eminim

keyiflisindir şimdi. şu durumda 2 hafta sonra kendine gelmiş bir durumda sevinçten uçuyor olacaksın. böyle düşün. ayyy çok heyecanlı.

evet cnm ama sanki olamıcam gibi geliyo..stresten inan dudaklarımın heryeri uçuk içinde şuan

tabiki cnm saygı duyarım tabiki haklısın tercihde senin,önemli olan şimdi mutlu olman.allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etssin inşallah....çoookkk geçmiş olsun sevgiler

keyiflisindir şimdi. şu durumda 2 hafta sonra kendine gelmiş bir durumda sevinçten uçuyor olacaksın. böyle düşün. ayyy çok heyecanlı.

inşallah seninde gününü saymaya başlıcaz cnm darısı başına demeyi unuttum demin sevgiler

evet cnm ama sanki olamıcam gibi geliyo..stresten inan dudaklarımın heryeri uçuk içinde şuan

Canım benim,bende ameliyat tarihini aldıgım zaman banada sanki ameliyat olamayacagım,bir aksilik olacakmış gibi geliyordu.Tuhaf bir duyguydu,sanki heyecan gitmiş gibi ama heyecanda varmış gibiydi Stresten heryerimi sivipce dökmüştü...Olabiliyor böyle şeyler,hayırlısıyla hçbir aksilik çıkmayacak canım Artık şu ameliyat tarihide belli olsun yahu,geri sayıma başlayalım.....

yaa dün ben bikini aldım kızlar
durum pek fena, eski bikiniler de oluyor zaten, şimdi daha çok olsun diye almaya başlarsam bütçe delinecek

allahın izniyle pazartesi belli oluyo cnm benm hemmen yazacağımmm sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…