Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

arkadaşlar bende burada yorum yapanların tecrübesinden yararlanarak Ankara kızılayda LZR epilasyon tüy tedavi birimine gittim.ssk bagkur emeklı sandıgına 100 de 50 indirim uyguladılar .ellerınde tum cıhazlar vardı ,ben alexadrıte ı tercıh ettım 4.seansıma ulastım.tesettürlü oldugum ıcın güneşten korundugumdan yaz dönemındede işlem yapıldı. suan 4 seansımı aldım nerdeyse bitti diyebilirim.benım ödedigim rakam bitene kadar 1500 tl.belli bir seans yok bitene kadar gıdebılıyorsunuz.tavsiye edebilirim .ama görüşmelerinizi oranın sahibi gönül hanımla yapın derim.pazarlık payı için bi tavsiye sadece .telefonunu isterseniz özelden atabilirim

arkadaşlar bende burada yorum yapanların tecrübesinden yararlanarak Ankara kızılayda LZR epilasyon tüy tedavi birimine gittim.ssk bagkur emeklı sandıgına 100 de 50 indirim uyguladılar .ellerınde tum cıhazlar vardı ,ben alexadrıte ı tercıh ettım 4.seansıma ulastım.tesettürlü oldugum ıcın güneşten korundugumdan yaz dönemındede işlem yapıldı. suan 4 seansımı aldım nerdeyse bitti diyebilirim.benım ödedigim rakam bitene kadar 1500 tl.belli bir seans yok bitene kadar gıdebılıyorsunuz.tavsiye edebilirim .ama görüşmelerinizi oranın sahibi gönül hanımla yapın derim.pazarlık payı için bi tavsiye sadece .telefonunu isterseniz özelden atabilirim
Hangi bölgelere gidiyorsunuz?

cihazdan ziyade kullandıkları başlık, ampül çok önemli arkadaşlar, en iyi cihaza kötü başlık, ampul kullanırlarsa yine sıkıntılı olur. benim gittiğim merkezde diot lazer kullanıyorlardı, çok da başarılı.

ben selda uzuna gıdıyorum canım lazer epılasyon gorusmesı ucretsız gıdıp bılgı alabılırsın burda senın cılt rengın tuylerının kalınlıgı onemlı . kullanılan cıhaz alex eger acık tenlı ve sıyah tuylerı olan bıruysen hıc durma derım ben esmer oldugum halde etkısını goruyorum . zaten dermatolıjı uzmanı oldugu ıcın gıdıyorum memnunum. rmznftm rmznftm

park santeye 7 seans yuzum ıcın gttım bı faysası olmadı onlar ndyag ve bı ıkı kez dıot denedıler burda bence yapan ksıının bılgısıde onemlı tabı kısıden kısıye degısebılıyor belkı sana ıyı gelmıstır bnde durum vasattı :) S solmazzsule

Ben ankarada diode lazere mira güzellik salonuna gittim meşruiyet caddesinde kızılayda inanilmaz memnun kaldım 1 . Seanstan sonra bile farkettim cok memnun kaldım yoksa kesinlikle yazmazdim 6 seansta hepsi bitti :halay: alexandra denemiştim önceden ve cok çoğalttı tüylerimi ama diode bitirdi bildiginiz cok mutluyum

Bende 6 gün önce koltuk altına Alexandrite Gentle Pro 24 mm ile lazer yaptırdım. Bugün elimle çektiğimde kılların %70i elime geldi. Acaba çekmeyip uzamasını mı beklesem diye düşündüm sonradan.Ayın 24ünde kontrol seansı var. 2-3 seans yaptırıp duruma göre tüm vücuduma yaptırmayı düşünüyorum

alexandrite lazer arkadaşlar.ama amerikan yada alman olanı diğerleri değil. birde dikkat edin saolnlarda değil işlemi hastanelerde yaptırın.ben güneşlideki medicine hastanesinden çok memnun kaldım.her yönüyle süper.
Siz estetisyenmisiniz. hastanede yaptirin diyorsunuzda hastanede de doktor yapmiyor. benim meslektasim yani estetisyen yapıyor. doktorlar ikidebir hastanede yaptirin diyor çünkü guzellik merkezlerinden cok daha pahaliya yapiyorlar. biz estetisyeniz bu is icin egitim aldik sinavlara girdik yillardir bu isi yapiyoruz. ve sirf doktorlar dolgu botox ve estetik ameliyatin yani sira bizim isimizi de elimizden alip bizim meslektasimiza islemi taptirip para kazansin diye ugrasin. dider soruyo gelince alexandirite sadece kalin erkeksi kılı görür. ince kilda etkisi yoktur ve yuz bolgesine yapilmasi kesinlikle yasaktir. diode oneririm bir uzman olarak ve yüzüne diode yaptiranlar lutfen yüzünüze jilet surmelerine izin vermeyin. ayrica killarin % 85 ila 90 i dökülür ve seanlar bittikten sonra yilda bir lokal tarama yapilmasi gerekir.

bepanten plus al eczaneden ben onu kullanıyorum
O datatmaya boyun eymeyin gunde en az 2 litre suyu oturarak için lutfen hem cilt kurulugu ve hassasiyet azalır hen de içten nemlendirme saglayacagi için vucuda su, akne problemlerinizde azalir. benim merkezime baska yerlerden gelen üyelerde bu ürün satma dayatma konusundan şikayetçi. Bizimde onerilerimiz oluyor fakat al illa demiyoruz çok çirkin bir durum zaten dayatma. bepantene olabilir evet ama aloevera nemlendirir ve su bazli ürünler seçin vucut icin ki evet kıl kökünü beslemesin.

Kızlar, bir klinikte sadece koltuk icin alexandrite cihazıyla epilasyona başladım. Ilk seanstaki ağrı acı durumuna göre tüm vucut devam ederim diyordum.
Henüz kontrol seansı ile birlikte ilk seansımı tamamladim. tüm bacak, kol ve genital içinde başlamayı düşünüyorum. Randevuyu verdiler. Ama bundan sonra koltuk altı hariç jiletle bile almayacaksın o bölgeyi diyorlar. Bir ay sonraya randevu aldım o zmn kadar orman gibi olur yani vücudum. Makineyle bile kısaltma burda yapılır diyor kız.

X