Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Ben lazer yaptırdım ve çok memnunum, makineler hakkında bilgi sahibi değildim ilk gittiğim zaman, ama daha sonra kullandıklarının alexandrite lazer olduğunu öğrendim. Bacaklarım diz altı hep batık doluydu, ben pek güvenmiyordum deri üstünde değil bitmez, diyordum ama şimdi bacaklarım pırıl pırıl, üstelik lazerle atış yapılınca da batıklardan kurtuluyorsunuz. Tüyler atış yapılınca kökleri yanıyor ve deri üstüne çıkıyor. Daha sonra tüyler dökülecek falan derlerse sakın inanmayın çünkü, bana bu bahaneyi gösterdiler gittiğim bir yerde. Uzmanımı değiştirmek zorunda kalmıştım, böyle söyleyen biri çıktı karşıma. Tüyler asla dökülmez, epilasyon sonrası ufak tefek tüyler kalır bacakta onlardan bahsetmiyorum, epilasyon yapıldıktan sonra bacaklarınız hala tüylü ise asla para ödemeyin ve şikayet edin, çünkü epilasyon sonrası tüyler gitmiş olur. Bu işi uzman bir kişiye yaptırmak gerekiyor, yanık vs ihtimalleri var, bu yüzden kuaför gibi yerlerde yaptırmayın:KK20:, muhakkak doktor kontrolü olan epilasyon merkezlerine gidin.

selam ya ben ilk kez alexandırla koltuk altı, kol altı, genıtal ve tüm bacak yaptırcam da,hepsi 45 dakıkada biter dedıler,sizce bu normal mi. tüylerim de var bayagı. makinemiz cok ii,hızlıdedıler. zaten kapanmasına 1 saat kalaya randevu verdıler... sizinkıler ne kadar sürüyor.

Koltuk altı, genital belki uzun sürecek şeyler değil ama bacak bayağı itina istiyor bence, benim gittiğim yerde bacaklarıma ufak çizgiler çizip tek tek o çizdiği alanlar üzerinden işlem yapıyordu, itinalı ve detaycı bir bayandı, 40 dakika sürüyordu belki de bacak, ama uzun zamandır gitmiyorum yalan olmasın, yine de bu işlemleri toplasan 1 saatte bitmez bence :KK50:

Kızlar,

Bir şey sormak istiyorum. Düşüncelerinizi paylaşır mısınız lütfennn ?

Cumartesi günü bacaklarıma alexandrite lazer yaptırdım. Seans sırasında acıdan kıvrandım.
Hadi neyse sorun değil, ben çok hassasım dedim ama 2 gündür bacaklarım çok acıyor. Hala hassasiyet ve yanma var.
Kızarıklığın geçmesi 1 gün sürdü ama dediğim gibi bacaklarım hala acıyor.
Sizce ne yapmalıyım?
Alexandrite yaptırıp da bu kadar acı çeken, uygulama sonrası canı bu kadar yanan var mıdır?
Ya da bu normal bir durum mudur?

(Yaptırdığım yer bu ilk uygulama olduğu için böyle oldu dedi ama yine de canımın bu kadar çok acıması normal gelmiyor)

dudu 643 tesekkurler, ben dedıgım gibi yaptırdım ve bir saat sürdü hepsi, benım de kalemle cizildi bacaklarım ve en uzun bacaklar sürdü. ınş. faydasını gorürüm.
srma 35 benım de kollarım bronzdu,alexandır la yaptırdım,seans biter bitmez kolumda yanma hissi,sıcaklama başladı, yapan kişi bunun bronzluktan kaynaklandıgını soyledı, bronza uygulamada leke kalma olasılıgı da varmıs ayrıca da kalmaz ınş., yuksek koruyuculu gunes kremi kullanıyorum. senın bacaklarda da guneslenme durumu varsa ondan olabılır. cunku benım dıger yerlerde bronzluk yoktu ve yanma olmadı seans sonrası, seans sırasındakı acımaysa zaten normal. bır de lazerın yan etkılerıne karsı krem var, gittigim yerde onerdıler, reklama girmez herhalde umarım, advantan.

Teşekkür ederim Aslı85 :KK61:

rıca ederım:) ama bu krem üç gun kullanılıyor, ta ki bir sonrakı seansa kadar. seanstan sonra sürüyorsun gunde üç kez falan, üç gün boyunca. benım koldakı yanma hissi gecti ama koluma dokununca sıcak hala kolum:) bir de kolumda sanırım bronzluktan kaynaklı bir iz oluştu hafif yanık gibi, o kremden sürüyorum,inşallah gecer.

bende yaptırmayı düşünüyorum ama çok acıyomuş bir türlü cesaret edemedim:KK43::KK43:

aleksandır, dıode ye gore daha az acı verıyormus. ben aleksandırla yaptırdım,her yer aynı sevıyede acımıyor zaten, benım kol ve bacagımın bazı yerlerı acıdı, koyu tüylerın oldugu yerler daha cok acı verıyor. koltuk altı ise hemen bitiyor,acısını anlamıyorsun bıle zaten. dayanılmayacak bır sey degıl,oyle olsa kımse yaptırmaz. küçük ıgne batar gibi acı verıyor acıyı hıssettıgın zamanlarda, onun dısında uyusur gibi oluyorsun sonra zaten,o kadar hıssetmıyorsun. ben seans oncesı krem falan da sürmedım ama dayandım yani, tuylerden rahatsız oluyorsan bırazcık dayanacaksın artık. Ben tüylere dayanmaktansa, tüysüzlük için acıya dayanmayı tercıh ederim:KK3:

