• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alexus Meme Estetiği Ameliyatı

Ben beyaz tenliyim ve tüylü değilim. Olanlar da sarı. Ama iz konusunda ben de tüy değil ama koyü tenlilerde iz daha çok kalıyor diye biliyorum. Bunu doktoruna sorabilirsin.

Ayrıca spor konusunda da benim doktorum ameliyattan 20 gün sonra tenis dışında tüm sporlar serbest, tenis de 2 ay sonra serbest dedi. Ben de zaten şu anda her sporu yapabilecek kadar iyi hissediyorum (10. gün) ama yine de dikkat ediyorum şimdilik.

bende beyaz tenlıyım ama sıyah fırça gıbı tuylerım var..ten rengındense ıyı..benım bılgılerım hep kulaktan dolma, sızın yazdıgınız dogrudur yanı..dr a sorarım muayenede.

en agır spor tenıs galıba, yuzmeden veya kosmaktan-zıplamaktan bahseden duymadım hıc..tenıs oynamıyorum ztn..

sıze gecmıs olsun hayırlı olsun, yerınızde olmayı ısterdım, sız atlattınız amelıyatı kavustunuz.. hayırlı olsuuuunn :))

Teşekkür ederim canım, umarım sen de benim kadar kolay atlatırsın :16:

bende beyaz tenlıyım ama sıyah fırça gıbı tuylerım var..ten rengındense ıyı..benım bılgılerım hep kulaktan dolma, sızın yazdıgınız dogrudur yanı..dr a sorarım muayenede.

en agır spor tenıs galıba, yuzmeden veya kosmaktan-zıplamaktan bahseden duymadım hıc..tenıs oynamıyorum ztn..

sıze gecmıs olsun hayırlı olsun, yerınızde olmayı ısterdım, sız atlattınız amelıyatı kavustunuz.. hayırlı olsuuuunn :))

canım benim emzirmek kaygım olmadığı için göğüs ucu keside kararsızlık yaşamadım ama doktorum ameliyat öncesi görüşmemizde his kaybı yada emzirme konusunda sıkıntı olmayacağını söylemişti. genel olarak göğüs ucundan ameliyatlarda %10 kayıp olduğu söyleniyor, %10 da emzirmeyi etkileyecek bir oran değil bence. benim yakın bir arkadaşım göğüs ucundan 2 kere ameliyat oldu ve ve bebeğini emzirmekte hiç sıkıntı yaşamadı. bence bu konu doktorla detaylı olarak konuşulmalı ve bu konuda garanti verebilecek bir doktora ameliyat olmalısın.

mereba canım hayırlı ve geçmiş olsun bende göğüs ucundan oldum 1 ay oldu izler şimdiden çok hafif jilet kesiği gibi okadar oda solmaya başlıyo benim dual paln oldu ağrım çok az oldu ama gerginlik çok sıkıcı 1 ay ağrıdan çok sabah gerginliği zor oluyo neyse gelip geçici olur herşey inşallah sağlıkla kullanırsın diğer arkadaşada yardımcı olayım emzirme konusunda bi problem olmıycağını söyledi doktorum ben profo ameliyat oldum süper bi doktor fuat yüksel bende 2.çocuk düşünüyorum bi oğlum var olsaydı bi çok ünlü emziremezdi zaten çoğu silikonlu önemli olan yediklerin içtiklerin ve bu ameliyatı meme ucundan yapan doktorun sinirleri kesmeden yapması bana doktorum bazı doktorlar deri altından ilerlemek profesyonellik ve işçilik gerektirdiği için direk sinirleri kesip protezi yerleştiriyolar buda süt oranını etkiliyor tabi dedi burda tüm olay doktor canım sana tavsiyem ameliyatını çok iyi düşün bol bol doktor araştır öz geçmişlerine bak ve ameliyat sayılarına bak en öenmlsi bu ve hangi yöntemde uzmanlar oda önemli mesela benim doktorum göğüs ucu uygunsa herkese izsiz olduğu için bu yöntemi çok tavsiye ediyo bana benim göğüs altı işime gelir ordan yerleştirmek en basiti demişti ben netden araştırdım gerçekdende göğüs ucundan protez yerleştirmek okadar kolay değil bide altdan olanları gördüm çok belli oluyo açıkcası izi sorun yapmayanlar için problem değil bi sorun olursa yardımcı olurum tamer meme amilayatında benim ameliyat sürecim var sağlıkla kal :34:

Ben beyaz tenliyim ve tüylü değilim. Olanlar da sarı. Ama iz konusunda ben de tüy değil ama koyü tenlilerde iz daha çok kalıyor diye biliyorum. Bunu doktoruna sorabilirsin.

