• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alexus Meme Estetiği Ameliyatı

merhaba kızlar, forumda aktif olmayanların sadece resim görmek için ekleme taleplerini kabul etmiyorum, anlayışla karşılanır umarım...

ben güğüslerimi büyütmek istiyorum siz olmuş kurtulmuşunuz darısı basıma ben 75 a yı bile dolduramaıyorum birde ben yeni üye olduğum için konu açmayıda bilmiyorum yardımcı olabilecek olan var mı ankarada önereceğiniz doktor var mı çok önemli lütfen yardımcı olur musunuz

ankara'da zühtü demir varmış. burada ona ameliyat olanlar var. ank32 bunlardan biri. sana yardımcı olabilir, onun konu başlığında yaz, yardımcı olur.

ben güğüslerimi büyütmek istiyorum siz olmuş kurtulmuşunuz darısı basıma ben 75 a yı bile dolduramaıyorum birde ben yeni üye olduğum için konu açmayıda bilmiyorum yardımcı olabilecek olan var mı ankarada önereceğiniz doktor var mı çok önemli lütfen yardımcı olur musunuz

canım aramıza hoşgeldin yeniymişsin tabiyki yardımcı olalım sanada bende ankarada ameliyat olan birisiyim ve doktorumda zühtü demir benim actığım konuda var ordanda yazabilirsin linkini atayım http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/357043-ank32-meme-estetigi-ameliyati.html burdanda sormak istediğini bana yazabilirsin

günaydın kızlaaar,

fikir olsun diye 1 tane resim ekledim, üstümdeki sütyenle tam anlaşılmadı, ilerleyen saatlerde sütyen değişikliği yapıp yeni resimler eklerim :27:

Hayırlısı olsuuuun alexus. Ben de arkadaş ekledim seni. Fotolarını ben de görmek isterim. 3 martta benim de ameliyatım vaaar. Heycan tavan bende :18:

Son düzenleme:
canım ekledim seni, umarım çok başarılı ve ağrısız bir ameliyat geçirirsin. benim resimler tam da göstermiyor, aslında çok daha iyi durumdalar. eve geçer geçmez düzgün resimler eklicem.

Hayırlısı olsuuuun alexus. Ben de arkadaş ekledim seni. Fotolarını ben de görmek isterim. 3 martta benim de ameliyatım vaaar. Heycan tavan bende :18:

ben de meme estetiği ile ilgileniyorum. ama fotograflara bakamıyorum mesaj sınırım yuzunden :( :(:26:
yabancı sitelerde before-after fotograflrı var gerci ama hangi dokturun yaptığı da önemli. burda da ön plana çıkan birkaç dr ismi var. bir de işin ekonomik boyutu var tabi. ortalama ne kadara mal oluyo acaba :)

vay be. sanki herkes ameliyat olacak, bi tek ben kalacakmışım gibi hissediyorum. bu ara ameliyat olan çok mudur yoksa beklemede olduğum için mi öyle hissediyorum acaba :26:
inşallah senin de istediğin gibi olur her şey. :nazar: doktorun kim ve kaç cc, hangi teknik?

Devlet hastanelerinde 2500den başlıyor sanırım, 10bine kadar çıkıyor. Ben 5000e yaptırdım. Umarım sen de bütçene uygun anlaşabileceğin bir doktor bulursun.

ben de meme estetiği ile ilgileniyorum. ama fotograflara bakamıyorum mesaj sınırım yuzunden :( :(:26:
yabancı sitelerde before-after fotograflrı var gerci ama hangi dokturun yaptığı da önemli. burda da ön plana çıkan birkaç dr ismi var. bir de işin ekonomik boyutu var tabi. ortalama ne kadara mal oluyo acaba :)

Herkese günaydıııın!
Bugün 9. gün ve hiç iz yoooook!
Daha düzgünce 2 resim koydum :o

cook iyi. doktorunuzun ismini bana ozelden yazabilir misiniz?

Aaa eski mesajlarda varmis doktorun ismi gordum.Gogus ucundan yaptiranlar daha sonra emzirme konusunda problem yasiyor mu acaba? Benim bir cocugum var.Ikincisini de yaparsam diye dusunuyorum da onun icin kafama takildi. Cok gecmis olsun diyorum ama zaten gecmis bile :)

canım benim emzirmek kaygım olmadığı için göğüs ucu keside kararsızlık yaşamadım ama doktorum ameliyat öncesi görüşmemizde his kaybı yada emzirme konusunda sıkıntı olmayacağını söylemişti. genel olarak göğüs ucundan ameliyatlarda %10 kayıp olduğu söyleniyor, %10 da emzirmeyi etkileyecek bir oran değil bence. benim yakın bir arkadaşım göğüs ucundan 2 kere ameliyat oldu ve ve bebeğini emzirmekte hiç sıkıntı yaşamadı. bence bu konu doktorla detaylı olarak konuşulmalı ve bu konuda garanti verebilecek bir doktora ameliyat olmalısın.

Aaa eski mesajlarda varmis doktorun ismi gordum.Gogus ucundan yaptiranlar daha sonra emzirme konusunda problem yasiyor mu acaba? Benim bir cocugum var.Ikincisini de yaparsam diye dusunuyorum da onun icin kafama takildi. Cok gecmis olsun diyorum ama zaten gecmis bile :)

merhaba kızlar, forumda aktif olmayanların sadece resim görmek için ekleme taleplerini kabul etmiyorum, anlayışla karşılanır umarım...

ben merak ettım ama haklısınız tabı herkesle paylasmamakta..soyle duydum hanı bazı vucutlar tuylu oluya, oylelerde ız kalıyormus..sızın vucudunuz tuylu mudur? benım baya tuylu, belımın arkası mesela fark edılır, gogsumun altı cevresıde tuyludur, ınsanın tam ortasında karnında olurya ız o bellıdır mesela..

canım dikkat et tazecik daha ameliyatın onun için biraz sabret yüzü koyun yatma yaraların iyileşsin içerden sen anlamazsın ilerde çıkar bi sıkıntı 2 ay kendini bi koru bakem sen:)

bu 2 ay ıcerısınde yuzmek spor yapmak yasak mı yazın amelıyat dusunuyorum, yuzemıcek mıyım :(

Ben beyaz tenliyim ve tüylü değilim. Olanlar da sarı. Ama iz konusunda ben de tüy değil ama koyü tenlilerde iz daha çok kalıyor diye biliyorum. Bunu doktoruna sorabilirsin.

Ayrıca spor konusunda da benim doktorum ameliyattan 20 gün sonra tenis dışında tüm sporlar serbest, tenis de 2 ay sonra serbest dedi. Ben de zaten şu anda her sporu yapabilecek kadar iyi hissediyorum (10. gün) ama yine de dikkat ediyorum şimdilik.

ben merak ettım ama haklısınız tabı herkesle paylasmamakta..soyle duydum hanı bazı vucutlar tuylu oluya, oylelerde ız kalıyormus..sızın vucudunuz tuylu mudur? benım baya tuylu, belımın arkası mesela fark edılır, gogsumun altı cevresıde tuyludur, ınsanın tam ortasında karnında olurya ız o bellıdır mesela..

bu 2 ay ıcerısınde yuzmek spor yapmak yasak mı yazın amelıyat dusunuyorum, yuzemıcek mıyım :(

ben onu doktoruma sormuştum havuz için kışın olmuştum ben bana sadece yaraların tam kapanınca kabuklar düşünce havuza girebilirsin demişti denize girebilirsin daha steril ve yaralara tuz iyi gelir:) doktorunada sorabilirsin bunu

Back