valla öyle canım, bu ay sonuna doğru katılacağım bir kaç organizasyon var, ne giysem derdine bile düştüm
düşünme de kafanı da karıştırma artk, ben de karar verme aşamasında paniklerden panik seçiyordum, acaba doğru mu yapıyorum, hazır eldeki memeden de olursam diye ama oldu bitti işte. hatta önceden göğüslerimden hiç bir şikayetim olmadığı halde daha önce yaparmışım bilseydim bile diyorum.
sen de pozitif gir ameliyatına, pozitif geçsin. uyku kaçıracak hiç bir şey, en fazla bir kaç gün acısını çekip sonra dekolteyi nereden açsam derdine düşeceksin nasılsa
ben de önce evdeki büyük çamaşırları elden geçireyim istiyorum, gerçi kaç parça uyarsa uysun benim alımlarımı etkilemeyecek ya ahahaha
Ah ben okadar çabuk dönemedim normal hayata. Artık benim mi canım tatlı yoksa gercekten zor bir ameliyatmıydı bilemiyorum ama , hastanede 2 gün kalacagımı bile tahmin etmemiştim , 1 gece yatar çıkarım ertesi günde yürürüm diye düşünmüştüm. Ameliyatı oldugum günü pek hatırlamıyorum , öğlen 12 de cıkmışım gözümü açtıgımda akşam saat 7 ydi ! o gün pek acı hissetmedim , gecesinde de rahat uyudum . Ama o 2. gün !! o 2. gün dünya tersine döndü sanki , korkunc bir sırt agrısıyla 24 saat gecirdim , gece hiç uyumadım, uyuyamadığım için etrafa terör saçtım ve o gün ilk defa yaptırmasam ne olurdu diye düşündüm kendi kendime. Neyseki annem , arkadaşlarım ve doktorum mütemadiyen herşeyin çok iyi geçtiğini ve sıkıntıların hızla biteceğini söyleyerek beni rahatlattılar. 3. gün eve geldim canım ve yavaş yavaş herşey yoluna girdi. ( bir süre arabaya binemedim , hastaneden eve gelirken kasislerde falan zırıl zırıl agladım taksici korktu benden :) Sonrasında banyo yapmaya saclarımı taramaya hafif sırt egzersizleri yapmaya başladım, 7. gün işime döndüm. Şimdi herşey çok çok yolunda . şekil olarak henüz şişler tabi ama şimdiden bile kendimde inanılmaz bir değişim hissediyorum canım . Göğüslerim var !!! ve tam istediğim gibiler !! Meme başındaki hafif morluklar da geçince hiç iz kalmayacak gibi . Tüm çektiğim acıları unuttum , bikini hayalleri kuruyorum :) Sonuc olarak canım , evet kolay bir ameliyat değil , fakat insan en doğru , en kendinden emin doktoru buldugunda ve tüm benliğiyle ona güvendiğinde ; acılar , sıkıntılar hızlıca geçiyor ve yerini bambaşka duygulara bırakıyor. Bak sende ne kadar mutlusun değil mi ? hepimiz eski küçük göğüslerimizi unuttuk bile :)))
bi kaç günlüğüne kaş a gidiyorum sanırım girmeye vaktim olmaz foruma.offf tel den bakarım artık arada bu arada vakit geçirmiş olurum zaman geçmiyo artık
benimde ameliyatımı olalı 1 buçuk ay oldu aynıd üşünceler bende var sürekli gidip geliyo kafamda pişmanlık iyiki yaptırmışım acaba böylemi olur şöylemi olur sanırım bu ameliyatın en önemli aşamsı psikolejik alışma ve bişey olurmu korkusu insanın daptasyonunu etkiliyo bende anlamış değilim ama okadar basit bi karar olmadığı kesinmiş ben çok gaza gelerek yaptırdım ama travma yaşıycamı düşünmemiştim bi memnuniyetsizliğim ağrım sızım yok ama alışma süreci kolay değil gerçekden herkese çok geçmiş olsun sağlıkla kullan canım inşallahalexsus um senin adına çok mutluyum ne güzel iyileştin bile evinede döndün senden mutlusu yok vallabayadır giremiyodum merak ettim hepinizi baktım iyisiniz sevindim.bende öyle oyalanmaya çalışıyorum kafam karmakarışık düşündükce uykularım kaçıyo artık
benimde ameliyatımı olalı 1 buçuk ay oldu aynıd üşünceler bende var sürekli gidip geliyo kafamda pişmanlık iyiki yaptırmışım acaba böylemi olur şöylemi olur sanırım bu ameliyatın en önemli aşamsı psikolejik alışma ve bişey olurmu korkusu insanın daptasyonunu etkiliyo bende anlamış değilim ama okadar basit bi karar olmadığı kesinmiş ben çok gaza gelerek yaptırdım ama travma yaşıycamı düşünmemiştim bi memnuniyetsizliğim ağrım sızım yok ama alışma süreci kolay değil gerçekden herkese çok geçmiş olsun sağlıkla kullan canım inşallah
hazır seyahate çıkmışsın, at kafandan bir kaç günlüğüne, zaman daha çabuk geçer
şaka maka ben de senin gibiydim ameliyattan önce, 20 gün oldu bile şimdi.
