• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

kızlar bırşey sorucam bende 6 seans bıtırdım tam bıtmedı halen var.7 seans ıcın gıdıcem cumartesı sızce verılen deger ne olmalı atıs yapılmadan bakıcam..

kızlar bırşey sorucam bende 6 seans bıtırdım tam bıtmedı halen var.7 seans ıcın gıdıcem cumartesı sızce verılen deger ne olmalı atıs yapılmadan bakıcam..

ne kadar şanslısın baya yol katetmişsin :) benim daha 3. seansım bitti :) daha tam bitmedi derken nasıl yani. arada tek tük mü eskiye oranla farkı anlatır mısın lütfen. bir de hangi cihaz kullanılıyor ve hangi bölgelerde nasıl sonuçlar altın canım bilgi verirsen biraz daha detayli sevinirim.

selam melancol.dün bana tavsiye ettiğin yerde mürvet hanıma ilk seansıma gittim.gerçekten çok güzel bir yer.1.5 saat sürdü tüm vücut yaptı.biraz acı oldu ama dayanılmayacak kadar değil.kızarıklık ve kabarmalar oldu bepanthene önerdi mürvet hanım sürdüm şimdi iyi
ve iyiki başlamışım diyorum sana teşekkür ederim..inş kurtulucaz şu kıllardan:1:

kızlar avrupa yakasında oturuyorum gittiğiniz yerin ismi nedir paylaşırmısınız, tşk.

Özelden mesaj attım canım sana.

selam kusura bakma ben mesajını yeni gördüm.evet ya şu yüz mesaj konusunu halledemedim:)
bendede durum aynı 29 nisanda ikinci seansım var ve hiç kıl yok hala çıkmadı.şoktayım :52: bu kadar çabuk bu derece bir sonuç beklemiyodum iyiki buraya girip seninle tanışmışım yoksa hala ıpl ile uğraşacaktım bir seansta bu sonuç harikatek tük kıllar çıktı onlarda incecik eski hallerinden eser yok ve cildimde büyük değişim var sanki pürüzsüz oldu derim gergin sanki allah şu lazeri icat edenden razı olsun :1: tabi sendende öptüm seansa gidince yazarım tekrar görüşürüz.

çokkkk memnunum kızlar acı hiç yok bide paket yaptırdım fiyatıda tüm vücut 850 ye geldı benım tüm arkadaslarımada tavsıye ederım agda falan yaptırmayın sezin hanımın elıde çok iyi numarasınıda verıyım size 05388454644

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. tum vucut lazere baslamak istiyorum ama oncesinde jiletle tras etmeliymisiz vucudumuzu, ben bikere bacakklarimi jiletle almaya calismistim heryerimi kanatmistim... genital bolgeyi nasil jiletliycez ben kanatirim keserim heryerimi..

lazer oncesi illa jiletlemek mi gerekiyor vucudu?

çokkkk memnunum kızlar acı hiç yok bide paket yaptırdım fiyatıda tüm vücut 850 ye geldı benım tüm arkadaslarımada tavsıye ederım agda falan yaptırmayın sezin hanımın elıde çok iyi numarasınıda verıyım size 05388454644

bu da aynı kişidir ...

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. tum vucut lazere baslamak istiyorum ama oncesinde jiletle tras etmeliymisiz vucudumuzu, ben bikere bacakklarimi jiletle almaya calismistim heryerimi kanatmistim... genital bolgeyi nasil jiletliycez ben kanatirim keserim heryerimi..

lazer oncesi illa jiletlemek mi gerekiyor vucudu?

Jilet ya da tuy dokucu krem. Bunu oneriyorlar agdayi onermiyorlar cunku kil koklerinin gorunur olmasi lazim. Ne kadar koyu kok , o kadar iyi.

merhaba. konu açılalı çok olmuş ama cevap vermek istedim. bende lazer yaptırdım memnun kaldım zararı var diyorlar ama hiç bir yan etki görmedim

