Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Selam arkadaslar dun 2.nci seansimi yaptirdim. Makinenin modeli alexandrite epicare dozu sordugumda 13 14 ile yaptim bacaklarina dedi koltuk alti ve genitale daha yuksek yaptim dedi. Doz dusuk degilmi diye sordugumda makine yeni kalibre edildi daha yuksek yaparsam yanik olusur dedi. Huzursuzum bana dusuk gibi geliyor bugday tenliyim tuylerim siyah ve kalin. Sizce yeterlimi yardim lutfen

Merhaba ben estetisyenim ve aynı cihazı kullanıyorum bacaklarda yeni kalibre edilmiş bir cihaz için doz gayet iyi ama genital ve kolaltinda yükselttigini söyledin genital bölge yapısal olarak daha esmer bir bölge olduğu için yanık olasılığı daha yüksektir ve daha düşük doz uygulanması gerekir

Sana katılıyorum canım meslektaşız. Hastaneyi tercih etmelerinin daha güvenilir olduğu doğru ama doktor gözetimi altında olduğu için değil. Bu sektörde ben çok gördüm ipl cihazına kılıf geçirip Alex diye işlem yapanlari

Beni aydinlattiginiz icin cok tsk ederim size bir sorum olacak peki hep ayni dozdami tedavi yapilnali yoksa ileriki seanslarda yukseltmelimi

Beni aydinlattiginiz icin cok tsk ederim size bir sorum olacak peki hep ayni dozdami tedavi yapilnali yoksa ileriki seanslarda yukseltmelimi

Her seansta duruma göre doz ayarlanır örneğin adet döneminize yakinsinizdir ağrı eşiğiniz düşüktür yada cildiniz kurudur hassasiyeti artmistir tüyleriniz incelmistir yani birçok faktör ver dozu değiştirmek için estetisyenin gozlemlerine göre doz değişebilir

Her seansta yukseltiliyor diye duymustum. 2 seanstir ayni dozda 13 14 gibi yapildigi icin kafama takildi. Herkes 15 lerden 17 lerden bahsediyor.

Her seansta yukseltiliyor diye duymustum. 2 seanstir ayni dozda 13 14 gibi yapildigi icin kafama takildi. Herkes 15 lerden 17 lerden bahsediyor.

Öyle bir kural yok dediğim gibi duruma göre ayarlanır doz yükselince daha iyi sonuç alınır diye bi kaidede yok zira uygun olmayan yüksek doz kalıcı yanık yaralarına sebebiyet verir

Kizlar Merhaba, ben yurtdisinda yasiyorum. 2014 yilinda Paket olarak alexandrite lazer yaptirmaya basladim. Suanda 4. seansimi bitirdm. Yalniz üst bacaktaki tüylerim daha cogaldi. Ve yaptirdgm yer ile görüsüp üst bacagi iptal etmeyi düsünyrm. Sanirim ince tüylere alexandrite olmuyor. Siz ne düsünüyorsnuz bu normalmi? Devam etmelimiyim alexandrite lazerle?
Genital bölgesndede pek bir ise yaramiyor gibi.cünkü üst kisimlarda azalma oldu biraz ama gerisi yine eskisi gibi.
Sizler her seanstan bi kac hafta sonra rötusa gidiyormusunuz?
Ben hic gitmiyorm cünkü. Ve bana gel falanda demediler. Simdi birdahaki seansa normal devammi etsem alexandrite ile yoksa degistirsemmi karar veremiyorum. Cünkü üst bacagi ve koltuk altini seanstan cikarirsam nasil olur bilemiyorum. Cevap alirsam cok sevinirim.

Öncelikle kıl rengi çok önemli açık renk killarda pek etkisi olmuyor genital alt kısmında azalma olmadığını söylemiştin bu normal çünkü daha ıslak bir yapıya sahip ve kıl kökleri daha derinde en geç azalan bölgedir bitmeyedebilir.kontrol seansları çok önemli mutlaka gitmelisin ve 1 hafta değil 15 gun sonra olmalı kontrol seansı çünkü kıllar bir hafta sonra dökülmeye başlar kalan kıllar 15 gun sonra daha net görülebilir üst bacakta çoğalma olduğunu söylediniz bunun sebebide lazer ışınları uyuyan kıl köklerinide tetikler ve hepsinin uyanmasını sağlar olmayan kılı çıkarmaz yani böyle olsa kellere çok rahat bi şekilde alex yapılabilirdi :)

Yani bu durum cok normal. Üst bacak cogalsada seanslara devam edebilirim ozaman? Keske kontrollere zamanim kalsa , yurtdisinda oldgm icin bi haftaligina geliyorm ve dönmek zorunda kaliyorm oyüzden gidemiyorum

Yani bu durum cok normal. Üst bacak cogalsada seanslara devam edebilirim ozaman? Keske kontrollere zamanim kalsa , yurtdisinda oldgm icin bi haftaligina geliyorm ve dönmek zorunda kaliyorm oyüzden gidemiyorum

2014den beri 4. Seansin olduğunu yazmışın çok düzensiz devam ediyorsun bu şekilde bi faydasını göremezsin nerede yasadigini bilmiyorum ama artik bu cihazlar cok yaygin mutlaka yakinlarinda vardir düzenli gidebileceğin yerde yaptırmalisin bence

Evet malesef düzensiz oldu. Zaten 3 -4 aya kadar temelli geliyorum. Bi hafta sonrada bi haftaligina geliyorum. Zaten son iki seansim kaldigi icin devam ediyorum böyle.cevap icin tsk ederim

Yaptirsan bir dert yaptirmasan ayri dert yani . uyuyan tuyler icinde alex seanslari bittikten sonra yazin ara versek dioda devam etsek onlarda zamanla azalmazmi

Bende 8 seans paket halinde aldim.1 hafta once 2.nci seans yapildi 45 gunde bir gidiyorum. bendede kontrol seansi yok.

Yaptirsan bir dert yaptirmasan ayri dert yani . uyuyan tuyler icinde alex seanslari bittikten sonra yazin ara versek dioda devam etsek onlarda zamanla azalmazmi

Lazer tedavisi tek bir cihazla başlayıp bitirmek pek mümkün olmuyor genelde alex ile başlayıp diode ile devam ediliyor en son kalan tüyler içinde ndyag lazer tercih ediliyor belli bir seans sonrasında diode lazere geçmek mantikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…