aleksandır, dıode ye gore daha az acı verıyormus. ben aleksandırla yaptırdım,her yer aynı sevıyede acımıyor zaten, benım kol ve bacagımın bazı yerlerı acıdı, koyu tüylerın oldugu yerler daha cok acı verıyor. koltuk altı ise hemen bitiyor,acısını anlamıyorsun bıle zaten. dayanılmayacak bır sey degıl,oyle olsa kımse yaptırmaz. küçük ıgne batar gibi acı verıyor acıyı hıssettıgın zamanlarda, onun dısında uyusur gibi oluyorsun sonra zaten,o kadar hıssetmıyorsun. ben seans oncesı krem falan da sürmedım ama dayandım yani, tuylerden rahatsız oluyorsan bırazcık dayanacaksın artık. Ben tüylere dayanmaktansa, tüysüzlük için acıya dayanmayı tercıh ederim:KK3:

kesinlikle doğru söylüyorsun ama çok korkuttular beni ondan dolayı yaptıramadım şu yaz geçsin bronzluk falan geçsin bende yaptırmayı düşünüyorum dayanıcaz artk :KK1:

selam kızlar bende yeni doğum yaptım artık bıktım şu kıllardan en çokta genital bölgeden ağda yapmaktan sıkıldım bide şimdi doğumdan sonra jilet yapmak zorunda kaldım artık tekrar ağdaya dönmek istemiyorum bu yüzdeen lazere başlıcam ama korkuyorum zararı olurmu nasıl bi sistem acı oluyomu ağdaya dayanabilen dayanırmı :KK69:

selam kızlar bende yeni doğum yaptım artık bıktım şu kıllardan en çokta genital bölgeden ağda yapmaktan sıkıldım bide şimdi doğumdan sonra jilet yapmak zorunda kaldım artık tekrar ağdaya dönmek istemiyorum bu yüzdeen lazere başlıcam ama korkuyorum zararı olurmu nasıl bi sistem acı oluyomu ağdaya dayanabilen dayanırmı :KK69:

cnm bır lazercıye danış bence,dogumdan ne kadar sonra lazer yapılabılıyor genıtale dıye. belkı de hemen baslanabılıyordur bır fıkrım yok. ben aleksandır la yaptırdım genıtale ilk kez, utanma sıkılma agır bastıgından acıyı hıssedemedım bıle. agdaya dayanan lazere dayanır. korkacak bır sey yok.

Kızlar ben de pzartesi gününe randevu aldım. Ümraniyede bir yerde genital ve koltuk altı için .koltukaltından korkmuyorumda genitalden çok utanıyorum ve korkuyorum :S napcam bir de çok acır mı genital?

lazere ümraniyede nereye yaptırıyorsun acaba bende yaptırmayı düşünüyorum da.. biraz bilgi verirmisin ümraniye bana yakında.. nasıl gittiğin yer güvenilirmi fiyatı felan hakkında bilgi verirmisin bana..

merhaba arkadaşlar
bende haftaya lazere gideceğim alexandrite
aslında çok korkuyorumdaaaaa
3 yıl önce denemiştim 1 yıl sürdü ve yüzüm berbat olduuuu
şimdi çok garanti veren güvenilir estetik merkezine gideceğimmm
ne olur dua ediiinnn

merhaba arkadaşlar
bende haftaya lazere gideceğim alexandrite
aslında çok korkuyorumdaaaaa
3 yıl önce denemiştim 1 yıl sürdü ve yüzüm berbat olduuuu
şimdi çok garanti veren güvenilir estetik merkezine gideceğimmm
ne olur dua ediiinnn

Estetık merkezı derken? Gercekten guvenılır olsun da. Benm gıttıgım yer polıklınık dıye gecıyor. Ben aleksandrate ıle tüm vücut yaptırıyorum. Yüzdekı ince kılları aleksandrate tetıkleyebılır dıyorlar, gıttıgın yerde dıode var mı. Sorsaydın hangisi bana daha uygun olur dıye. Ben de hormon tedavisine başlayınca yüz için gidecegım ama karar veremedım dıode mı aleksandrate mi diye. İnş. fayda gorursun canım.

Ben alt bacak genital ve kolaltına yaptırıyorum bi medikalde . Alt bacak bitti gibi. ilk Seanstan beri bacağıma ne jilet ne ağda yapmama gerek kaldı zaten. genial ve kolaltı da seyreldi. Zaten ortalama 3-5 seans denmişti. Acım çok oluyor dişlerimi sıkıyorum resmen seans esnasında.ama özetle sonuçtan memnunum..
paradiselost acın çok oluyorsa seansa gitmeden yarım saat 45 dk önce emla sürebilirsin acın hafifler ben de ilk seansıma gittim Allahım nasıl acıdı nasıl acıdı ben de senin gibi kendimi sıktım valla kasılıp kalmaktan korktum bir de orucum ev de uzak eve geldim doğru düzgün de uyuyamadım annemin bağırtısından yeni başladım lazere ama ben makinenin markasını falan bilmiyorum hiç araştırmadan gittim küçük bir ilçede oturuyorum bizim burada bi yer var zaten yapan koltuklatı yarım bacak yaptırdım kullandığı cihazın markasını da bilmiyorum ki neresinde yazıyor markası?

X