- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.961
bahsettiğiniz gibi tüylerim yandı. Vücudumda yanık oluşmamasına rağmen neredeyse 3 gün bir şey giyemeyecek kadar canımda yandı. Daha yükseğine dayanamazdım sanırımCihazdan cihaza farkediyo canım bu durum bazı cihazların 12 si 18 olarak tenin çok koyuysa birde cidden yanabilir dikkatli olabilirsin önceden bi klinikte 1 seans yaptırmıştım bende 13 te çalışıyordu çok düşük dediğimde 14e çıkardı ve dayanamadım aynı acıyı çektik şuan özel clnc medilife a gidiyorum orda normal ayarda çalışılıyor zaten hissediyorsun tüylerinin yandığını kokusundan da anlıyorsun
Cildin hassasmı peki tanıyormusun cildinibahsettiğiniz gibi tüylerim yandı. Vücudumda yanık oluşmamasına rağmen neredeyse 3 gün bir şey giyemeyecek kadar canımda yandı. Daha yükseğine dayanamazdım sanırım
Cildin esmerse genital dahada koyudur tahminimce . Senin lazer cidden cok riskli yanik ihtimalin cok fazla ben bugday tenliyim banada 13 14 calisiliyor.Kızlar tüm vücut bir klinikte lazere başladım. İlk seansım yapıldı bugün. Fakat dozu çok düşüktü tüm bacak ve kolu 9 ile, genital ve koltuk altına 12 ile atış yaptılar. Çok düşük değilmi bu şekilde bitmez dedim. Onlarda esmer olduğun için yanık olabilir dediler. Esmerim, tüylerim çok sert ve simsiyah. Yinede doz düşük değilmi. Normalde asıl genitalde derece düşürmezlermi
Aciyorsa etkilidir. Sabredin joule dusurmesinler. Joule duserse etkisinide goremezsinizAlexadrite lazer e gidiyorum 3.seansa gideceğim koltuk altımda hiç kıl kalmadı. Kollarım hafif. Bacaklarım siyah ve kırmızı nokta nokta duruyor genitalinde alt kisimlari duruyor hala. Müthiş bir acı hissediyorum seanslarda gerçekten çok acıyor bitsin diye dua ediyorsun
Bak 3 gun canim yandi yazmissin dusunsene daha yuksek joule ile calistigini. Bu sefer yerinden ucarsin. Ve cildinde kalici yaniklar olusabilirbahsettiğiniz gibi tüylerim yandı. Vücudumda yanık oluşmamasına rağmen neredeyse 3 gün bir şey giyemeyecek kadar canımda yandı. Daha yükseğine dayanamazdım sanırım
evetçok hassas bir cildim varCildin hassasmı peki tanıyormusun cildini
Evet benimde en büyük korkum ya yanık olursa diye.. Ama bir yandanda dozu düşük olurda fayda etmezse diye korkuyorum.Cildin esmerse genital dahada koyudur tahminimce . Senin lazer cidden cok riskli yanik ihtimalin cok fazla ben bugday tenliyim banada 13 14 calisiliyor.
Tuyler azaldikca aci ara ara oluyor evet. Bak kendini dinle nerende acimiyorsa orada yukselttir. Dosya tuttularmi not aliyorlarmi kac ile calistiklarini. Dedigim gibi aci az olan yerlerinde diger seanslarda yukselttir.evetçok hassas bir cildim var
Evet benimde en büyük korkum ya yanık olursa diye.. Ama bir yandanda dozu düşük olurda fayda etmezse diye korkuyorum.
Kontrol seansında vücuttaki kalan tüyler için 10 joule ile çalıştılar.Bu sefer o kadar acımadı. Ama muhtemelen tek tük tüyler olduğu için acımamıştır
Ben odaya geçerken onlar pcye bakıyorlar o şekilde yanıma geliyorlar. Herşeyi pc üzerinde hallediyorlar. Şu seans ve şu bölgeler değilmi diyorlar evet diyorum. Dosya tutuyorlarmı hiç bilmiyorum, sormadım da açıkçası. Çünkü ben seans başında direk söylüyorum geçen sefer şununla çalışmıştınız falan diyeTuyler azaldikca aci ara ara oluyor evet. Bak kendini dinle nerende acimiyorsa orada yukselttir. Dosya tuttularmi not aliyorlarmi kac ile calistiklarini. Dedigim gibi aci az olan yerlerinde diger seanslarda yukselttir.
