- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.261
Bisey sormak istiyorum alex. Candela mi ıyi alex. Epicare mi ıyi veya ikisinin farkı nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bunu çok merak ediyorum bilgi alırsan bana da yazarmisinBisey sormak istiyorum alex. Candela mi ıyi alex. Epicare mi ıyi veya ikisinin farkı nedir
Gec dökülmeler normal. Normalde en azı 2 haftaya başlar. Kişiden kişiye değişir. Bende 2 ay olacak, hala dökülmeyen yerler var (normal bi durum olmaya bilir, çok umursamadım nedense)Kızlar 10 gum oldu lazer yaptirali ama killarda dökülme olmadı. Cok mu uzun sürüyor,birde bacaklarımda özellikle diz
kapagi cevremde ufak ufak kil dönmeleri var. Lazer onları goruyor mu yoksa bir dahaki randevuma iğne ile tek tek cikarip oyle mi gideyim. Nolur bir aydonlatin beni
En zayıf sonuç veren yer oldu. Ayda bir yüzüme lazer yaptırıyorum. İlk bıyıklar belirginleşiyor.bıyık için alexander lazere gidenler görüşlerinizi bekliyorum? :))
Emla ya da benzeri uyusturucu krem surmeden genital bolge yaptiran var mi? Aci esigim cok dusuk ama krem konusunda cekiniyorum. Agda ile karsilastirirsaniz aciyi? Bacaklarim inceymis alex icin sadece koltukalti ve genital cok uygun dedi doktor.
Ben gitmeden önce çok araştırdım.Güzellik merkezlerinde bu cihazın kullanımı sağlık bakanlığı tarafından yasaklanmış.Sadece doktor olan yerlerde yapılabiliyormuş.Ben de Şişlide bir Tıp merkezine gidiyorum.Çok memnunum.Paket almıştım.Merhabalar bi güzellik merkezinde lazere gidiyorum bugün 4. Seansa gittim. Bana ilk görüşmeye gittiğimde alexandrite lazer cihazı kullandıklarını söylediler bende bi kaç kişiden bu cihazın iyi olduğunu duymuştum birde buraya giden arkadaşlarım vardı memnun olduklarını soylemislerdi bende kaydoldum. Bugün gittiğimde lazer makinesinin markasına baktım vortex yazıyordu bu zamana kadarda bakmak aklıma gelmemişti vortex cihazı araştırdım alexandrite değilmiş bu cihazla lazer yaptırıp memnun kalan var mi daha 4 seansım var ama çok dokulmede olmadi ne yapsam bilemedim parasını da ödedim forumdan okudum iyi yorum yapanlarda var ama onlar reklam yazmışlar gerçekten bu cihazdan memnun kalan var mi?
Ben emla kullandım sorun yok hava cihazınıda açınca dayanılabiliyorEmla ya da benzeri uyusturucu krem surmeden genital bolge yaptiran var mi? Aci esigim cok dusuk ama krem konusunda cekiniyorum. Agda ile karsilastirirsaniz aciyi? Bacaklarim inceymis alex icin sadece koltukalti ve genital cok uygun dedi doktor.
İnce tüyleri kalınlaştırıyor sonra döküyor.Alex bu şekilde en azından.Kızlar bu lazerde önce en kalın kıllar dökülmeye başlayıp sonra inceler mi dökülür? Ve dökülme kaç gün devam eder? Kalın olan kıllar dökülmeye başladı ama incelerde tık yok sanki korktum
Yapan arkadaş hava soğutmasını fazla açmamıştır cihazınMerhaba. Haznedardaki Esteworld’e geçen sene arkadaşım başladı. Çok memnun. Ben de 15 gün önce ilk seansıma gittim. Yarın kontrolum var. Her seanstan 15 gün sonra kontrole çağırıyorlar. Ama sürekli zamlanıyor. Arkadaşım geçen sene 4 seans+1 seans hediye, 1.250 ye anlaşmış. Pakette kolları, bütün bacak, genital, koltuk altı vardı. Ben sıkı bir pazarlık ile tabi arkadaşım götürdüğü için 1.800’e anlaştım. 4 + 1 seans hediye. Bütün bacak , genital, koltuk altı, göbek. Alexandrite yapıldı. Hemen etkiliyor. Birinci seans olmasına rağmen çok farketti. Amma velakin canım çok acıdı. Tarif edemem. Hemen geçiyo allahtanZaten acısına değdi önemli olan o
Neredesiniz acaba nereye yaptırdınızBen çok araştırdım.Hem cihaz hem uygulayıcı önemli.Ben çok güzel sonuç aldım.Verdiğim rakama değdi şükür.Her seansta ve kontrolde ilerleme oldu.Şu an son kontrole girdim.Bitti resmen.Bilindik bir hastaneye gitmiştim meğer bozuk cihazla atış yapmışlar hiç sonuç alamadım.şimdiki yeri bir tanidik vasitasiyla buldum harika sonuç aldım.Tanışma seansına para alınmiyor.ücretsizmuayrne sonrası kıl yo%unluğuna göre fiyat veriliyor.Az kıl az para çok kıl çok para
Mecidiyeköy de Özel istanbul Tıp Merkezi,.Dr Işıl Hanım var.whatsapp üzerinden iletişime geçmiştim numarası 05439520563.Kesinlikle dürüst ve güvenilir bir kurum bana dua edeceksiniz.Neredesiniz acaba nereye yaptırdınız
Anladım bize biraz uzak orası ama yine de teşekkür ederim keşke Buralarda da olsaMecidiyeköy de Özel istanbul Tıp Merkezi,.Dr Işıl Hanım var.whatsapp üzerinden iletişime geçmiştim numarası 05439520563.Kesinlikle dürüst ve güvenilir bir kurum bana dua edeceksiniz.
Ben tum vucut gittim %80 azalmam oldu asil bolgeler 6 kol sirt yuz 9 seansta sonuclandi simdi rahatim kucuk kucuk yerler kaldi ama onlarda gozukmuyor bile ozel clnc medilife da bitti seanslarim arada kontrol seanslarida oldu tabii.Farkediyosunuz zaten gec biten bolgeleri tenim acik killarim koyu ve sertti onun rahatligida oldu sanrm candela kullanildi.Kızlar tüm vücut için lazere giden oldu mu? Kollar ve bacaklar için gidiyorum, çokta memnunum. Tüm vücut istiyorum şimdi. Tam bitmesede olur. Kaç seansta azalır, sizde nasıl oldu?