Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben güğüslerimi büyütmek istiyorum siz olmuş kurtulmuşunuz darısı basıma ben 75 a yı bile dolduramaıyorum birde ben yeni üye olduğum için konu açmayıda bilmiyorum yardımcı olabilecek olan var mı ankarada önereceğiniz doktor var mı çok önemli lütfen yardımcı olur musunuz
ben güğüslerimi büyütmek istiyorum siz olmuş kurtulmuşunuz darısı basıma ben 75 a yı bile dolduramaıyorum birde ben yeni üye olduğum için konu açmayıda bilmiyorum yardımcı olabilecek olan var mı ankarada önereceğiniz doktor var mı çok önemli lütfen yardımcı olur musunuz
günaydın kızlaaar,
fikir olsun diye 1 tane resim ekledim, üstümdeki sütyenle tam anlaşılmadı, ilerleyen saatlerde sütyen değişikliği yapıp yeni resimler eklerim
Hayırlısı olsuuuun alexus. Ben de arkadaş ekledim seni. Fotolarını ben de görmek isterim. 3 martta benim de ameliyatım vaaar. Heycan tavan bende :18:
Hayırlısı olsuuuun alexus. Ben de arkadaş ekledim seni. Fotolarını ben de görmek isterim. 3 martta benim de ameliyatım vaaar. Heycan tavan bende :18:
ben de meme estetiği ile ilgileniyorum. ama fotograflara bakamıyorum mesaj sınırım yuzunden :26:
yabancı sitelerde before-after fotograflrı var gerci ama hangi dokturun yaptığı da önemli. burda da ön plana çıkan birkaç dr ismi var. bir de işin ekonomik boyutu var tabi. ortalama ne kadara mal oluyo acaba :)
Herkese günaydıııın!
Bugün 9. gün ve hiç iz yoooook!
Daha düzgünce 2 resim koydum
Cok sanslisiniz izsiz meme ameliyati cok guzel olmali! Izsiz mumkun olmayacagini saniyordum!
teşekkür ederim
tamamen izsiz değil tabii ki ama görmek için incelemek lazım, yoksa öyle bakınca falan görünmüyor valla
cook iyi. doktorunuzun ismini bana ozelden yazabilir misiniz?
Aaa eski mesajlarda varmis doktorun ismi gordum.Gogus ucundan yaptiranlar daha sonra emzirme konusunda problem yasiyor mu acaba? Benim bir cocugum var.Ikincisini de yaparsam diye dusunuyorum da onun icin kafama takildi. Cok gecmis olsun diyorum ama zaten gecmis bile :)
merhaba kızlar, forumda aktif olmayanların sadece resim görmek için ekleme taleplerini kabul etmiyorum, anlayışla karşılanır umarım...
canım dikkat et tazecik daha ameliyatın onun için biraz sabret yüzü koyun yatma yaraların iyileşsin içerden sen anlamazsın ilerde çıkar bi sıkıntı 2 ay kendini bi koru bakem sen:)
ben merak ettım ama haklısınız tabı herkesle paylasmamakta..soyle duydum hanı bazı vucutlar tuylu oluya, oylelerde ız kalıyormus..sızın vucudunuz tuylu mudur? benım baya tuylu, belımın arkası mesela fark edılır, gogsumun altı cevresıde tuyludur, ınsanın tam ortasında karnında olurya ız o bellıdır mesela..
bu 2 ay ıcerısınde yuzmek spor yapmak yasak mı yazın amelıyat dusunuyorum, yuzemıcek mıyım