Bugün ikinci seansım vardı tüm kol ve tüm bacak için , 15 derece uyguladılar Alexandrite epicare cihazla ,atış derecesi gittikçe artacakmış . 2. seans için 15 derece atış az mı arkadaşlar :19:

kızlar ben 3 seanstır lazer yaptırıyorum ilk seansım bi hastanede olmuştu hiç acı çekmemiştim soğutmalıydı sonra pek bi etkisini görmeyince araştırdım daha iyi bir yere gittim.
Bu sefer bu da soğutmalı ama ismi farklı ve ben dayanamıyorum her atışta bağırıyorum resmen zıplıyorum :( var mı benim gibi koltuk altı çok acıyan yaa :( yoksa benim mi canım çok tatlı anlamadım ama normalde ilk gittiğim lazer de ya da ağda yaparken hiç acımazdı.Demek ki etkili diye kendimi avutuyorum ama bakalım
bu arada şuanki aletin adı cynosure apogee laser diye geçiyor.Şuana kadar ki lazerlerin en iyisiymiş zaten gittiğim yer de lüks bir yer

Son düzenleme:
kızlar ben 3 seanstır lazer yaptırıyorum ilk seansım bi hastanede olmuştu hiç acı çekmemiştim soğutmalıydı sonra pek bi etkisini görmeyince araştırdım daha iyi bir yere gittim.
Bu sefer bu da soğutmalı ama ismi farklı ve ben dayanamıyorum her atışta bağırıyorum resmen zıplıyorum :( var mı benim gibi koltuk altı çok acıyan yaa :( yoksa benim mi canım çok tatlı anlamadım ama normalde ilk gittiğim lazer de ya da ağda yaparken hiç acımazdı.Demek ki etkili diye kendimi avutuyorum ama bakalım
bu arada şuanki aletin adı cynosure apogee laser diye geçiyor.Şuana kadar ki lazerlerin en iyisiymiş zaten gittiğim yer de lüks bir yer

Bende apogee 5500 ile yaptırıyorum.
Bazı yerler evet zıplatıyor ama dayanılmayacak kadar değil. Lastik çarpması gibi bir his
Ben tüm vücut yaptırıyorum. İlk seansım tam 1 saat 20 dakika sürdü. İkinci seansım 1 saat sürdü.
Kıllar azaldıkça acıda azalıyor.
İkinci seansımda daha yüksek doz uygulanmış ama benim ilkinde daha çok canım acımıştı.
Ben araştırmıştım Apogee 5500 yurtdışında bir sürü ödül almış, herkes bunu tavsiye ediyor.
Daha fazla sonuç alınabiliyormuş. Benim araştırmalarım bu şekilde.

Bazı yerler evet zıplatıyor ama dayanılmayacak kadar değil. Lastik çarpması gibi bir his
Ben tüm vücut yaptırıyorum. İlk seansım tam 1 saat 20 dakika sürdü. İkinci seansım 1 saat sürdü.
İkinci seansımda daha yüksek doz uygulanmış ama benim ilkinde daha çok canım acımıştı.
Ben araştırmıştım Apogee 5500 yurtdışında bir sürü ödül almış, herkes bunu tavsiye ediyor.
Melancol tüm vücudu tek seansta mı tarıyorlar?

Bende aynı makineyi kullanıyorum. Kıllar uzun olunca ve kalın olunca acı daha fazla olur şuan 2. seansım bitti kontrollerede gidiyorum ilki kadar acı duymadım hatta hiç acı olmadı diyebilirim.

bir hastanenın içierisinde yer alan lazaer bölümünde ilk seansımı yaptırdım .. .İilk seansıma başladım tum kol ve koltuk altı yaptırdım. mis gibi soğuk hava uflemesi çok iyi geldi valla :)) acı olarak iğneyle tekbir tüyü çektiğim kadarki kadar bir acı hissettim ...koltukaltımadi tüylerim kıvırcık kıvırcık oldu böyle elbiselerime felan takılıyo 15 güne tamamen dökülecekmiş uzmanım öyle söyledi ... tüm kol ve koltukaltı 145 tlye maloldu... 15 gün sonra kontrol senası varmış 125 tl ye tüy köklerini öldürmeye yardımcı bir losyon alacakmışım ve bir not daha uygulanabilir bölgelere içinde broşürde bunlarda yazmakta .... ilk seans için gayyet memnunum
YÜZ BÖLGESİ bayan
Alın Saç Çizgisi
Kaş Üstü
Alın
Yüz
Dudak Üstü + Çene
Burun Sırtı
Favori
Dudak Üstü
Çene
Boyun

VÜCUT ÜST BÖLGESİ