• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Canım bende Kartal'da hastahaneye gidiyorum aynı makine ve kamapnyası var genital +koltuk altı 60 tl çok uygun hatta peşin ödeme de 6 seans 240 tl oluyor sadece GEBZE de diye aynı makineyle yapılan epilasyona yıgınla para verme diye bilgine :)

canım ben tüm bacak, koltuk altı, yarım kol, genital bölgesi 8 seans 1500 liraya paket aldım ama bana uygun gelmişti fiyat pahalı mi ki?

Bende alt bacak ve kolalti yaptiriyorum bu makinayla.bacakta 4 seans kol altinda 3 seans bitirdim. Bacak cok azaldi.Ama hala Tam bitmedi .ama büyük rahatlık valla.

selam kızlar,ben yaptıralı 2 yıl oldu,yaptırmadan önce iğreniyodum her seferinde,ne kadar bakım yapsam da kıllardan dolayı pürüzsüz durmuyodu.6 seans yaptırdım,genital yarım bacak ve kolaltı 1000 tlye.şuan bal dök yala modunda:)alexandrıte dışındaki cihazlar yeterli olmuyo ayrıca yapan kişi de çok önemli,bu nedenle alev şahini tavsiye ederim.3.leventte özel butik bi hastane.arayın aydın gürsulla görüşün derim...

Ya bende ankaradayim gittiginiz yer nerede cihaz nedir. Fiyat hakkinda bilgilendirir misiniz?

Daha önceden de dediğin gibi artık gitmiyorum oraya uzmanım ayrıldı ordan..onun gideceği yere gidicem bende..işinde çokk iyi kişi olarakta öyle...alexandr..kullanıyor kendisi o cihazın olmadığı yerde çalışmam diyenbiri.

Daha önceden de dediğin gibi artık gitmiyorum oraya uzmanım ayrıldı ordan..onun gideceği yere gidicem bende..işinde çokk iyi kişi olarakta öyle...alexandr..kullanıyor kendisi o cihazın olmadığı yerde çalışmam diyenbiri.

Mrb bende ankarada qüvenilir bir yer arıyorum çok araştırdım ama hala kararsızım nereye qideceğim konusunda.Gittiğiniz yeri özelden msj atarsanız çok sevinirim.

ben istanbul avrupa yakasındayım özel bi hastaneye gittim.8 seans 8 rötüş tüm vücud 1300 tl.

Mrb bende ankarada qüvenilir bir yer arıyorum çok araştırdım ama hala kararsızım nereye qideceğim konusunda.Gittiğiniz yeri özelden msj atarsanız çok sevinirim.

dediğim gibi benimle ilgilenen uzman ayrıldığı için gitmiyorum şuanda bi yere haftaya yeni yere başlayınca devam edicez seansa.. istersen ozaman yardımcı olabilirim

merhaba kızlar başlığı uzun zamandır takip ediyorum ama aradığım cevabı bulamadımi tabi gözden de kaçırmış olabilirim.
avrupa yakasında beylikdüzü bölgesinde tüm vücut yaptırıp memnun kalan, yer tavsiye edebilcek olan varmıdır?

esmerim ng yag kullandılar son seansta alex kullandılar yenı gelmış Amerikan malıymış bışıy dıyemedım az acıtıyor dedıler ama aynı acı 6 seans oldu genıtal ayva tuh oldu hep olemı kalıcak acaba iğnelimi yaptırsam sonra acaba konu hakkında bılgı verırsenız sevınırım ng yag mı ii yada alexmı devam etsemmı

Merhabaa. Ben de biyik icin 6 kez gittim .alex degil makine .ne oldgnu bilmiyorum.. bio lu mio lu bi adi vardi. . Hala hic bi dokulme yok. Jiletle aliorum ben de ustten ustten . Acaba bitmicek mi ya. 2 seansim daha vaaar

Merhabaa. Ben de biyik icin 6 kez gittim .alex degil makine .ne oldgnu bilmiyorum.. bio lu mio lu bi adi vardi. . Hala hic bi dokulme yok. Jiletle aliorum ben de ustten ustten . Acaba bitmicek mi ya. 2 seansim daha vaaar
diot lazerdir o o hikaye alexandrite harika.. kesinlikle tavsiye ederim..

Ankarada lazer tavsiyesi isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler:16::16::16:

Hadi yaaa.... ama alex yuzde kullanilmaz dedi gittigim yer.. ondan once alex kullanan biyere gittim sana lazer yapamayiz.alex kullaniyoruz Tuylerin sari gormez bizim makina dedi :( off yaaa bitmicek mi simdi

Hadi yaaa.... ama alex yuzde kullanilmaz dedi gittigim yer.. ondan once alex kullanan biyere gittim sana lazer yapamayiz.alex kullaniyoruz Tuylerin sari gormez bizim makina dedi :( off yaaa bitmicek mi simdi
görür ama seansın dahada uzar...

sarı tüylere kalıcı kesin çözüm iğneli epilasyon

Back