Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

açıkçası onun doğrusu nedir bilemiyorum.bana denen 2 ayda bir geldi.iyi bir hastane de de yaptırdım.
yaptığı atışları da biliyorum.hepsini not ettim.bir sonraki seansada gittiğimde tüylerin tamamı çıkmıyordu.
çıkmasa bile etki eder o arayı kaçırmayalım dendi.sonuçta aradan 2 ay geçince mükemmeldi.ama şimdi tam 3 ayı da geçti gerçi,
eskisi gibi değil tabiki bunu belirteyim de en fazla etkiyi alt bacakta gördüm.ama batıklarımın tamamına da etki etmedi ne yazıkki.
paket kısmını inceltti.sonuç olarak iğneliye geçtim.inşallah kurtuluruz

Benim seans aralarım 10 hafta. Bakalım bu ay bende de aynı olacak, 3 ayı geçecek. Merak ettim takip edeyim :)
Bu arada 6 seans sonunda kalanlar olursa ben de iğneli düşünüyorum. İnşallah valla, o kadar bunaldım ki kıllardan

benimde özel bölge seansım yaklaşıyor ilk kez yaptırıcam hayırlısı koltuk altı bitti sıra oraya geldi bakalım :))

benimde özel bölge seansım yaklaşıyor ilk kez yaptırıcam hayırlısı koltuk altı bitti sıra oraya geldi bakalım :))
Koltuk alti kac seansta bitti senin bende baslicam yer ariyorum bu arada yaptiggm arastirmaya gore eniyi diode lazer makinasi imis ama ince killara etkikiymis bi de makina ismide diode saprano alma yaziyodu en iyisi buymus

Eger kalanlara igneliye baslarsan igneyi altin kullanmalari daha iyimis acisi fazla olmuyomus:)

Koltuk alti kac seansta bitti senin bende baslicam yer ariyorum bu arada yaptiggm arastirmaya gore eniyi diode lazer makinasi imis ama ince killara etkikiymis bi de makina ismide diode saprano alma yaziyodu en iyisi buymus

koltuk altım 5 seansta bitti.. diode ütüleme yöntemi iyi diye duymuştum bende..nerede yaşıyorsun ankarada yaşıyorsan tavsiye edebilirim gittiğim yeri

Ben nemectron iğne daha iyi diye duydum.iğneli epilasyon topiğinde yazan deneyimi olan arkadaşlardan...
yaptırdığım yerden 25 tl ye aldım.ama dışardan daha uyguna alabiliyosun sanırım.
birde ben ikisini de yaptırmış biri olarak söylüyorum kesinlikle lazer daha ağrılı oluyor.
özellikle paket bölgesi için söylüyorum.iğnelinin kendi açımdan tek sıkıntısı benek benek oldum.
kabukların dökülmesini bekliyorum,birde uzun sürüyor ve daha masraflı bence.

Bak bunu bilmiyordum İyice araştırmak lazım. Cidden öyle ise mantıklı da, altın iğneyi kendilerinden mi temin edeceğiz? Ne kadardır acaba?

benim bildiğim kadarıyla iğneyi onlardan da alabiliyorsun..fiyatı da 10 tl idi en son...hadi şimdi 15-20 tl olsun o civarda fiyatları ama iğğneli acaip can yakıyormuş ama en etkili çözümmüş

benim bildiğim kadarıyla iğneyi onlardan da alabiliyorsun..fiyatı da 10 tl idi en son...hadi şimdi 15-20 tl olsun o civarda fiyatları ama iğğneli acaip can yakıyormuş ama en etkili çözümmüş

Evet iğnelinin daha fazla can yaktığını söyleyenler var ancak onlar kadar lazerden daha az can yaktığını belirtenler de var.

Etkili olduğu kısmına gelince, yapan yere göre değişiyor. Annem mesela 3 sene iğneliye gitti başka bir şehirde ve değişen hiçbir şey olmadı. En son vazgeçti bıraktı. İstanbul'da bir arkadaşım gidiyor ve gayet memnun. Belki lazerde olduğu gibi iğnelide de farklı cihazlar vardır. Açıkçası pek fikrim yok. Araştırmaya lazer bittiği zaman başlayacağım

Nemectron iğneyi yazdım bir köşeye. Teşekkürler :)

Bak sende lazerin daha ağrılı olduğunu söyleyenlerdensin. Kişiden kişiye göre değişiyor ağrı hissi.
Bu arada ben yüzüm için çok düşünmüştüm ama benek benek kabuk olmak görüntü açısından hoş olmaz diye vazgeçmiştim. Bir de arkadaşım yüzü tek seansta yapmıyorlar, 3 defa gidiyorum öyle bitiyor yoksa bir günde hem çok masraflı olur hem de acıya dayanamazsın yüzün gözün şişer demişti. Korkmuştum. Bir de düşününce garip geldi. Yüzün yarısını yapacaklar, yarısı kıllı kalacak öyle Gezemezdim ki öyle

merhaba arkadaşlar bende ilk seansımı yaptırdım alexandrite ile.. yanlız sorularım var kafamda
1- dökülmeye basladı ama kökler belli hala bazıları dökülmemiş gibi
2-ne kadar süreye tekrar çıkar kıllar ve aynı kalınlıkta mı çıkar ?
3-yüzüm için yapmakistiyorum ama kılalrı uzatmam mı gerekir o şekilde beklemek çok zor olur yani ?

yardımcı olursanız sevinirim çokkkk

bende özel bölgeye ilk seansıma gittim henüz dökülmelerim yok geçtiğimiz perşembe gittim alexandrite ile yaptırdım bende ..benimde kökler hala belli dökülme yok..sende dökülme ne kadar zaman sonra oldu?? 1 ay sonra yeniden randevu verdiler bana demekki o zamana kadar çıkacak olanlar çıkar...hiç bişi ile alma denildi bana bildiğim bu :26::26::26:

canum döküldüler baya ama dipte siyah kökü duruo. bol kese yap dedi ben ilk 15 aralıkta yaptrmıştım seansı..yani hiçbişi le almadım. 20 gün sonra komntrole gittim işte bu salı gittim. rötüş yaptı. sonra 1.5 ay sonra gel dedi anca hepsi çıkar falan ama bilemicem

işte bende ayın 2 sinde gittim 17 sinde kontrolüm var bi sonraki seansımda 17 şubatta farklı sanki biraz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…