valla bende senin gününü öyle takip ediyodum nasıl gwçti anlamadım arkadaşım.bende 4 aydan geri sayıyodum bak geldi çattı..sürekli gelenim misafirim var biz sürekli biyerlere gidiyoruzda valla vakit geçiyo fırsat olmuyo düşünmeye haftaya ameliyat listene giriyorum bu arada çok mutlu bi o kadarda endişeliyim cnm inşallah senin gibi rahat geçiririm:18:
bi kaç günlüğüne kaş a gidiyorum sanırım girmeye vaktim olmaz foruma.offf tel den bakarım artık arada bu arada vakit geçirmiş olurum zaman geçmiyo artık
herkese merhabalar,
vakit bir türlü geçmiyor derken ameliyatımın üzerinden 28 gün geçti bile. çok şükür her şey yolunda. daha önceki yazdıklarımını okuyanlar zaten hiç acısız ağrısız bir ameliyat geçirdiğimi bilir, şu anda da arada kaşıntı ve karıncalanma dışında hiç bir sıkıntım yok. hatta bugün evde mobilyaların yerini bile değiştirdim. kaşıntı da son 2 gündür epey azaldı aslında.
izlerim neredeyse hiç belli değil, çok ince birer çizik halinde. onun için de contratubex kullanmaya başladım. yaza kadar hiç görünmeyeceklerinden eminim.
albümümde ameliyattan hemen sonraki şiş resimlerim vardı, onları kaldırdım ve yerine yeni resimler koydum
yeni ameliyat olacak arkadaşların hepsinin bu kadar hafif atlatmalarını diliyorum
valla bende senin gününü öyle takip ediyodum nasıl gwçti anlamadım arkadaşım.bende 4 aydan geri sayıyodum bak geldi çattı..sürekli gelenim misafirim var biz sürekli biyerlere gidiyoruzda valla vakit geçiyo fırsat olmuyo düşünmeye haftaya ameliyat listene giriyorum bu arada çok mutlu bi o kadarda endişeliyim cnm inşallah senin gibi rahat geçiririm:18:
sanırım bu süreci tüm arkadaşlar yaşadı ve yaşıyoruz cnm sanada çok geçmiş olsun sağlıkla bi ömür kullanasın inşallah..albümün varsa bakmak isterim arkadsaş olarak eklersen
arkadaş olarak eklerim tabi ama resim koymuyorum tercihen sonuçta özel bidurum diye düşünüyorum tercih meselesi sana özel değil yanlış anlama ben hiç resim koymadım zaten hiç bi zaman burun değilki bu benim tercihim herkese saygım var saygı gösterileceğinide düşünüyorum ama şunu söyliyim dışardan anlaşılmaycak kadar doğal bi boyutda öyle üstlerden portakal görünütsü yok yuvarlak protez olmasına rağmen tek korkum aklımdan çıkmayan şu kapsüllenme zaten ameliyatdan öncede tek redettüdüm oydu allah hiç birimize göstermez inşallah zaten ben yıllarca bukadar kafama takmasam olmazdım çok zor bi karardı allahım pişman etmsin hap bile kullandım bi kutudan sonra hamile kalmıştım iyiki kalmışım allah korudu onlar daha betermiş allah günah yazmasın ama bi kadının en kötü yaşıycağı tarvma göğsünün küçük olması hatda yoka yakın olması bu bitedavi bence ama günümüzde ne yazıkki herkes yaptırıyo çok basit bi ameliyat değil aslında bence o yüzden aklımıza kötü şeyler getirmeden kafana herşeyi takma zaten olmadığını takıyoduk bide yok küçük büyük diye takma sonuçta VAR allah maddi gücü olamayıp yada çevre tepkisinden endişelenen bayanlarada nasip etsin çok zor bi durum sağlıkla kullan canım sende
Fotograf paylaşmak tabiki kişinin tercihine kalmış bir durumdur.Ama bizler burada ameliyat olmayı düşünen veya ameliyat olan arkadaşlara fikir olması açısından foto paylaşıyoruz.Bu fotoların çıplak,sütyenli yada kıyafetle olması size kalmış bir durumdur.Yüzünüz görünmedigi taktirde hiçbir tehlike arz etmez.Ayrıca arkadaş listenizde irtibat halinde oldugunuz,görüştügünüz samimi buldugunuz kişileri ekler ve tutarsanız vede albümünüzü özel yaparsanız zaten tamamıyle güvende olurBaşka kişilerin fotolarını görmek isteyen kişilerin ameliyat sonrası foto eklememesi tuhafıma gidiyor dogrusu.Yazmak,belirtmek istedim sadece..Sevgiler... :126:
arzum bu senin profildeki resim senin memişler mi yoksa çakmamı ?:))
Az sonra görürsün benimmiYoksa çakmamı oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?