- 2 Mart 2012
- 134
- 37
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.921
Yaptirsan bir dert yaptirmasan ayri dert yani . uyuyan tuyler icinde alex seanslari bittikten sonra yazin ara versek dioda devam etsek onlarda zamanla azalmazmi
Iyiki varsiniz tsk ederim
alex ile seanslarim bittikten sonra ne kadar ara verip dioda baslamaliyim
Ara vermenize gerek yok rutin aralıklarla devam edin ara vermenin bi faydası olmaz
Bende 8 seans paket halinde aldim.1 hafta once 2.nci seans yapildi 45 gunde bir gidiyorum. bendede kontrol seansi yok.
Keske olsaydi. Bende var ama birkere gidebildim sadece. Ve baya araliklarla gittim :) Sanirim kendim ettm kendim buldum
Ara vermenize gerek yok rutin aralıklarla devam edin ara vermenin bi faydası olmaz
Yazin ankarada olmadigim icin mecburen ara vermek zorundayim bulundugum yerdede yok. peki diodmu onerirsiniz soprana ice mi
Nanometresi aynı yani etki olarak aynı ama soprano daha az acılı bir cihaz fiyat farkı yoksa istediğiniz cihazı seçebilirsiniz:)
Bence yüksek dozda bir kaç yerinize deneme atışı yaptirin herhangi bi reaksiyon oluşmazsa yüksek dozla devam edebilirsiniz
Benim 2 seansta cope gitti sanirim ☺Bacaklarim ve koltuk altinda yapilirken bisi hissetmiyorum bacakta deneme yaptirabilirimde. bunu nasil istiycem iste sorun orda . oyle bir konusuyorlar ki ikna olmak zorunda kaliyorsunuz. bu gidisimdede soyledim doz dusuk galiba diye yanik olusur diye ikna etti. ama sonuc iste dokulme bile baslamadi
Benim 2 seansta cope gitti sanirim ☺
Para veriyorsunuz emek harcıyorsunuz yapmak zorundalar. Deneme atışı yaptirin ve vaktiniz varsa bir hafta bekleyin dökülme olup olmadığına göre doz tekrar ayarlanır