Ayrıca spor konusunda da benim doktorum ameliyattan 20 gün sonra tenis dışında tüm sporlar serbest, tenis de 2 ay sonra serbest dedi. Ben de zaten şu anda her sporu yapabilecek kadar iyi hissediyorum (10. gün) ama yine de dikkat ediyorum şimdilik.[/QU sadece kas zarı yöntemiyle olanlar 2 ay sonra spor yapabilirler dual veya kas altı ağır sporlar 6 ay öneri oalrak çünkü kasın kendini yenilemesi sinirlerin yenilenmesi anca oluyor ama bence sen yinede çok ağır spor yapma ben bi sporcu olarak tavsiye ediyorum çünkü göğüs kası kendine hemen toparlayan bi kas değil ve insanın tüm gücünü etkileyen bi organ sakatlık olabilir mazallah yüzme özellikle olmaz 2 ayda ama profesyonel anlamda söylüyorum tabiki normal yüzmeden bişi olmaz diye düşünüyorum tabi doktor daha iyi bilir:3: sağlıkla kullansın herkes inşallah problemsiz

merhaba kızlar, 12.gün ve her şey yolunda çok şükür :nazar:

yeni foto koydum, ameliyat sonrası resimleri de görmek isteyenler varsa şimdi bakın, haftaya o resimleri kaldırıcam.

haklısın tabi canım, biz ufak ufak kendi çapımızda spordan bahsediyoruz, zaten memelendikten sonra spor kimin umurunda :52:

Ayrıca spor konusunda da benim doktorum ameliyattan 20 gün sonra tenis dışında tüm sporlar serbest, tenis de 2 ay sonra serbest dedi. Ben de zaten şu anda her sporu yapabilecek kadar iyi hissediyorum (10. gün) ama yine de dikkat ediyorum şimdilik.[/QU sadece kas zarı yöntemiyle olanlar 2 ay sonra spor yapabilirler dual veya kas altı ağır sporlar 6 ay öneri oalrak çünkü kasın kendini yenilemesi sinirlerin yenilenmesi anca oluyor ama bence sen yinede çok ağır spor yapma ben bi sporcu olarak tavsiye ediyorum çünkü göğüs kası kendine hemen toparlayan bi kas değil ve insanın tüm gücünü etkileyen bi organ sakatlık olabilir mazallah yüzme özellikle olmaz 2 ayda ama profesyonel anlamda söylüyorum tabiki normal yüzmeden bişi olmaz diye düşünüyorum tabi doktor daha iyi bilir:3: sağlıkla kullansın herkes inşallah problemsiz

13. gün itibariyle inanılmaz kaşınmakla birlikte görüntü son derece doğal, gerçek memeden farkı yok. yumuşaklığı da hemen hemen normal memeye yakın. bugünkü değişiklik yürürken hoplamaya da başladılar :52: fazla hoplayan meme sevmem aslında gerçek memeler de hopluyor zaten ahahaha

muhteşeeeeeeeemmm ben 15 20 günde gerçek bir meme kıvamına geldi dediğimde herkes aaaa diyordu alın işe bir örnek daha biz böyle şanslıysak ne yapalım dimi şekerim? :) bizimkiler çok çabuk kıvam buldular :)

13. gün itibariyle inanılmaz kaşınmakla birlikte görüntü son derece doğal, gerçek memeden farkı yok. yumuşaklığı da hemen hemen normal memeye yakın. bugünkü değişiklik yürürken hoplamaya da başladılar :52: fazla hoplayan meme sevmem aslında gerçek memeler de hopluyor zaten ahahaha

Alexus nasılsın ? uzun zamandır giremedim işe başladım malum. dikişlerin ne durumda , normal hayata dönebildin mi ?