Laptopun ustunde yaptiklari lazer ayari. Benim dedigim dosya kagidinda yaziyor nereme kac joule uygulanmis onu demek istedim. Siz belki unutacaksiniz kac joule ile calistiklarini. Onlar duzenli olmalilar. Siz dedigim gibi her seansta yukselttirin kademe kademe. Ya da minik bir yerinize test atisi yaptiracaksiniz yanik vs olacakmi diye. Onlarda hakli bir yerinizi yaksalar sikayetci olursunuz diye korkarlar. Yanigida oyle kolay kolay gecmiyormus iz kaliyormus. Esmerli tenlilerde cok riskli.Ben odaya geçerken onlar pcye bakıyorlar o şekilde yanıma geliyorlar. Herşeyi pc üzerinde hallediyorlar. Şu seans ve şu bölgeler değilmi diyorlar evet diyorum. Dosya tutuyorlarmı hiç bilmiyorum, sormadım da açıkçası. Çünkü ben seans başında direk söylüyorum geçen sefer şununla çalışmıştınız falan diye
Laptop farklı bir odada, oradan bakıpda geliyorlar. Joule ayarı makinede yapılıyor direk. Makinenin dokunmatik bir ekranı var kız oradan yükseltip yada düşürüyor. Ama dediğiniz gibi dosya olması gereken bir durum bence. Bir daha ki gittiğimde görüşsem iyi olacak. Kontrol seansında kız 10 joule ile çalışınca sordu hemen, eğer acırsa mutlaka söyle düşürelim. Dayanmaya çalışma dedi.Laptopun ustunde yaptiklari lazer ayari. Benim dedigim dosya kagidinda yaziyor nereme kac joule uygulanmis onu demek istedim. Siz belki unutacaksiniz kac joule ile calistiklarini. Onlar duzenli olmalilar. Siz dedigim gibi her seansta yukselttirin kademe kademe. Ya da minik bir yerinize test atisi yaptiracaksiniz yanik vs olacakmi diye. Onlarda hakli bir yerinizi yaksalar sikayetci olursunuz diye korkarlar. Yanigida oyle kolay kolay gecmiyormus iz kaliyormus. Esmerli tenlilerde cok riskli.
Dayanin ki etkili olsun. Of uf dediginizde joule dusururler. Acisiz epilasyon etkisiz epilasyondur derler.Laptop farklı bir odada, oradan bakıpda geliyorlar. Joule ayarı makinede yapılıyor direk. Makinenin dokunmatik bir ekranı var kız oradan yükseltip yada düşürüyor. Ama dediğiniz gibi dosya olması gereken bir durum bence. Bir daha ki gittiğimde görüşsem iyi olacak. Kontrol seansında kız 10 joule ile çalışınca sordu hemen, eğer acırsa mutlaka söyle düşürelim. Dayanmaya çalışma dedi.
Hepimizin ayni. Diger bolgelere gore daha koyudur. Nerenize kac joule ile yaptigini mutlaka sorun. Deneme atisi yaptirin 5 10 dk bekleyin vakitleri varsa ona gore yaptirirsinizbir poliklinikte ilk seansım var bugün alexandrite ile. Fakat söyle bir korkum var benim genital bölgem vücudumun diğer bölgelerine göre daha koyu renkte ve bildiğim kadarı ile bu cihaz koyu ciltlerde yanığa sebep olabiliyor. Aynı durumda olup böyle bir sorun yaşayan varmı? Acaba bugün bir kaç deneme atışı yaptırıp sonucuna göre mi devam etsem
görüşmeye gittiğim gün koyuluk varsa yanık ve kabuklanma oluşabiliyor fakat bu kabuklanma kendiliğinden geçiyor bir sorun yaratmaz dedi kadın ama benim korkum haliyle daha da arttı. deneme atışından sonra 5 - 10 dk yeterli mi ki sorun olup olmayacağını anlamak için yoksa 1 gün beklesem miHepimizin ayni. Diger bolgelere gore daha koyudur. Nerenize kac joule ile yaptigini mutlaka sorun. Deneme atisi yaptirin 5 10 dk bekleyin vakitleri varsa ona gore yaptirirsiniz
Bence estetisyene guvenin. Cok korkuyorsaniz 1 gun bekleyin ama siz boyle yaparsaniz dusuk joule ile calisirlar bu seferde etkisi olmaz. Bak bende yukseltin diyorum korkuyorlar. Bende 4.ncu seansima gidicemgörüşmeye gittiğim gün koyuluk varsa yanık ve kabuklanma oluşabiliyor fakat bu kabuklanma kendiliğinden geçiyor bir sorun yaratmaz dedi kadın ama benim korkum haliyle daha da arttı. deneme atışından sonra 5 - 10 dk yeterli mi ki sorun olup olmayacağını anlamak için yoksa 1 gün beklesem mi
aslında 3 4 arkadaşım aynı polikliniğe gidiyor ve sorun yaşayan yok ama ben bir kere yanık riskini duyunca içim rahat etmiyor. Neyse randevum bugün 3 te gidip konuşayım tekrar. İnşallah bir sorun yaşamam.Bence estetisyene guvenin. Cok korkuyorsaniz 1 gun bekleyin ama siz boyle yaparsaniz dusuk joule ile calisirlar bu seferde etkisi olmaz. Bak bende yukseltin diyorum korkuyorlar. Bende 4.ncu seansima gidicem
Nereye gideceksinizaslında 3 4 arkadaşım aynı polikliniğe gidiyor ve sorun yaşayan yok ama ben bir kere yanık riskini duyunca içim rahat etmiyor. Neyse randevum bugün 3 te gidip konuşayım tekrar. İnşallah bir sorun yaşamam.
özelden yazdım isminiNereye gideceksiniz
Inceldiyse soprano ice ile devam et.alex seanslarim bittikten sonra sopranoya gecicem. ben yuz bolgesi icinde sopranoya basladim[/QUO