- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.161
alex çok iyi ben 2 yıldır çok rahatım
arkadaslar alexandrite mi diode mi lutfen acil bilgi verin
alex çok iyi ben 2 yıldır çok rahatım
kıllar tekrar çıkacaksa niye 2200 tl veriyorum nerdeyse :S:S:S
Hayatım denenmişi tekrar denemeye gerek yok. Alex yaptır, rahatla onu da deneyimli bir estetisyene temiz bir yerde doktor kontrolünde yaptır.
Butun herkes tuysuz gunler diliyorum :)
Slm cnmmerhaba ela, konuyu epey araştırmışsın anladığım kadarıylaaradığını buldun mu bari, ben de avrupa yakasında bir yerler arıyorum da sen başladın mı ne yaptın, bilgi verir misin rica etsem?
bu ayın ortasında, tatil dönüşü ben de başlıyorum tüm bacak, koltuk altı, yarım kol ve genital bölgesi olarak. acısından biraz tırsıyorum ama evlenmeden önce de tüm bu kıl-tüy işkencesinden mümkün mertebe kurtulmak istiyorumişlem yapacakları cihaz alexandrite imiş. bakalım nasıl olacak
Ben Kartal da bi hastahaneye gidiyorum gayet memnunun canım 2seansım bitti baya azalma var :) acısı yok denecek kadar az hiç korkmaaa :)
bacak, kol, koltukaltı falan korkutmuyo beni de genitalden çok korkuyorum
valla genital deli gibi can acıtıyor.. ama 5 dk lık acı sonrasında aylarca temizliği farkedince o acıya katlanırım diyosunD 1. seansımdan sonra bile inanılmaz rahatlık var tavsiye ediyorum
3. seansımı yaptırdım. Hayatta verdiğim en doğru kararlardan biriydi. Valla genital acısı bile ağda acısından farksızdı benim için. Hatta kıkır kıkır güldüm bile. Çünkü soğutmalı makine kullanıyorlardı ve lazerin yanında bir alette buz gibi soğuk hava üflüyordu. Beni o huylandırdı işte.
Bacaklarım ve kol altımı hiç hissetmedim. Genitalde ise hiiiç o kadar canım yanmadı. Keşke bugüne kadar beni korkutan arkadaşlarımı dinlemeseymişim :))
bacak, kol, koltukaltı falan korkutmuyo beni de genitalden çok korkuyorum
Canım ağdanın yanında onun acısı hiç birşey kesinlikle nereye gideceksin gebzede mi hastahane mi guzellik salonu mu
bakalım göreceğim acıyı :) hastane değil canım, evet gebzede
Canım bende Kartal'da hastahaneye gidiyorum aynı makine ve kamapnyası var genital +koltuk altı 60 tl çok uygun hatta peşin ödeme de 6 seans 240 tl oluyor sadece GEBZE de diye aynı makineyle yapılan epilasyona yıgınla para verme diye bilgine :)
vay be çok iyimiş ...ben genitale seansı 150 tl veriyorum :SS:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?