• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

izmir'de balçova'da yaşıyorum.
lazer epilasyon yaptırıcam
önerisi olan var mı?
ayrıca metabolik balans konusu çok ilgimi çekti.
sadece doktorların yapabildiği bir uygulama olduğunu öğrendim.
gerek lazer epilasyon gerekse metabolik balans olsun
doktor kontrolünde olması tercihimdir...
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

arkadaslar alexandrite mi diode mi lutfen acil bilgi verin

Ben her ikisini de denedim. ilk önce alexandrite yaptırdım. kol bacak bikini ne ararsanız. muhteşem memnun kaldım ilk önceleri 3 ayda bir gittim. 3. Seanstan sonra zaten çok çok azdı. o yüzden de bir yıl sonra gittim. Kıl bitmiyor ne yazık ki o yüzden iğneliden başka çözüm yok. Ama ben senede 1e razıyım diyorsanız Alexandrite derim ben. bir defasında deneme atıı için diode yaptırdım bacaklarıma ama bana zerre etki etmedi. dökülmedi bile :D

alex çok iyi ben 2 yıldır çok rahatım

tatlım sen tecrübelesin heralde sorularım vrdı cevaplarmısın ..

bende ilk seansımı yaptırdım alexandrite ile.. yanlız sorularım var kafamda
1- dökülmeye basladı ama kökler belli hala bazıları dökülmemiş gibi
2-ne kadar süreye tekrar çıkar kıllar ve aynı kalınlıkta mı çıkar ?
3-yüzüm için yapmakistiyorum ama kılalrı uzatmam mı gerekir o şekilde beklemek çok zor olur yani :( ?

yardımcı olursanız sevinirim çokkkk

Butun herkes tuysuz gunler diliyorum :)

merhaba ela, konuyu epey araştırmışsın anladığım kadarıyla :1: aradığını buldun mu bari, ben de avrupa yakasında bir yerler arıyorum da sen başladın mı ne yaptın, bilgi verir misin rica etsem?

merhaba ela, konuyu epey araştırmışsın anladığım kadarıyla :1: aradığını buldun mu bari, ben de avrupa yakasında bir yerler arıyorum da sen başladın mı ne yaptın, bilgi verir misin rica etsem?
Slm cnm
Evt sonunda bakirkoyde buldum bi yer alex bi de diod yapiyolar gecen hafta basladim ilk seansa uc bolge genital bacak k alti 1100 anlastim ama paket degil taksitle mak adi epiline alex diye yaziyo baakalim memnun kalirsam devam edicem kadin makinalar killarinizi gorene kadar devam dedi genital cok aciyo onda sonra geciyo dayanabilirim galiba bakirkoyde dedeim ama omurde yani yeri

bu ayın ortasında, tatil dönüşü ben de başlıyorum tüm bacak, koltuk altı, yarım kol ve genital bölgesi olarak. acısından biraz tırsıyorum ama evlenmeden önce de tüm bu kıl-tüy işkencesinden mümkün mertebe kurtulmak istiyorum :21: işlem yapacakları cihaz alexandrite imiş. bakalım nasıl olacak :10:

bu ayın ortasında, tatil dönüşü ben de başlıyorum tüm bacak, koltuk altı, yarım kol ve genital bölgesi olarak. acısından biraz tırsıyorum ama evlenmeden önce de tüm bu kıl-tüy işkencesinden mümkün mertebe kurtulmak istiyorum :21: işlem yapacakları cihaz alexandrite imiş. bakalım nasıl olacak :10:

Ben Kartal da bi hastahaneye gidiyorum gayet memnunun canım 2seansım bitti baya azalma var :) acısı yok denecek kadar az hiç korkmaaa :)

bacak, kol, koltukaltı falan korkutmuyo beni de genitalden çok korkuyorum :37:

valla genital deli gibi can acıtıyor.. ama 5 dk lık acı sonrasında aylarca temizliği farkedince o acıya katlanırım diyosun :DD 1. seansımdan sonra bile inanılmaz rahatlık var tavsiye ediyorum

3. seansımı yaptırdım. Hayatta verdiğim en doğru kararlardan biriydi. Valla genital acısı bile ağda acısından farksızdı benim için. Hatta kıkır kıkır güldüm bile. Çünkü soğutmalı makine kullanıyorlardı ve lazerin yanında bir alette buz gibi soğuk hava üflüyordu. Beni o huylandırdı işte.

Bacaklarım ve kol altımı hiç hissetmedim. Genitalde ise hiiiç o kadar canım yanmadı. Keşke bugüne kadar beni korkutan arkadaşlarımı dinlemeseymişim :))

Son düzenleme:
valla genital deli gibi can acıtıyor.. ama 5 dk lık acı sonrasında aylarca temizliği farkedince o acıya katlanırım diyosun :DD 1. seansımdan sonra bile inanılmaz rahatlık var tavsiye ediyorum

3. seansımı yaptırdım. Hayatta verdiğim en doğru kararlardan biriydi. Valla genital acısı bile ağda acısından farksızdı benim için. Hatta kıkır kıkır güldüm bile. Çünkü soğutmalı makine kullanıyorlardı ve lazerin yanında bir alette buz gibi soğuk hava üflüyordu. Beni o huylandırdı işte.

Bacaklarım ve kol altımı hiç hissetmedim. Genitalde ise hiiiç o kadar canım yanmadı. Keşke bugüne kadar beni korkutan arkadaşlarımı dinlemeseymişim :))

acıyla ilgili herkes farklı şeyler söylüyor :) ben de kendim yaşayınca göreceğim herhalde acı eşiğimi :)

bakalım göreceğim acıyı :) hastane değil canım, evet gebzede

Canım bende Kartal'da hastahaneye gidiyorum aynı makine ve kamapnyası var genital +koltuk altı 60 tl çok uygun hatta peşin ödeme de 6 seans 240 tl oluyor sadece GEBZE de diye aynı makineyle yapılan epilasyona yıgınla para verme diye bilgine :)

Canım bende Kartal'da hastahaneye gidiyorum aynı makine ve kamapnyası var genital +koltuk altı 60 tl çok uygun hatta peşin ödeme de 6 seans 240 tl oluyor sadece GEBZE de diye aynı makineyle yapılan epilasyona yıgınla para verme diye bilgine :)

vay be çok iyimiş ...ben genitale seansı 150 tl veriyorum :SS:26::26::26:

Back