Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Kızlar ince tüylere alexandr kesinlikle yaptrmayin daha da cogaltıyor cildede yaptrmayin hem cogaltiyor hem sivilce leke vs yapiyor 3 seans sonra bunlarida alip yüzü biraktim kalınlar dökülüyor azda olsa Allah tan benim bacaklarimda kalin di birazi döküldü bitmedi fakat kalanlarda inceldi benim bir yil oldu :kızgın: simdi onlara diodlami sopranoylami devam etsem diye düsünüyorum :mapus: bunlari yaptirip fayda gören yada görmeyen varsa yazarsa sevinirim :KK16:

Kızlar ince tüylere alexandr kesinlikle yaptrmayin daha da cogaltıyor cildede yaptrmayin hem cogaltiyor hem sivilce leke vs yapiyor 3 seans sonra bunlarida alip yüzü biraktim kalınlar dökülüyor azda olsa Allah tan benim bacaklarimda kalin di birazi döküldü bitmedi fakat kalanlarda inceldi benim bir yil oldu :kızgın: simdi onlara diodlami sopranoylami devam etsem diye düsünüyorum :mapus: bunlari yaptirip fayda gören yada görmeyen varsa yazarsa sevinirim :KK16:
Inceldiyse soprano ice ile devam et bende oyle yapicam alex seanslarim bittikten sonra

Inceldiyse soprano ice ile devam et.alex seanslarim bittikten sonra sopranoya gecicem. ben yuz bolgesi icinde sopranoya basladim

[QUOTfayabalik32, post: 49294401, member: 789999"]Inceldiyse soprano ice ile devam et.alex seanslarimzaman bittikzaman ten sonra sopranoya gecicem. ben yuz bolgesi icinde sopranoya basladim[/QUOTE]
Yüze fayda
Inceldiyse soprano ice ile devam et bende oyle yapicam alex seanslarim bittikten sonra
Yüze fayda ettigini gördünmü? Tesekkür ederim sopranoyu bikac kisi daha tavsiyeetti onla dvm edym o
Inceldiyse soprano ice ile devam et.alex seanslarim bittikten sonra sopranoya gecicem. ben yuz bolgesi icinde sopranoya basladim
Yüze fayda ettigini azda olsa gördünüzmü? Tesekkür ettim sopranoyu bikac kisi daha tavsiye etti onla dvm ediyim o zamn ama yüze korkuyorum ya dahada cogaltrmi leke yaparmi yine diye

[QUOTfayabalik32, post: 49294401, member: 789999"]Inceldiyse soprano ice ile devam et.alex seanslarimzaman bittikzaman ten sonra sopranoya gecicem. ben yuz bolgesi icinde sopranoya basladim
Yüze fayda

Yüze fayda ettigini gördünmü? Tesekkür ederim sopranoyu bikac kisi daha tavsiyeetti onla dvm edym o

Yüze fayda ettigini azda olsa gördünüzmü? Tesekkür ettim sopranoyu bikac kisi daha tavsiye etti onla dvm ediyim o zamn ama yüze korkuyorum ya dahada cogaltrmi leke yaparmi yine diye[/QUOTE]
Benim daha ilk seansim bitti. 31 aralikta kontrol seansim var. benim yuzumdekiler cok daginik yogun kalin ince surekli elimde cimbizla dolanmaktansa denemekte fayda var diye dusunuyorum. cok arastirdim bu konuyu zaten yapan bayanda mantikli konustu daha sonra ilerde kalanlar icin igneliye yonlendiricem dedi. yas yonunden avantajlisiniz dedi. yasim 45. 35 yasini gecmis ve dogum yapmis kadinlarda daha olumlu sonuc veriyor dedi

Benim daha ilk seansim bitti. 31 aralikta kontrol seansim var. benim yuzumdekiler cok daginik yogun kalin ince surekli elimde cimbizla dolanmaktansa denemekte fayda var diye dusunuyorum. cok arastirdim bu konuyu zaten yapan bayanda mantikli konustu daha sonra ilerde kalanlar icin igneliye yonlendiricem dedi. yas yonunden avantajlisiniz dedi. yasim 45. 35 yasini gecmis ve dogum yapmis kadinlarda daha olumlu sonuc veriyor dedi

İğneli ile devam edeceksiniz olur ama hepsi ince tüy ise alecandr yüze kesinlikle tavsiye etmiyorum igneli dende cevremde memnun kalan cok kisi var. Yas konusu dogru olabilir bende hormonlara bagliyorum cevremde bacaklari kollari alexle 3 4 seansta bitende var yillarca bitmeyende biz burda ne desekte hormonlar en önemli faktör

İğneli ile devam edeceksiniz olur ama hepsi ince tüy ise alecandr yüze kesinlikle tavsiye etmiyorum igneli dende cevremde memnun kalan cok kisi var. Yas konusu dogru olabilir bende hormonlara bagliyorum cevremde bacaklari kollari alexle 3 4 seansta bitende var yillarca bitmeyende biz burda ne desekte hormonlar en önemli faktör
Yuz zaten vucut gibi hemen incelen bir bolge degil.
Ben yuz icin soprano ice lazer demistim. Azalincada igneliye yonlendiricem dedi. Vucut bolgesi icin alexandrite epicare gidiyorum demistim. Sanirim yanlis anladiniz.

