Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

arkadaşlar merhaba
ben şuana kadar 3 ana seans 2 kerede kontrol seanslarına gittim
ama malesef hala tüylerim bitmedi sizce normalmi
kaç seansda çıkmamaya başlıyor

Mrhaba ben de yeni baslicam eger ist daysa gittigin yer ozelden msj atarmisin kac seasn ne kadara gittin hangi semtte lutfen cvp yazarsan sevinirim tesekkurler

haftaya 1.5 ay olacak son kontrolden çıkalı benim :18::18::18:

Bu ay 28 Aralıktaki seansıma regl olacağım için gidemeyeceğim. Ocak ayının 8'i gibi kısmetse seansımda olacağım. 3 ayı geçmiş olacak bir önceki seansla arası. Bakalım bende nasıl etki edecek merak ettim doğrusu.
Şimdiki duruma bakılırsa bacaklarımda hala tek tük var. Genital bölgede sarı sarı birazcık. Kol ve koltuk altı ise hala yarım yamalak. Duruma göre regl olmasam da gitmezdim herhalde çünkü tamamıyle çıkması gerek. Bir de seans araları gittikce uzar demişlerdi, demek ki doğruymuş.

Saol cnm Hangi semte peki en azindan tarif etmeye calissan haftaya baslicam bi yer bulursam insallah korkyrm bira z agri filan olur fiye

İncirli Caddesi üzerinde ve fiyat her seans için 480 TL. 3. seanstan sonra 450 TL olacak. Ağrı elbette oluyor ama güzellik için katlanabiliyor insan. Ben en çok ağrıyan bölgelerimden başlatıyorum. Sohbet muhabbet derken bir bakıyorum bir seansım daha bitmiş :)

arkadaşlar ben de istanbul sarıyerde estetisyenlik yapmaktayım....alexandrate kullanıyorum....sorusu olan arkadaşlarla ilgilenmeye hazırım...indirimli fiyatlarımızla hizmetinizdeyiz.....

Yani guzellik icin biz kadinlar her seyi yapiyoruz ins benimkide fazla acisiz olur umarim tesekkler

arkadaşlar ben de istanbul sarıyerde estetisyenlik yapmaktayım....alexandrate kullanıyorum....sorusu olan arkadaşlarla ilgilenmeye hazırım...indirimli fiyatlarımızla hizmetinizdeyiz.....

Benim bi arkadas gidiyo jilete vurmadan gidiyo direk kilin uzerine yapiyolarmis epilasyonu sordum igneli degil dedi bana zaten epilasyonda cok sacma geliyo jilete vurma mesala bacak ustlerim cok sert degil killari neden jilete vurup cogaltiyrm ki ben yani cok sacma gibi bana katilan arkadaslar lutfen yaorum yapin

Makina ile alıyorlar benim hafif yüzeyden. Ama sert çıkmıyor kıllar. Jiletle de alsalar hemen kıl köklerini lazer ile tahrip ettikleri için sert çıkacaklarını sanmıyorum, ya da en azından ben yaşamadım öyle bir şey ve duymadım. Bir sonraki gitmemde sorayım bakayım.

jilet olayını ilk seas öncesi yapıyoruz...kıl telojen dönemde yani uzama evresinin son döneminde ise kısaltmak gerekir...çünkü gönderdiğimiz lazer ışını kılın köküne ulaşırsa netice sağlarız...amaç kıl köklerini yakarak yok etmektir...eğer uzun halde iken lazer uygulaması yaparsak enerji kılın deri yüzeyinde kısmını yakar sadece ve istenilen sonuç elde edilemez dolayısıyla seans sayınız da uzar gider...zaten ilk seastan sonra jilet yaptırmıyoruz tekrar....

Tesekkur ederim bilgi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…