Ben beyaz tenliyim ve tüylü değilim. Olanlar da sarı. Ama iz konusunda ben de tüy değil ama koyü tenlilerde iz daha çok kalıyor diye biliyorum. Bunu doktoruna sorabilirsin.
Ayrıca spor konusunda da benim doktorum ameliyattan 20 gün sonra tenis dışında tüm sporlar serbest, tenis de 2 ay sonra serbest dedi. Ben de zaten şu anda her sporu yapabilecek kadar iyi hissediyorum (10. gün) ama yine de dikkat ediyorum şimdilik.
bende beyaz tenlıyım ama sıyah fırça gıbı tuylerım var..ten rengındense ıyı..benım bılgılerım hep kulaktan dolma, sızın yazdıgınız dogrudur yanı..dr a sorarım muayenede.
en agır spor tenıs galıba, yuzmeden veya kosmaktan-zıplamaktan bahseden duymadım hıc..tenıs oynamıyorum ztn..
sıze gecmıs olsun hayırlı olsun, yerınızde olmayı ısterdım, sız atlattınız amelıyatı kavustunuz.. hayırlı olsuuuunn :))
canım benim emzirmek kaygım olmadığı için göğüs ucu keside kararsızlık yaşamadım ama doktorum ameliyat öncesi görüşmemizde his kaybı yada emzirme konusunda sıkıntı olmayacağını söylemişti. genel olarak göğüs ucundan ameliyatlarda %10 kayıp olduğu söyleniyor, %10 da emzirmeyi etkileyecek bir oran değil bence. benim yakın bir arkadaşım göğüs ucundan 2 kere ameliyat oldu ve ve bebeğini emzirmekte hiç sıkıntı yaşamadı. bence bu konu doktorla detaylı olarak konuşulmalı ve bu konuda garanti verebilecek bir doktora ameliyat olmalısın.
Ben beyaz tenliyim ve tüylü değilim. Olanlar da sarı. Ama iz konusunda ben de tüy değil ama koyü tenlilerde iz daha çok kalıyor diye biliyorum. Bunu doktoruna sorabilirsin.
Ayrıca spor konusunda da benim doktorum ameliyattan 20 gün sonra tenis dışında tüm sporlar serbest, tenis de 2 ay sonra serbest dedi. Ben de zaten şu anda her sporu yapabilecek kadar iyi hissediyorum (10. gün) ama yine de dikkat ediyorum şimdilik.[/QU sadece kas zarı yöntemiyle olanlar 2 ay sonra spor yapabilirler dual veya kas altı ağır sporlar 6 ay öneri oalrak çünkü kasın kendini yenilemesi sinirlerin yenilenmesi anca oluyor ama bence sen yinede çok ağır spor yapma ben bi sporcu olarak tavsiye ediyorum çünkü göğüs kası kendine hemen toparlayan bi kas değil ve insanın tüm gücünü etkileyen bi organ sakatlık olabilir mazallah yüzme özellikle olmaz 2 ayda ama profesyonel anlamda söylüyorum tabiki normal yüzmeden bişi olmaz diye düşünüyorum tabi doktor daha iyi bilirsağlıkla kullansın herkes inşallah problemsiz
Ayrıca spor konusunda da benim doktorum ameliyattan 20 gün sonra tenis dışında tüm sporlar serbest, tenis de 2 ay sonra serbest dedi. Ben de zaten şu anda her sporu yapabilecek kadar iyi hissediyorum (10. gün) ama yine de dikkat ediyorum şimdilik.[/QU sadece kas zarı yöntemiyle olanlar 2 ay sonra spor yapabilirler dual veya kas altı ağır sporlar 6 ay öneri oalrak çünkü kasın kendini yenilemesi sinirlerin yenilenmesi anca oluyor ama bence sen yinede çok ağır spor yapma ben bi sporcu olarak tavsiye ediyorum çünkü göğüs kası kendine hemen toparlayan bi kas değil ve insanın tüm gücünü etkileyen bi organ sakatlık olabilir mazallah yüzme özellikle olmaz 2 ayda ama profesyonel anlamda söylüyorum tabiki normal yüzmeden bişi olmaz diye düşünüyorum tabi doktor daha iyi bilirsağlıkla kullansın herkes inşallah problemsiz
13. gün itibariyle inanılmaz kaşınmakla birlikte görüntü son derece doğal, gerçek memeden farkı yok. yumuşaklığı da hemen hemen normal memeye yakın. bugünkü değişiklik yürürken hoplamaya da başladılarfazla hoplayan meme sevmem aslında gerçek memeler de hopluyor zaten ahahaha
Alexus nasılsın ? uzun zamandır giremedim işe başladım malum. dikişlerin ne durumda , normal hayata dönebildin mi ?
ço geçmiş olsun canım:)) senin göğüs dokun yeterliymiş zaten kolay olmuş ne güzel hemen adapte olmuşsun...benim işim daha zor galiba
Sağol canım, çok iyiyim. Ben ameliyattan kalkar kalkmaz normal hayatıma döndüm. Hatta 2 gün drenler cebimde İstanbul kazan ben kepçe gezdim, çantalarımı taşıdım, her isimi kendim yaptım. İlk geceden yan yatmaya başlamıştım bile. Su anda unutup yüzüstü yatıyorum bazen, aklıma gelince dönüyorum. 20 günden sonra serbest zaten.
Dikislerim de tamamen iyileşti ve hemen hemen hiç iz yok. 1 aydan sonra contratubex kullanmaya başlıcam. O zaman hiç iz kalmayacak herhalde. Göğüslerimi de normal meme kıvamına yakın, görüntü de gayet doğal oldu. Umarım burandan sonra bir sıkıntı çıkarmaz.
Sen nasılsın? Ameliyat sürecin hakkında pek bir şey göremedim forumlarda. Sen anlat!
.
offf ya geçmiş olsun. ben bu ağrı acıları duyunca artık suçluluk hissediyorum neredeyse. yine de çok şükür çok uzun sürmemiş acı kısmı, çabuk toparlanmışsın sayılır. benim de 17 gün oldu ben de inanılmaz kaşınıyorum günlerdir. hatta sinemada bile sağımı solumu kontrol edip kaşındım durdum
dün akşam döndüm evime istanbuldan, bugün yarın eski çamaşır ve kıyafetleri ayıklamayı düşünüyorum ben de. umarım sevdiğim şeylerin çoğunu atmak zorunda kalmam
evet ben de kaşınıyorum sürekli :)) bazı kıyafetler ceketler beni sıkıyor artık :) ama işin en zevkli kısmı iç çamaşırı alışverişi olacak :)
ben bir iki parça aldım bile
bu arada az önce ölçtüm, göğüs ölçüm ameliyattan önce 88di, 93e çıkmış.
alexsus um senin adına çok mutluyum ne güzel iyileştin bile evinede döndün senden mutlusu yok vallabayadır giremiyodum merak ettim hepinizi baktım iyisiniz sevindim.bende öyle oyalanmaya çalışıyorum kafam karmakarışık düşündükce uykularım kaçıyo artık
bende istiyorum 3-5-8-10 parçaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?