canım maşallahh nazar değmesin sana olup bitmiş ohhh yeni cicişlerin hayırlı olsun en zor kısmını atlattın bile bundan sonraa keyifini cıkarcan cicişlerin:) cok geçmiş olsun fıstık
canım hayırlı olsun bak gunler ne cabuk geldı gectı ve amelıyatın oldu bıttıı ve sımdı güzel güzel bızımle paylasıyosun..
baya hızlı toparlanmıssın ve gayette ıyısın..keyfını cıkarma zamanı şimdi.. mutlu kal
konunda açılmış, yeni gördüm canım, hayırlı olsun,
bu arada tekrar geçmiş olsun, resimlerini gördüm, bomba gibiler maaşallah,
teşekkür ederim canım, patlamasalar bari
Teşekkür ederim kızlar, bandajlı resim ister misiniz
ben resim görmek isterim ama göremiyorum, yeni üye olduğumdan galiba..güle güle kullanın =)
bu arada ben bugün bir açılışa gittim, dekolte giymemiştim ama ne iltifatlar aldım anlatamam. eskiden de epey iltifat alırdım ama bu sefer memelere bağladım
Tatlım hoşgeldin oldun bitti kurtuldun sen de şükür şimdi güzel günlerde kullanmak kaldı sadecefotoğraflarına da baktım çok beğendim daha çok yeni olduğu için gergin duruyorlar ama bir iki hafta sonra silikonlar iyice oturdukça muhteşem olacak, ben bu halleriyle bile çook beğendim
canım fotolarına baktım yorumda yapıverdim:) cok geçmiş olsun ilerde pek güzel olcakkk maşallah diyimde foto cekim hatası olmuş azcık sanırım cok büyük cıkmış fotoda ama öyle değildir hatalı cekim yapmışsın..bi daha olmasın kızDD
Alexus canım geçmiş olsun ameliyatını cok rahat atlatmışsın ne guzel umarım istedigin gibi olmuştur.Darısı olmak isteyenlerin başına seni arkadaş olarak ekledim bi sakıncası yoksa
Canım fotolarda çok büyük çıkmış cicişlerin,ama ödemlerin,şişlikler fotoda bile belli yani.Zamanla çok güzel şekle girip dogallaşacaklar canım.Patlamazlar merak etmeSaglıklı mutlu günler diliyorum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?