selam kızlar; ne yazıkki klinikler bütün epilasyon cihazlarını bulundurmadığı için elinde ne varsa, ona gidin en iyisi o diyor. ben birebir yaşadım:) Bu nedenle hercihaz olsun gittiğiniz yerde; çünkü alexandrite ile başlayıp diode ile devam etmeniz gerekebiliyor; zaten doktor yönlendiriyor, sizin bilmenize gerek yok yani... ND yag ile de yazın epilasyona devam ediliyor. Uyanık olmak lazım; gittiğiniz yere dikkat edin. sevgiler....:21:
Ben de yaza kadar birkaç seans bu cihaza gitmeyi düşünüyorum. Genelde gidenler memnun. Ama tam olarak bitmesi için kaç seans gerekiyor acaba?
arkadaslar alexandrite mi diode mi lutfen acil bilgi verin
. merhaba arkadaslar ben izmir alsancakta ozel likya polikliniginde alexandrite ile yaprirdim siddetle tavsiye ediyorum ilk seansta inanilmaz bir azalma oldu 2. Seansimda ise cok az cikti burayi bana bir arkadasim tavsiye etti cilt bakimimida orada yaptiriyorum cok memnunum siddetle tavsiye ediyorum

. merhaba arkadaslar ben izmir alsancakta ozel likya polikliniginde alexandrite ile yaprirdim siddetle tavsiye ediyorum ilk seansta inanilmaz bir azalma oldu 2. Seansimda ise cok az cikti burayi bana bir arkadasim tavsiye etti cilt bakimimida orada yaptiriyorum cok memnunum siddetle tavsiye ediyorum
Fiyatı ne kadar acaba özeller çok pahalı oluyor ya

Kızlar ben alex ile koltuk altına lazer yaptım henüz sadece 1 seans tamamlandı.

İlk seans yapıldı. 15 gün sonra kontrol seansı yapıldı ve 2. seans için 6 hafta sonrasına randevu vermişlerdi.
6 haftayı doldurdum.Ama dökülen kılların sadece %10u çıktı. Gerisi henüz çıkmadı. Bu seansa gitmelimiyim. Yoksa iyice çıkana kadar beklemelimiyim

Kızlar ben alex ile koltuk altına lazer yaptım henüz sadece 1 seans tamamlandı.

İlk seans yapıldı. 15 gün sonra kontrol seansı yapıldı ve 2. seans için 6 hafta sonrasına randevu vermişlerdi.
6 haftayı doldurdum.Ama dökülen kılların sadece %10u çıktı. Gerisi henüz çıkmadı. Bu seansa gitmelimiyim. Yoksa iyice çıkana kadar beklemelimiyim

Gitmelisin kıl döngünün bozulmaması gerekiyor

Arkadaşlar merhaba. Ben lazer yaptirmayi dusunuyorum. Tuylerim ince. Hastahanede tapturmayi dusunuyorum. Sizce hangi yontem daha etkili olur, neresi uygundur, hangi hastane iyidir gibiyardımlarda bulunursanız çok çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim :):):)

Hanimlar merhabalar. Yarin alsancak likya ve clinic a plus ile son bir gorusme yapacagim. Her iki poliklinik de temiz ve sicak gorunuyor.tum sorulariniza yanit alabiliyorsubuz. Fakat karar vermek cok guc. Cok fazla yorum var. Size sormak istedigim bu iki merkezle ilgili karar vermeniz gerekse gittigniz ve cevrenizden aldiginiz yorumlarla hangisine gitmeye karar verirdiniz. Simdiden cok cok tesekkur ederim.

Kızlar tüm vücut bir klinikte lazere başladım. İlk seansım yapıldı bugün. Fakat dozu çok düşüktü tüm bacak ve kolu 9 ile, genital ve koltuk altına 12 ile atış yaptılar. Çok düşük değilmi bu şekilde bitmez dedim. Onlarda esmer olduğun için yanık olabilir dediler. Esmerim, tüylerim çok sert ve simsiyah. Yinede doz düşük değilmi. Normalde asıl genitalde derece düşürmezlermi

Kızlar tüm vücut bir klinikte lazere başladım. İlk seansım yapıldı bugün. Fakat dozu çok düşüktü tüm bacak ve kolu 9 ile, genital ve koltuk altına 12 ile atış yaptılar. Çok düşük değilmi bu şekilde bitmez dedim. Onlarda esmer olduğun için yanık olabilir dediler. Esmerim, tüylerim çok sert ve simsiyah. Yinede doz düşük değilmi. Normalde asıl genitalde derece düşürmezlermi
Cihazdan cihaza farkediyo canım bu durum bazı cihazların 12 si 18 olarak tenin çok koyuysa birde cidden yanabilir dikkatli olabilirsin önceden bi klinikte 1 seans yaptırmıştım bende 13 te çalışıyordu çok düşük dediğimde 14e çıkardı ve dayanamadım aynı acıyı çektik şuan özel clnc medilife a gidiyorum orda normal ayarda çalışılıyor zaten hissediyorsun tüylerinin yandığını kokusundan da anlıyorsun

X