Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Hiç uyusturmadan çok iyi dayanmissiniz bence. Bana bi sprey kullandilar uyusturan birsey eczanelerde satiliyor o olmasa ziplardim yerimden sanırım. Emla kadar etkili midir bilmiyorum ama daha uygun fiyatlı

Hiç uyusturmadan çok iyi dayanmissiniz bence. Bana bi sprey kullandilar uyusturan birsey eczanelerde satiliyor o olmasa ziplardim yerimden sanırım. Emla kadar etkili midir bilmiyorum ama daha uygun fiyatlı

Ay tarifsizdi anlatamam Üst kısımlar bir nebze dayanılabilir ama alt kısımda sanki elektrik akımı veriliyor gibi hissettim zaten bazı tüylerin kökleri de sarıymış onlar kalacak galiba. Sprey in adı ne bu arada? Emla çok pahalı

Aynı şekilde benimde altlarda kökleri sarı olanlar var oranın kalacağını düşünüyorum. Spreyi adını özelden yazayim size ilaç tavsiyesi vermiş olmayım açıktan belki alerjik reaksiyon falan yapar kimseye sebep olmayayım: )

Çok makbule geçti canım. Valla nasıl olacak bilmiyorum, sende takriben ne kadar azalma var?

Çok makbule geçti canım. Valla nasıl olacak bilmiyorum, sende takriben ne kadar azalma var?
Ben daha 1 seans ve 1de kontrol yaptırdım yüzde 70 dokulme oldu yüzde 25 30 civarı etkilenmedi ķökler sarı olduğu icin. Ben dökülenler bir daha çıkmayacak sanıyordum ama az az çıkmaya başladılar. Ilk haline göre çok güçsüz çıktılar çok şaşırdım herkes inceliyor diyordu ama bu kadarını beklemiyordum acikcasi

Evet canım maalesef hepsi dökülüyor ama geri çıkıyor anajen fazda olmayanlar. Lazer sadece anajen fazdaki tüyleri kalıcı olarak yok ediyor. Seans başına 20% azalma gözlenmeliymiş. Ben de ilk seanstan sonra tüylerin inceldiğini görünce bayağı bir şaşırdım senin gibi. Ama yine de uzaması ve hepsinin tam çıkması için sabrettim ve ilk seanstan yaklaşık 11 hafta sonra 2. seansa gittim. (Arada kontrol vardı benim de). Ikinci seanstan daha da umutluyum bakalım görücez.

Baya beklemissiniz iyi sabretmissiniz ikinci seans icin ama muhtemelen bende öyle yapacağım kontrolden 2 ay sonra giderim diye düşündüm 2 haftada ilk seansa kontrol arası ortalama 10 hafta edecek. Şimdi 5. Haftadayim daha koltuk altı hiç çıkmadı bacakta aynı sekilde o yüzden beklemedeyim simdilik :)

Evet biraz sabrettim galiba:) Aslında niyetim 9. ya da. 10. haftada gitmekti ama bana lazer yapan kişi sanırım yıllık izne çıkmıştı. Beklemek zorunda kaldım. Zaten gözlemlerime göre 8. haftanın sonlarına doğru minik minik çıkmaya başlıyor tüyler. Bu arada bana tüylerin çıksa da çıkmasa da 2 ayda 1 gel denildi ama çok mantıklı gelmedi bana. Tüylerin çıkış süresine göre gitmek daha makul okuduğum yabancı kaynaklarda da o şekilde bahsedilmiş.

Bence de çıktıkça gitmek daha mantıklı. Peki tüyleri kısaltma islemini nasıl yaptınız jiletle mi yoksa trimmer tarzı birşey mi kullanıyorsunuz. Benim trimmer alma niyetim var ama uygun fiyatlı ve düzgün birşey bulamadım henüz. Bilen arkadaşlar varsa her türlü tavsiyeye açığım: )

Şöyle oldu: 8. haftada tüylerin çıkmaya başladığı noktada jilet yaptım ben ve ne kadar kalınlaşabileceğini görmek istedim. Sonrasında lazere gittiğimde orada trimmer ile kısalttılar ama sadece bacaklarımı. Genitali bir gün öncesinden jiletle almıştım ve ters yönden bilerek almadım ki kökleri gözüksün lazer de görsün diye.

Trimmer almayı ben de düşünüyorum ama pahalı galiba. Zaten lazere dünyaları ödüyoruz:)

Anladım teşekkür ederim :) gerekli olacak gibi duruyor ilerleyen zamanlar için çok fonksiyonlu olmasa da birtane bulundurmak lazım. Ben ilk seansa gitmeden 5 gun önce jiletlemistim ve anca cikmisti tam bu boy iyi demişlerdi çok kısa olmasın tüyler dediler yine öyle yaparım sanirim

Rica ederim. Evet o da uygun olur. Sonuçta tüy döngüsünü en iyi insanın kendisi biliyor kaç günde çıkacağını vs.

