- Konu Sahibi EstetikEditor
Ben lazer yaptırdım ve çok memnunum, makineler hakkında bilgi sahibi değildim ilk gittiğim zaman, ama daha sonra kullandıklarının alexandrite lazer olduğunu öğrendim. Bacaklarım diz altı hep batık doluydu, ben pek güvenmiyordum deri üstünde değil bitmez, diyordum ama şimdi bacaklarım pırıl pırıl, üstelik lazerle atış yapılınca da batıklardan kurtuluyorsunuz. Tüyler atış yapılınca kökleri yanıyor ve deri üstüne çıkıyor. Daha sonra tüyler dökülecek falan derlerse sakın inanmayın çünkü, bana bu bahaneyi gösterdiler gittiğim bir yerde. Uzmanımı değiştirmek zorunda kalmıştım, böyle söyleyen biri çıktı karşıma. Tüyler asla dökülmez, epilasyon sonrası ufak tefek tüyler kalır bacakta onlardan bahsetmiyorum, epilasyon yapıldıktan sonra bacaklarınız hala tüylü ise asla para ödemeyin ve şikayet edin, çünkü epilasyon sonrası tüyler gitmiş olur. Bu işi uzman bir kişiye yaptırmak gerekiyor, yanık vs ihtimalleri var, bu yüzden kuaför gibi yerlerde yaptırmayın, muhakkak doktor kontrolü olan epilasyon merkezlerine gidin.