Alexus Meme Estetiği Ameliyatı

çok sağol valla geçti gitti bile, beklemekten çatlicam sanmıştım

canım maşallahh nazar değmesin sana olup bitmiş ohhh yeni cicişlerin hayırlı olsun en zor kısmını atlattın bile bundan sonraa keyifini cıkarcan cicişlerin:) cok geçmiş olsun fıstık

canım hayırlı olsun bak gunler ne cabuk geldı gectı ve amelıyatın oldu bıttıı ve sımdı güzel güzel bızımle paylasıyosun..

baya hızlı toparlanmıssın ve gayette ıyısın..keyfını cıkarma zamanı şimdi.. mutlu kal

teşekkür ederim canım, çok şükür her şey yolunda gitti.
şu anda kablosuz internetim yok, telefondaki resimleri de kullandığım bilgisayara aktaramıyorum ama fotolar pek yakında

bende bekliyorum fotolarını arkadaş olarakda ekledim seni,ankarada bi doktor secdikden sonra bnde slikon amliyatı olucam inş.

günaydın kızlaaar,

fikir olsun diye 1 tane resim ekledim, üstümdeki sütyenle tam anlaşılmadı, ilerleyen saatlerde sütyen değişikliği yapıp yeni resimler eklerim

konunda açılmış, yeni gördüm canım, hayırlı olsun,
bu arada tekrar geçmiş olsun, resimlerini gördüm, bomba gibiler maaşallah,

Alexus canım geçmiş olsun ameliyatını cok rahat atlatmışsın ne guzel umarım istedigin gibi olmuştur.Darısı olmak isteyenlerin başına seni arkadaş olarak ekledim bi sakıncası yoksa

canım fotolarına baktım yorumda yapıverdim:) cok geçmiş olsun ilerde pek güzel olcakkk maşallah diyimde foto cekim hatası olmuş azcık sanırım cok büyük cıkmış fotoda ama öyle değildir hatalı cekim yapmışsın..bi daha olmasın kızDD

Tatlım hoşgeldin oldun bitti kurtuldun sen de şükür şimdi güzel günlerde kullanmak kaldı sadece fotoğraflarına da baktım çok beğendim daha çok yeni olduğu için gergin duruyorlar ama bir iki hafta sonra silikonlar iyice oturdukça muhteşem olacak, ben bu halleriyle bile çook beğendim

bu arada ben bugün bir açılışa gittim, dekolte giymemiştim ama ne iltifatlar aldım anlatamam. eskiden de epey iltifat alırdım ama bu sefer memelere bağladım

canım çok sağol, ameliyat sürecimden çok memnunum, memelerden de şu an itibariye memnunum tabii beklicem artık biraz. zaten daha 3 gün oldu ama şimdi beklemek dert değil. ameliyat gününü beklemek çatlatmıştı

haklısın şekerim koca bilgisayara memeyi denk getirip resim çekicem derken çekim hatası yapmışım
teknolojinin tüm imkanlarını kullanamıyorum şu anda, ilk fırsatta hatasız çekicem söz

evet canım hiç ameliyat olmuş gibi hissetmiyorum. darısı herkeslere...

Alexus canım geçmiş olsun ameliyatını cok rahat atlatmışsın ne guzel umarım istedigin gibi olmuştur.Darısı olmak isteyenlerin başına seni arkadaş olarak ekledim bi sakıncası yoksa

biraz da büyük kullanayım di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…