Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Kızlar ben de pzartesi gününe randevu aldım. Ümraniyede bir yerde genital ve koltuk altı için .koltukaltından korkmuyorumda genitalden çok utanıyorum ve korkuyorum :S napcam bir de çok acır mı genital?
kişiye göre değişir baştan akımı düşük vermelerini isteyebilirsin gerçi bu benim tercihim olmadı hiçbir zaman çünkü o zaman daha geç bitiyorlar;
çok korkuyorsan emla krem al yarım saat 45dk önce sür ve cildinin tamamen emmesi için bi jelatinle fln kapla uyuşuyo zaten

ben ilk seansımda yüzde 80 sonuç aldım doktor 1 ay sonra yine gel dedi ama daha bişey çıkmadı toplasan toplasan 5 tane tüy var bunun için seansa gitmeme gerek varmı acaba? bilen varmı ?

kızlar ben bebek düşünüyorum.lazer epilasyon için doktora gittiğimde bana bebek düşünüyorsam doğumdan sonra yaptırmamın daha doğru olacağını söyledi. çünkü hamilelikte hormon değişikliği yüzünden lazer yapılırsa sonradan tekrar çıkma ihtimali oluyomuş..bilgisi olan varmı

muhakkak cihazın marka ve modelini sorun.
ben alexandrite marka cihaz kullanan biryere gidiyorum; 2 farklı yere gidiyorum farklı bölgeler için;
cihazlardan biri soğuk su püskürterek soğuturken biri soğuk hava üfleyerek soğutuyor;
hassas bölgelerimde hava üfleyene gidiyorum diğer bölgelerde su;
muhakkak marka ve modelini sorun ve bilindik yerlere gidin
ipl cihazlarını kullanarak kalıcı olmayan çözümlerle cebinden bir sürü para çıktığı halde tüm tüyleri yeniden hortlayan bir sürü arkadaşım var maalesef :KK43:
bir de birkaç püf nokta:
lazer cihazının tüyleri etkin yoketmesi için tüylerinizi yani onların renklerini görmesi lazım
tüyler uzun olursa ışık köke inemeden yanar ve etkili olmaz
kaymak gibi giderseniz de tüyleri hiç görmez yine işe yaramaz sadece cildiniz yanar
ben bacaklarım için 600lira verip bilindik bir yere gitmiştim uygulama nasıl olacak bilmiyordum orada bacaklarımı traşlayıp hemen uygulama yaptılar ama tüyler bir türlü uzayıp dökülmedi hepsi kıldönmesi şeklinde derimin altında kaldı maalesef :KK43:
o kadar para verdim ama sırf müşteriyi ellerinden kaçırmamak için yanlış uygulama yaptılar
merkezin sahibiyle görüşüp uygulayıcımı değiştirttim çünkü o modeldeki cihaz başka hiçbir merkezde yoktu
lazerin mantığında dediğim gibi elinize batacak e uçları görünecek şekilde olması gerekir tüylerin
lazer bunları görecek ve ışık doğrudan köke inecek
bölgeye göre 10-15 gün içinde de dökülmeye başlayacaklar
benim bacak bölgem 20 günde döküldü k.altı ve genital bölge ise 10 günde

Canım benim bacağımda ileri derecede batık sorunu var. Lekeler sivilceler sırf bu yüzden lazer yaptırmayı düşünüyorum. Ama sen batık yaptı demişsin lazer benim sorunuma çözüm olmaz mı?:26:

Alexandrite ile 4. koltuk altı seansıma yarın gideceğim. Bir iki tüy dışında pek bir şey kalmadı diyebilirim. Ama tabii hala daha minik minik kıl köklerini görüyorum :44:

Canım benim bacağımda ileri derecede batık sorunu var. Lekeler sivilceler sırf bu yüzden lazer yaptırmayı düşünüyorum. Ama sen batık yaptı demişsin lazer benim sorunuma çözüm olmaz mı?:26:

aynen bnmde cnm çok fazla kıl ve batık sorunum vr bnde ekim gibi lazere başlamayı düşünüyodum ama şimdi daha da fazla batık yapma olasılığı varmı acaba off:97:

Kızlar 8 gün önce bıyık ve çeneme alexle işlem yapıldı.Çenemde çok olmasına rağmen 3/4'ü döküldü kalanlar da rahatsız etmeyecek gibi ama bıyık bölgemde hiç dökülme olmadı.Resmen siyah ve sertler resmen bıyıklı bıyıklı geziyorum.Bıyık bölgesine yaptıranlar sizin de geç mi döküldü böyle.

ya aslında bende öyle biliyorum ama fecstasy lazerden sonra kılların hep deri altında kaldığını söylemiş şimdi kafam karıştı benimde

Ama yanlış anlamadıysam seanstan önce jilet yapmışlardı ve deri üstünde hiç tüy kalmamıştı bundan kaynaklandığını anladım ben.Bak mesela ben ilk seansımı yaptırdım çenem öyle kötüydü ki ve batıklarla doluydu orda tüy olmasa bile karartılar vardı şimdi inan beyazladı tabii ileriki seanslarda nolur faydası devam eder mi bilmiyorum ama şimdilik durum böyle.

Bende dün alex.kullanan bir merkeze görüşmeye gitmiştim ki kendimi lazer cihazının karşısında buldum:KK61: şimdilik bikini bölgesini yaptırcam.memnun kalırsam bacaklara ve diğer bölgelerede devam ederim.bu arada bende özellikle batık sorunu yaşadığım için çok istiyordum lazeri.3-4 dr.a gitmiştim bu yüzden,hepside lazer önerdi.kıllardan kurtulmadan bu batıklardan da kurtulamazsın demişlerdi.İnşallah kurtuluruz şu dertten..

Bende dün alex.kullanan bir merkeze görüşmeye gitmiştim ki kendimi lazer cihazının karşısında buldum:KK61: şimdilik bikini bölgesini yaptırcam.memnun kalırsam bacaklara ve diğer bölgelerede devam ederim.bu arada bende özellikle batık sorunu yaşadığım için çok istiyordum lazeri.3-4 dr.a gitmiştim bu yüzden,hepside lazer önerdi.kıllardan kurtulmadan bu batıklardan da kurtulamazsın demişlerdi.İnşallah kurtuluruz şu dertten..

inşallah ya doktorun herhangi bi marka önermiş miydi peki

inşallah ya doktorun herhangi bi marka önermiş miydi peki

yok cnm bişey dememişti ve o zamanlar benimde bu konularda pek bilgim olmadığı için bende bişey sormamıştım..ama bu merkezle ilgili iyi şeyler duymuştum,bu yüzden hemen başladık.inşallah bi sorun yaşamam.:26:

koyu tene uygulandıgında ne gıbı problemler oluo ? (yuz bolgesı ıcın)

bu cihaz kıla rengini veren pigmente etki ediyor bildiğim kadarıyla.koyu renk olunca tüyü iyi göremediği içinde pek sonuç alınamıyor.herhangi bir problem olduğundan değil yani.en azından benim bildiğim bu.Ayrıca yüz bölgesi için alex pek önerilmiyor.

selam ya ben ilk kez alexandırla koltuk altı, kol altı, genıtal ve tüm bacak yaptırcam da,hepsi 45 dakıkada biter dedıler,sizce bu normal mi. tüylerim de var bayagı. makinemiz cok ii,hızlıdedıler. zaten kapanmasına 1 saat kalaya randevu verdıler... sizinkıler ne kadar sürüyor.

X