Alexus Meme Estetiği Ameliyatı

doğru söylüyosun aslında.inşallah ya hadi bakem bi azda kaldı zatenöpüyorum seni cnm

geçmiş olsun istediğin gibi bir sonuç aldığına sevindim. sağlıkla ve mutlulukla hep inş.

bi kaç günlüğüne kaş a gidiyorum sanırım girmeye vaktim olmaz foruma.offf tel den bakarım artık arada bu arada vakit geçirmiş olurum zaman geçmiyo artık

hazır seyahate çıkmışsın, at kafandan bir kaç günlüğüne, zaman daha çabuk geçer
şaka maka ben de senin gibiydim ameliyattan önce, 20 gün oldu bile şimdi.

bi kaç günlüğüne kaş a gidiyorum sanırım girmeye vaktim olmaz foruma.offf tel den bakarım artık arada bu arada vakit geçirmiş olurum zaman geçmiyo artık

herkese merhabalar,

vakit bir türlü geçmiyor derken ameliyatımın üzerinden 28 gün geçti bile. çok şükür her şey yolunda. daha önceki yazdıklarımını okuyanlar zaten hiç acısız ağrısız bir ameliyat geçirdiğimi bilir, şu anda da arada kaşıntı ve karıncalanma dışında hiç bir sıkıntım yok. hatta bugün evde mobilyaların yerini bile değiştirdim. kaşıntı da son 2 gündür epey azaldı aslında.

izlerim neredeyse hiç belli değil, çok ince birer çizik halinde. onun için de contratubex kullanmaya başladım. yaza kadar hiç görünmeyeceklerinden eminim.

albümümde ameliyattan hemen sonraki şiş resimlerim vardı, onları kaldırdım ve yerine yeni resimler koydum

yeni ameliyat olacak arkadaşların hepsinin bu kadar hafif atlatmalarını diliyorum

benimde ameliyatımı olalı 1 buçuk ay oldu aynıd üşünceler bende var sürekli gidip geliyo kafamda pişmanlık iyiki yaptırmışım acaba böylemi olur şöylemi olur sanırım bu ameliyatın en önemli aşamsı psikolejik alışma ve bişey olurmu korkusu insanın daptasyonunu etkiliyo bende anlamış değilim ama okadar basit bi karar olmadığı kesinmiş ben çok gaza gelerek yaptırdım ama travma yaşıycamı düşünmemiştim bi memnuniyetsizliğim ağrım sızım yok ama alışma süreci kolay değil gerçekden herkese çok geçmiş olsun sağlıkla kullan canım inşallah

sanırım bu süreci tüm arkadaşlar yaşadı ve yaşıyoruz cnm sanada çok geçmiş olsun sağlıkla bi ömür kullanasın inşallah..albümün varsa bakmak isterim arkadsaş olarak eklersen

hazır seyahate çıkmışsın, at kafandan bir kaç günlüğüne, zaman daha çabuk geçer
şaka maka ben de senin gibiydim ameliyattan önce, 20 gün oldu bile şimdi.

valla bende senin gününü öyle takip ediyodum nasıl gwçti anlamadım arkadaşım.bende 4 aydan geri sayıyodum bak geldi çattı..sürekli gelenim misafirim var biz sürekli biyerlere gidiyoruzda valla vakit geçiyo fırsat olmuyo düşünmeye haftaya ameliyat listene giriyorum bu arada çok mutlu bi o kadarda endişeliyim cnm inşallah senin gibi rahat geçiririm:18:

herkes için dua ediyorum valla benim gibi geçsin diye. ağrı eşiğiyle mutlaka ilgisi vardır ama biraz da nasıl düşündüğünle ilgili sanırım. ben bundan önce inanılmaz acılı sayısız ameliyat geçirdim, o yüzden ne kadar acıyabilir ki diyerek girmiştim ameliyata, ameliyat sonucundan daha çok korkuyordum ama ne ameliyat sonrası ağrım oldu, hatta direnler çıkarılırken bile doktorum sorup durdu acıyor mu diye ama hiç acımadı. direnlerden korkmuştum arkadaşlar hep çok acıyor direnler çıkarılırken yazdıkları için.

pozitif düşünmeye çalış, kendini germe, stres yapma. ameliyata ne adar gergin girersen o kadar rahatsızlık çekersin bence. rahat gir rahat çık inşallah

darısı basıma..koltuklarının yenı yerlerıde cicilerınde hayırlı olsun

keyiflisindir şimdi. şu durumda 2 hafta sonra kendine gelmiş bir durumda sevinçten uçuyor olacaksın. böyle düşün. ayyy çok heyecanlı.

sanırım bu süreci tüm arkadaşlar yaşadı ve yaşıyoruz cnm sanada çok geçmiş olsun sağlıkla bi ömür kullanasın inşallah..albümün varsa bakmak isterim arkadsaş olarak eklersen

arkadaş olarak eklerim tabi ama resim koymuyorum tercihen sonuçta özel bidurum diye düşünüyorum tercih meselesi sana özel değil yanlış anlama ben hiç resim koymadım zaten hiç bi zaman burun değilki bu benim tercihim herkese saygım var saygı gösterileceğinide düşünüyorum ama şunu söyliyim dışardan anlaşılmaycak kadar doğal bi boyutda öyle üstlerden portakal görünütsü yok yuvarlak protez olmasına rağmen tek korkum aklımdan çıkmayan şu kapsüllenme zaten ameliyatdan öncede tek redettüdüm oydu allah hiç birimize göstermez inşallah zaten ben yıllarca bukadar kafama takmasam olmazdım çok zor bi karardı allahım pişman etmsin hap bile kullandım bi kutudan sonra hamile kalmıştım iyiki kalmışım allah korudu onlar daha betermiş allah günah yazmasın ama bi kadının en kötü yaşıycağı tarvma göğsünün küçük olması hatda yoka yakın olması bu bitedavi bence ama günümüzde ne yazıkki herkes yaptırıyo çok basit bi ameliyat değil aslında bence o yüzden aklımıza kötü şeyler getirmeden kafana herşeyi takma zaten olmadığını takıyoduk bide yok küçük büyük diye takma sonuçta VAR allah maddi gücü olamayıp yada çevre tepkisinden endişelenen bayanlarada nasip etsin çok zor bi durum sağlıkla kullan canım sende

Fotograf paylaşmak tabiki kişinin tercihine kalmış bir durumdur.Ama bizler burada ameliyat olmayı düşünen veya ameliyat olan arkadaşlara fikir olması açısından foto paylaşıyoruz.Bu fotoların çıplak,sütyenli yada kıyafetle olması size kalmış bir durumdur.Yüzünüz görünmedigi taktirde hiçbir tehlike arz etmez.Ayrıca arkadaş listenizde irtibat halinde oldugunuz,görüştügünüz samimi buldugunuz kişileri ekler ve tutarsanız vede albümünüzü özel yaparsanız zaten tamamıyle güvende olur Başka kişilerin fotolarını görmek isteyen kişilerin ameliyat sonrası foto eklememesi tuhafıma gidiyor dogrusu.Yazmak,belirtmek istedim sadece..Sevgiler... :126:

Sana katılıyorum canım, çok güzel özetlemişsin olayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…