Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Yaptirsan bir dert yaptirmasan ayri dert yani . uyuyan tuyler icinde alex seanslari bittikten sonra yazin ara versek dioda devam etsek onlarda zamanla azalmazmi

Aynen öyle. Yaptirdgim yer ile görüsücem bakalim onlar ne diyecekler. Iki seans sonrasi belki onlarda biter eger uyuyanlar aktif olduysa. Zaten 2 seansimda bitince diode ile tedavi olucam bukez iyi bir hastanede. Belkide devam edemicem özel durumlardan dolayi hamilelik gibi.

Ben ozellikle ayarladim kendimi ankarada kisin kaliyorum ekim basi gibi geliyorum buraya yazinda mecburen 45 gunde 1 ankara seyahati olacak lazer icin

Ben size daha once sormustum. doz ayati 13 14 ile yapildi diye. 2.nci seansta ayni doz ile yapildi 1 hafta oldu bu sefer ilk seanstaki gibi dokulecegini sanmiyorum dokulme baslamadi bile henuz. 3.ncu seansa gittigimde dozu arttirmalarini soylesem olurmu. bugday tenliyim tuyler siyah kalin sayilir

Bacaklarim ve koltuk altinda yapilirken bisi hissetmiyorum bacakta deneme yaptirabilirimde. bunu nasil istiycem iste sorun orda . oyle bir konusuyorlar ki ikna olmak zorunda kaliyorsunuz. bu gidisimdede soyledim doz dusuk galiba diye yanik olusur diye ikna etti. ama sonuc iste dokulme bile baslamadi

Bacaklarim ve koltuk altinda yapilirken bisi hissetmiyorum bacakta deneme yaptirabilirimde. bunu nasil istiycem iste sorun orda . oyle bir konusuyorlar ki ikna olmak zorunda kaliyorsunuz. bu gidisimdede soyledim doz dusuk galiba diye yanik olusur diye ikna etti. ama sonuc iste dokulme bile baslamadi
Benim 2 seansta cope gitti sanirim ☺

1 hafta daha bekleyim arayip sikayetimi bildireyim deneme atisi istedigimi belirteyim.3.ncu seansa gitmeden once yapayim o zaman

X