- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.141
Benim bahsettiğim yer olma ihtimali var desene :) Bakırköy :) İnşallah memnun kalırsın canım. Bir an önce hepimiz kurtuluruz umarım :)
Butun herkes tuysuz gunler diliyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bahsettiğim yer olma ihtimali var desene :) Bakırköy :) İnşallah memnun kalırsın canım. Bir an önce hepimiz kurtuluruz umarım :)
açıkçası onun doğrusu nedir bilemiyorum.bana denen 2 ayda bir geldi.iyi bir hastane de de yaptırdım.Bu ay 28 Aralıktaki seansıma regl olacağım için gidemeyeceğim. Ocak ayının 8'i gibi kısmetse seansımda olacağım. 3 ayı geçmiş olacak bir önceki seansla arası. Bakalım bende nasıl etki edecek merak ettim doğrusu.
Şimdiki duruma bakılırsa bacaklarımda hala tek tük var. Genital bölgede sarı sarı birazcık. Kol ve koltuk altı ise hala yarım yamalak. Duruma göre regl olmasam da gitmezdim herhalde çünkü tamamıyle çıkması gerek. Bir de seans araları gittikce uzar demişlerdi, demek ki doğruymuş.
açıkçası onun doğrusu nedir bilemiyorum.bana denen 2 ayda bir geldi.iyi bir hastane de de yaptırdım.
yaptığı atışları da biliyorum.hepsini not ettim.bir sonraki seansada gittiğimde tüylerin tamamı çıkmıyordu.
çıkmasa bile etki eder o arayı kaçırmayalım dendi.sonuçta aradan 2 ay geçince mükemmeldi.ama şimdi tam 3 ayı da geçti gerçi,
eskisi gibi değil tabiki bunu belirteyim de en fazla etkiyi alt bacakta gördüm.ama batıklarımın tamamına da etki etmedi ne yazıkki.
paket kısmını inceltti.sonuç olarak iğneliye geçtim.inşallah kurtuluruz
Koltuk alti kac seansta bitti senin bende baslicam yer ariyorum bu arada yaptiggm arastirmaya gore eniyi diode lazer makinasi imis ama ince killara etkikiymis bi de makina ismide diode saprano alma yaziyodu en iyisi buymusbenimde özel bölge seansım yaklaşıyor ilk kez yaptırıcam hayırlısı koltuk altı bitti sıra oraya geldi bakalım :))
Benim seans aralarım 10 hafta. Bakalım bu ay bende de aynı olacak, 3 ayı geçecek. Merak ettim takip edeyim :)
Bu arada 6 seans sonunda kalanlar olursa ben de iğneli düşünüyorum. İnşallah valla, o kadar bunaldım ki kıllardan
Koltuk alti kac seansta bitti senin bende baslicam yer ariyorum bu arada yaptiggm arastirmaya gore eniyi diode lazer makinasi imis ama ince killara etkikiymis bi de makina ismide diode saprano alma yaziyodu en iyisi buymus
Eger kalanlara igneliye baslarsan igneyi altin kullanmalari daha iyimis acisi fazla olmuyomus:)
Bak bunu bilmiyordum İyice araştırmak lazım. Cidden öyle ise mantıklı da, altın iğneyi kendilerinden mi temin edeceğiz? Ne kadardır acaba?
benim bildiğim kadarıyla iğneyi onlardan da alabiliyorsun..fiyatı da 10 tl idi en son...hadi şimdi 15-20 tl olsun o civarda fiyatları ama iğğneli acaip can yakıyormuş ama en etkili çözümmüş
Ben nemectron iğne daha iyi diye duydum.iğneli epilasyon topiğinde yazan deneyimi olan arkadaşlardan...
yaptırdığım yerden 25 tl ye aldım.ama dışardan daha uyguna alabiliyosun sanırım.
birde ben ikisini de yaptırmış biri olarak söylüyorum kesinlikle lazer daha ağrılı oluyor.
özellikle paket bölgesi için söylüyorum.iğnelinin kendi açımdan tek sıkıntısı benek benek oldum.
kabukların dökülmesini bekliyorum,birde uzun sürüyor ve daha masraflı bence.
Hayir ist avrupa yaksinda tesekkurker bilgi icinkoltuk altım 5 seansta bitti.. diode ütüleme yöntemi iyi diye duymuştum bende..nerede yaşıyorsun ankarada yaşıyorsan tavsiye edebilirim gittiğim yeri
Bak bunu bilmiyordum İyice araştırmak lazım. Cidden öyle ise mantıklı da, altın iğneyi kendilerinden mi temin edeceğiz? Ne kadardır acaba?
Tam olarak bende bilmiyrm ama buyuuk ihtimal ordan temin ederiZ bende arastirma icindeyim bilgilerimizi paylasirsak herkes icin iyi olur
merhaba arkadaşlar bende ilk seansımı yaptırdım alexandrite ile.. yanlız sorularım var kafamda
1- dökülmeye basladı ama kökler belli hala bazıları dökülmemiş gibi
2-ne kadar süreye tekrar çıkar kıllar ve aynı kalınlıkta mı çıkar ?
3-yüzüm için yapmakistiyorum ama kılalrı uzatmam mı gerekir o şekilde beklemek çok zor olur yani ?
yardımcı olursanız sevinirim çokkkk
bende özel bölgeye ilk seansıma gittim henüz dökülmelerim yok geçtiğimiz perşembe gittim alexandrite ile yaptırdım bende ..benimde kökler hala belli dökülme yok..sende dökülme ne kadar zaman sonra oldu?? 1 ay sonra yeniden randevu verdiler bana demekki o zamana kadar çıkacak olanlar çıkar...hiç bişi ile alma denildi bana bildiğim bu :26::26::26:
canum döküldüler baya ama dipte siyah kökü duruo. bol kese yap dedi ben ilk 15 aralıkta yaptrmıştım seansı..yani hiçbişi le almadım. 20 gün sonra komntrole gittim işte bu salı gittim. rötüş yaptı. sonra 1.5 ay sonra gel dedi anca hepsi çıkar falan ama bilemicem