- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
- Konu Sahibi EstetikEditor
epicare çok kullanılan iyi bir makina diye duymuştum
canım valla kıllar bitsin de makina ne olur ise olsun , lazere giden herkes faydasını görür inşallah (amin)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
epicare çok kullanılan iyi bir makina diye duymuştum
kızlar bırşey sorucam bende 6 seans bıtırdım tam bıtmedı halen var.7 seans ıcın gıdıcem cumartesı sızce verılen deger ne olmalı atıs yapılmadan bakıcam..
selam melancol.dün bana tavsiye ettiğin yerde mürvet hanıma ilk seansıma gittim.gerçekten çok güzel bir yer.1.5 saat sürdü tüm vücut yaptı.biraz acı oldu ama dayanılmayacak kadar değil.kızarıklık ve kabarmalar oldu bepanthene önerdi mürvet hanım sürdüm şimdi iyi
ve iyiki başlamışım diyorum sana teşekkür ederim..inş kurtulucaz şu kıllardan
kızlar avrupa yakasında oturuyorum gittiğiniz yerin ismi nedir paylaşırmısınız, tşk.
Özelden mesaj attım canım sana.
alexandırate lazer epilasyon cihazıyla yaptırdım çok memnun kaldım levent isom medikal estetik merkezinde yaptırdım hiç çıkmıyor şuanda.sezin hanımı tavsıye ederım.
çokkkk memnunum kızlar acı hiç yok bide paket yaptırdım fiyatıda tüm vücut 850 ye geldı benım tüm arkadaslarımada tavsıye ederım agda falan yaptırmayın sezin hanımın elıde çok iyi numarasınıda verıyım size 05388454644
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. tum vucut lazere baslamak istiyorum ama oncesinde jiletle tras etmeliymisiz vucudumuzu, ben bikere bacakklarimi jiletle almaya calismistim heryerimi kanatmistim... genital bolgeyi nasil jiletliycez ben kanatirim keserim heryerimi..
lazer oncesi illa jiletlemek mi gerekiyor vucudu?
kızlar ben 3 seanstır lazer yaptırıyorum ilk seansım bi hastanede olmuştu hiç acı çekmemiştim soğutmalıydı sonra pek bi etkisini görmeyince araştırdım daha iyi bir yere gittim.
Bu sefer bu da soğutmalı ama ismi farklı ve ben dayanamıyorum her atışta bağırıyorum resmen zıplıyorum var mı benim gibi koltuk altı çok acıyan yaa yoksa benim mi canım çok tatlı anlamadım ama normalde ilk gittiğim lazer de ya da ağda yaparken hiç acımazdı.Demek ki etkili diye kendimi avutuyorum ama bakalım
bu arada şuanki aletin adı cynosure apogee laser diye geçiyor.Şuana kadar ki lazerlerin en iyisiymiş zaten gittiğim yer de lüks bir yer
Melancol tüm vücudu tek seansta mı tarıyorlar?Bende apogee 5500 ile yaptırıyorum.
Bazı yerler evet zıplatıyor ama dayanılmayacak kadar değil. Lastik çarpması gibi bir his
Ben tüm vücut yaptırıyorum. İlk seansım tam 1 saat 20 dakika sürdü. İkinci seansım 1 saat sürdü.
Kıllar azaldıkça acıda azalıyor.
İkinci seansımda daha yüksek doz uygulanmış ama benim ilkinde daha çok canım acımıştı.
Ben araştırmıştım Apogee 5500 yurtdışında bir sürü ödül almış, herkes bunu tavsiye ediyor.
Daha fazla sonuç alınabiliyormuş. Benim araştırmalarım bu şekilde.
Melancol tüm vücudu tek seansta mı tarıyorlar?
Bende aynı makineyi kullanıyorum. Kıllar uzun olunca ve kalın olunca acı daha fazla olur şuan 2. seansım bitti kontrollerede gidiyorum ilki kadar acı duymadım hatta hiç acı olmadı diyebilirim.Bende apogee 5500 ile yaptırıyorum.
Bazı yerler evet zıplatıyor ama dayanılmayacak kadar değil. Lastik çarpması gibi bir his
Ben tüm vücut yaptırıyorum. İlk seansım tam 1 saat 20 dakika sürdü. İkinci seansım 1 saat sürdü.
Kıllar azaldıkça acıda azalıyor.
İkinci seansımda daha yüksek doz uygulanmış ama benim ilkinde daha çok canım acımıştı.
Ben araştırmıştım Apogee 5500 yurtdışında bir sürü ödül almış, herkes bunu tavsiye ediyor.
Daha fazla sonuç alınabiliyormuş. Benim araştırmalarım bu şekilde.