yarın acıbadem hastanesinde randevum var resimlerimi göstermiştim yapılabilir dedi yarın görüşücez bakalım inşallah olurum bu sefer bayramdan önce olmam lazım bayramda dinlenirim ve yüzümede yağ enjekte ettirmek istiyorum yanaklarım zayıf dolgun olsun istiyorum bakalım ne diyecek
ben hala bekliyorum valla resimleri :)
ay düzgün çekemiyorum ki bideaman her gören ay çok yapay duruyo dedikçe sinirlerim tepeme biniyo zaten:S bekleme moduna aldım kendimi.. yarında doktora sorucam..bakalım ama artık çok rahat hareket edebiliyorum buda bi gelişmedir bide görüntüsünde değişme olsa...
ben de 40 tane çekiyorum, 1 tanesi düzgün çıkıyor
bak şimdi daha çok merak ettim, bu ameliyat konusunda hiç bilgisi olmayanların ilk zamanlarda yapay görünüyor demeleri çok normal. şu ana kadar senin ameliyat sonrası iyileşme sürecindi, bundan sonra değişiklikleri farketmeye başlarsın. artık yumuşamayla birlikte yavaş yavaş göğüslerin inerek asıl yerlerini bulacaklar. yılbaşında artık asıl şekillerine yaklaşmış olur bence.
insinler yaabunedir arkadaş zaten birtanesi daha büyük sanırım şiş daha ödemler falanda var bol bol su icmeye çalışıyorum.işte kişiden kişiye değişiyor iyileşme süreci kimisi cok rahat atlatıyor kimisinin iyileşme uzun sürüyor bunun bilincinde olup girmek lazım ameliyata..benim gibi 3 güne kalkarım nasılsa bişicik olmaz diyıp girersen ne olduğunu şaşırırsın hahaha
bomba şimdi bomba
ama şunu da söylemeden geçemicem, benim çok kısa sürede indiler, ama yine biraz şişlik vardı. şişlikler gittikten sonra o hali kalsa daha mı iyi olurmuş diye düşünmedim değilçünkü şiş ve yukardaki hallerine gözün alışıyor, aşağı inip şişler geçince ameliyat önceki hallerini unutup aaa geriye bir şey kalmadı ki diyorsun.
bomba şimdi bomba
ama şunu da söylemeden geçemicem, benim çok kısa sürede indiler, ama yine biraz şişlik vardı. şişlikler gittikten sonra o hali kalsa daha mı iyi olurmuş diye düşünmedim değilçünkü şiş ve yukardaki hallerine gözün alışıyor, aşağı inip şişler geçince ameliyat önceki hallerini unutup aaa geriye bir şey kalmadı ki diyorsun.
yok valla benim şişlikler insin şu halinden memnun değilim benbenim daha tam yumuşamadılar ki aşağıya insinler daha çook var gibi gelıyor bana şöyle rahat 1 2 ay daha geçmesi lazım sanki..ama senin gibi düsünen cok fazla keşki şiş durumdaki hali kalsaydı diyene cok rasladım. küçülüyolar sanırım
çok geçmiş olsun cnm ben de düşünüyprum acaba ne kadara mal olsduğunu paylaşabilir miisn? :)
Keşke beninkiler aşağı hiç inmeseydi böyle sarkık meme oldum gene :/ sizde aşağı inmesi için sabırsızlanıyosunuz :)
of ben karasız kaldım 250 cc mi yaptırsam 300 cc mi
merhaba, eğer fikrimizi istiyorsan biraz daha bilgi vermelisin, yoksa 250 de olur 300 de
ala ala :) ama bu şekildede hiç doğal durmuyor ki.. bilemedim ben
hemen bilgilendireyim boy 1.60 kilo 49 doktor 250 cc ya da 300 cc dedi biraz büyük istiyorum dedim, damla silikon kas altı mentor marka acıbademde olucam inş
of ben karasız kaldım 250 cc mi yaptırsam 300 cc mi
hemen bilgilendireyim boy 1.60 kilo 49 doktor 250 cc ya da 300 cc dedi biraz büyük istiyorum dedim, damla silikon kas altı mentor marka acıbademde olucam inş
Hem kas altı,hem damla protez ,hemde 250-300cc :44: Yani doktor konusunda son kararını verdiysen bu yönteme bu protez tipi falan....Büyüklük olarak fikir istiyorsan benim söyleyecegim şey bari 300cc olsun derim yani..250cc çok küçük bir protez kas altınada koyulursa şu anki görüntüsen çok çok az bir fark olur.Hemde damla protez :44: Bilemiyorum tatlım,inşallah istedigin sonuca ulaşırsın
evet 250 cc ufak durur dimi 300cc istiyorum doktorum güncel öztürk acıbadem hastanesi, ayrıca aynı ameliyatta yanaklarıma yağ enjeksiyonuda yapcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?