Sağol canım, çok iyiyim. Ben ameliyattan kalkar kalkmaz normal hayatıma döndüm. Hatta 2 gün drenler cebimde İstanbul kazan ben kepçe gezdim, çantalarımı taşıdım, her isimi kendim yaptım. İlk geceden yan yatmaya başlamıştım bile. Su anda unutup yüzüstü yatıyorum bazen, aklıma gelince dönüyorum. 20 günden sonra serbest zaten.

Dikislerim de tamamen iyileşti ve hemen hemen hiç iz yok. 1 aydan sonra contratubex kullanmaya başlıcam. O zaman hiç iz kalmayacak herhalde. Göğüslerimi de normal meme kıvamına yakın, görüntü de gayet doğal oldu. Umarım burandan sonra bir sıkıntı çıkarmaz.

Sen nasılsın? Ameliyat sürecin hakkında pek bir şey göremedim forumlarda. Sen anlat!

.
Alexus nasılsın ? uzun zamandır giremedim işe başladım malum. dikişlerin ne durumda , normal hayata dönebildin mi ?

ço geçmiş olsun canım:)) senin göğüs dokun yeterliymiş zaten kolay olmuş ne güzel hemen adapte olmuşsun...benim işim daha zor galiba:(

teşekkür ederim canım, umarım sen de çok kolay atlatırsın. öncelikle doktoruna karar ver, herkesin vücudu ayrı tepki veriyor tabi. benim göğüs dokum olduğu için rahat atlattım gibi görünüyor ama göğüs dokusu hiç olmayıp kolay atlatan ve çok doğal sonuçlar alan arkadaşlarımız da var burda. pozitif düşünce de önemli, o yüzden benim göğüs dokum yok zor geçecek vs gibi düşünme lütfen :16:

ço geçmiş olsun canım:)) senin göğüs dokun yeterliymiş zaten kolay olmuş ne güzel hemen adapte olmuşsun...benim işim daha zor galiba:(

Sağol canım, çok iyiyim. Ben ameliyattan kalkar kalkmaz normal hayatıma döndüm. Hatta 2 gün drenler cebimde İstanbul kazan ben kepçe gezdim, çantalarımı taşıdım, her isimi kendim yaptım. İlk geceden yan yatmaya başlamıştım bile. Su anda unutup yüzüstü yatıyorum bazen, aklıma gelince dönüyorum. 20 günden sonra serbest zaten.

Dikislerim de tamamen iyileşti ve hemen hemen hiç iz yok. 1 aydan sonra contratubex kullanmaya başlıcam. O zaman hiç iz kalmayacak herhalde. Göğüslerimi de normal meme kıvamına yakın, görüntü de gayet doğal oldu. Umarım burandan sonra bir sıkıntı çıkarmaz.

Sen nasılsın? Ameliyat sürecin hakkında pek bir şey göremedim forumlarda. Sen anlat!

.

Ah ben okadar çabuk dönemedim normal hayata. Artık benim mi canım tatlı yoksa gercekten zor bir ameliyatmıydı bilemiyorum ama , hastanede 2 gün kalacagımı bile tahmin etmemiştim , 1 gece yatar çıkarım ertesi günde yürürüm diye düşünmüştüm. Ameliyatı oldugum günü pek hatırlamıyorum , öğlen 12 de cıkmışım gözümü açtıgımda akşam saat 7 ydi ! o gün pek acı hissetmedim , gecesinde de rahat uyudum . Ama o 2. gün !! o 2. gün dünya tersine döndü sanki , korkunc bir sırt agrısıyla 24 saat gecirdim , gece hiç uyumadım, uyuyamadığım için etrafa terör saçtım ve o gün ilk defa yaptırmasam ne olurdu diye düşündüm kendi kendime. Neyseki annem , arkadaşlarım ve doktorum mütemadiyen herşeyin çok iyi geçtiğini ve sıkıntıların hızla biteceğini söyleyerek beni rahatlattılar. 3. gün eve geldim canım ve yavaş yavaş herşey yoluna girdi. ( bir süre arabaya binemedim , hastaneden eve gelirken kasislerde falan zırıl zırıl agladım taksici korktu benden :) Sonrasında banyo yapmaya saclarımı taramaya hafif sırt egzersizleri yapmaya başladım, 7. gün işime döndüm. Şimdi herşey çok çok yolunda . şekil olarak henüz şişler tabi ama şimdiden bile kendimde inanılmaz bir değişim hissediyorum canım . Göğüslerim var !!! ve tam istediğim gibiler !! Meme başındaki hafif morluklar da geçince hiç iz kalmayacak gibi . Tüm çektiğim acıları unuttum , bikini hayalleri kuruyorum :) Sonuc olarak canım , evet kolay bir ameliyat değil , fakat insan en doğru , en kendinden emin doktoru buldugunda ve tüm benliğiyle ona güvendiğinde ; acılar , sıkıntılar hızlıca geçiyor ve yerini bambaşka duygulara bırakıyor. Bak sende ne kadar mutlusun değil mi ? hepimiz eski küçük göğüslerimizi unuttuk bile :)))