İnşallah :) Değsin valla o acıya ve utangacligima :)

Yaa sormayın ben de çok utanıyorum, ama bu yıl kıl tüy sorunum olmasın yazın istiyorum ,2 çocuk var çok zorlanıyorum.
Peki ne kadar sürüyor genitalin 1 seansı?? Yani 10 dakika mı 30 dakika mı, öyle bacaklar açık... Ufff nasıl bir pozisyon onu da bilmiyorum

5 dakika sürmüyor yahu korkmayın :) benim gittiğim yerin başlığı büyük gerçekten 5 dakika bile sürmüyor yani en fazla 2 dakika

5 dakika sürmüyor yahu korkmayın :) benim gittiğim yerin başlığı büyük gerçekten 5 dakika bile sürmüyor yani en fazla 2 dakika

Angelsa selam, sen bayağıdır lazer yaptırıyordun sanırım. Bacaklar kaçıncı seansta bitti? İncelen tüylerin akıbeti ne oldu? Genel bir bilgilendirme yaparsan çok makbule geçer. Benim 2 seans oldu 2 de kontrol.

Benim gideli bir yılı geçti 5. Seansı yeni yaptırdım ve en çok farkeden bacak yani cıkınca cok ince cıkıyor. Ben yazın güneşlendim aslında :) ondan dolayı aksadı biraz bir seansı 2,5 ay kadar erteledim. Normalde yazdan sonra bir seans olcaktı en son mayısta gitmiştim yaz sonu gidicektim ama karardığım için kasımda gel dedi gittim hala açılmamışsın yapamayız dedi ve bir ay önce gittim o zaman yaptılar o kasım ayı ve ocak başı arası ( kasımda jiletlemiştim olucak diye ) neredeyse hiç cıkmadı diyebilirim gerçekten. Yani 5. Seanstan önce insan bi tereddüt ediyor bitcek bitmicek diye ama 5 ana ve 5 ara seanstan sonra anladımki etki ediyor ve değiyor :) Bana zaten ortalama 5 ile 7 seans arasında bitiyor dediler kişiden kişiye değişiyor tabii ama şöyle diyebilirim yaptırmadan önceyle şu an arasında ciddi ciddi yarı yarıya fark var. Benim 7. Seansta tam anlamda biter gibi geliyor bittikten sonra yılda bir defa gitmeyi düşünüyorum tekrar cıkmasını engellemek icin. O şekilde yapanlar varmış hem ufak tefek kalırsa onları zaman icinde yok etmek icin hem lazerin etkisini sürdürürmüş.
Bir bucuk yıl oldu sanırım ve cıkmayan yerlerde tekrar cıkma gibi bir problem yaşamadım yani parça parça azalıyor benim bazı kısımlar aşırı pürüzsüz diğer kısımlarda cıkıyor onlarda diğer seanslarda gider diye düşünüyorum :)
İnceldiği için çıksada farkedilmiyor ve benim seans aralıklarım uzun oldu genelde bir bucuk aymıs ama 2 2,5 ayda bir gittim ben cıkmadığı icin. Eğer seans aralıkların kısa ise daha kısa sürede sonuca ulaşırsın :)
Çok uzun yazdım ama cevaplayabildim mi istediğin şeyi bilemedim ya aklına takılan bir şey varsa tekrar cevaplayabilirim :))

Güzellik merkezi ile problem yaşayan bir ben miyim arkadaşlar, bu konuda bilgili bir üye varsa yönlendirebilir misiniz, çok sevinirim. 7 seans düzenli gittim hiç memnun kalmadım ki genitale gittim sonuç almam gerekiyordu, kalan ödemeyi yapmadım hukuk bürosundan aradılar, icra falan korkutmaya çalışıyorlar. Nasıl adım atmalı. sözleşme onların lehine zaten soyguncu mantığı ile hazırlanmış. 12 ay sürede kontrat biter diyor ve bu sürede hizmet alsa da almasa da ödemek zorunda diyor.
Bu arada bir cevap alabilmek için buraya yazdım, uygulanan buz lazer diyorlardı gerçi üstünde de birşey yazmıyordu ki araştırayım.

Güzellik merkezleriyle sorun yaşayan çok insan olmuş, sanırım parayı tahsil ediyorlar mutlaka.

Genital ve kol altı nemli bölge olduğu için sonuç alınması daha geç oluyor, ilk önce bacak kol üstü gibi yerlerde sonuç daha iyi görülüyor.
Maddi kısımda da siz ödemeyi toplu mu yapıyorsunuz yani kontrat mı imzalattılar size ?
Ben seans başı para veriyorum herhangi bir devam zorunluluğu vs bir şeyi yok cünkü kimisinin erken bitebilir ya da daha geç bitebilir sadece şey imzalattılar lazerin etkilerinin tüm sorumluluğunun bilincindeyim bundan dolayı herhangi bir şikayette bulunulamaz gibi bir şey ama şükür bir bucuk yıldır hic problem yaşamadım.
Yazılı bir kağıt imzaladıysanız itiraz etmeniz biraz zor ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…