- 21 Eylül 2012
- 620
- 20
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.441
Benim gideli bir yılı geçti 5. Seansı yeni yaptırdım ve en çok farkeden bacak yani cıkınca cok ince cıkıyor. Ben yazın güneşlendim aslında :) ondan dolayı aksadı biraz bir seansı 2,5 ay kadar erteledim. Normalde yazdan sonra bir seans olcaktı en son mayısta gitmiştim yaz sonu gidicektim ama karardığım için kasımda gel dedi gittim hala açılmamışsın yapamayız dedi ve bir ay önce gittim o zaman yaptılar o kasım ayı ve ocak başı arası ( kasımda jiletlemiştim olucak diye ) neredeyse hiç cıkmadı diyebilirim gerçekten. Yani 5. Seanstan önce insan bi tereddüt ediyor bitcek bitmicek diye ama 5 ana ve 5 ara seanstan sonra anladımki etki ediyor ve değiyor :) Bana zaten ortalama 5 ile 7 seans arasında bitiyor dediler kişiden kişiye değişiyor tabii ama şöyle diyebilirim yaptırmadan önceyle şu an arasında ciddi ciddi yarı yarıya fark var. Benim 7. Seansta tam anlamda biter gibi geliyor bittikten sonra yılda bir defa gitmeyi düşünüyorum tekrar cıkmasını engellemek icin. O şekilde yapanlar varmış hem ufak tefek kalırsa onları zaman icinde yok etmek icin hem lazerin etkisini sürdürürmüş.
Bir bucuk yıl oldu sanırım ve cıkmayan yerlerde tekrar cıkma gibi bir problem yaşamadım yani parça parça azalıyor benim bazı kısımlar aşırı pürüzsüz diğer kısımlarda cıkıyor onlarda diğer seanslarda gider diye düşünüyorum :)
İnceldiği için çıksada farkedilmiyor ve benim seans aralıklarım uzun oldu genelde bir bucuk aymıs ama 2 2,5 ayda bir gittim ben cıkmadığı icin. Eğer seans aralıkların kısa ise daha kısa sürede sonuca ulaşırsın :)
Çok uzun yazdım ama cevaplayabildim mi istediğin şeyi bilemedim ya aklına takılan bir şey varsa tekrar cevaplayabilirim :))
Canım şahane aydınlatmışsın çok değerli bir bilgi oldu hem bizler hem de ileride okuyacaklar için. Evet araya yaz girince rötarlı olmuş haliyle. Senin adına sevindim ama yarı yarıya azaldı deyince üzüldüm 5 seansta 85% i gitmiyor demek. İşin kötüsü benim de seans aralıklarım 2.5 ay falan. Hepsinin çıkmasını bekliyorum bir de gitmeden jilet yapıp kalınlaşmasına çabalıyorum laser görsün diye. Biliyorsun hep bir hurafe dolanıyordu kulaktan kulağa ince tüyleri görmez vs. Ben de kendimce riske etmemeye çalışıyorum.