offf ya geçmiş olsun. ben bu ağrı acıları duyunca artık suçluluk hissediyorum neredeyse. yine de çok şükür çok uzun sürmemiş acı kısmı, çabuk toparlanmışsın sayılır. benim de 17 gün oldu ben de inanılmaz kaşınıyorum günlerdir. hatta sinemada bile sağımı solumu kontrol edip kaşındım durdum :52:

dün akşam döndüm evime istanbuldan, bugün yarın eski çamaşır ve kıyafetleri ayıklamayı düşünüyorum ben de. umarım sevdiğim şeylerin çoğunu atmak zorunda kalmam

offf ya geçmiş olsun. ben bu ağrı acıları duyunca artık suçluluk hissediyorum neredeyse. yine de çok şükür çok uzun sürmemiş acı kısmı, çabuk toparlanmışsın sayılır. benim de 17 gün oldu ben de inanılmaz kaşınıyorum günlerdir. hatta sinemada bile sağımı solumu kontrol edip kaşındım durdum :52:

dün akşam döndüm evime istanbuldan, bugün yarın eski çamaşır ve kıyafetleri ayıklamayı düşünüyorum ben de. umarım sevdiğim şeylerin çoğunu atmak zorunda kalmam

evet ben de kaşınıyorum sürekli :)) bazı kıyafetler ceketler beni sıkıyor artık :) ama işin en zevkli kısmı iç çamaşırı alışverişi olacak :)

ben bir iki parça aldım bile :1:
bu arada az önce ölçtüm, göğüs ölçüm ameliyattan önce 88di, 93e çıkmış.

evet ben de kaşınıyorum sürekli :)) bazı kıyafetler ceketler beni sıkıyor artık :) ama işin en zevkli kısmı iç çamaşırı alışverişi olacak :)

alexsus um senin adına çok mutluyum ne güzel iyileştin bile evinede döndün senden mutlusu yok valla:46:bayadır giremiyodum merak ettim hepinizi baktım iyisiniz sevindim.bende öyle oyalanmaya çalışıyorum kafam karmakarışık düşündükce uykularım kaçıyo artık:53:

valla öyle canım, bu ay sonuna doğru katılacağım bir kaç organizasyon var, ne giysem derdine bile düştüm :1:

düşünme de kafanı da karıştırma artk, ben de karar verme aşamasında paniklerden panik seçiyordum, acaba doğru mu yapıyorum, hazır eldeki memeden de olursam diye ama oldu bitti işte. hatta önceden göğüslerimden hiç bir şikayetim olmadığı halde daha önce yaparmışım bilseydim bile diyorum.

sen de pozitif gir ameliyatına, pozitif geçsin. uyku kaçıracak hiç bir şey, en fazla bir kaç gün acısını çekip sonra dekolteyi nereden açsam derdine düşeceksin nasılsa :16:

alexsus um senin adına çok mutluyum ne güzel iyileştin bile evinede döndün senden mutlusu yok valla:46:bayadır giremiyodum merak ettim hepinizi baktım iyisiniz sevindim.bende öyle oyalanmaya çalışıyorum kafam karmakarışık düşündükce uykularım kaçıyo artık:53:

Back