Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Ben bikac kere farkli yillarda yaptirdim, dedigin gibi bisi olmadi.lazerle alakali degil bu durum.bence bi dr a görün

Tüyler ince ama siyah.buz lazer diod işe yarar mı? Igneli hem cok aci verici hem cok pahali
Igneliyle bas edilmez. Alexandrite ise ince tuyleri uyarir cogaltir kalinlastirir. Ben yuzum icin ayri bir yerde buzlazer yaptiriyorum cunku ince ve kalin siyah karisik tuyler var. 4 seans 3 kontrol oldu cok faydasini gordum. Hem azalma hemde incelme var. Bir sure daha yaptirip kalanlar icin igneliye gecicem. Vucut bolgem icinde ayri bir klinikte alexandrite yaptiriyorum. Ikisinden de cok fayda gordum. Onemli olan. Tuy yapisina ve ten rengine gore dogru lazer sistemini secmek. Buzlazerin sahteleri de var. Buzlazer.com dan buldum gittim klinigi. Hangi kliniklere satmislar ogrendim gittim. Dogru secim yapmisim.

Bende genital icin alexandrite gidiyorum bitti sayilir 3 seansta..buz lazer duymustum..dediginiz yerden bakayim en azindan azalsin yeter.igneli ile 1 seans 500 tl bayildim her ay bole bole 6 ayda biter anca dedi..buz lazer e bakayim dediginiz yerden.tesekkur ederim

Buzlazer.com dan bulundugunuz sehiri girin. Hangi sehirde hangi kliniklere satmislar bulun. Gidin bi gorusun bakalim ne diyecekler. Rica ederim. Tuyler buyuk dert cunku.

Siz Ankaradami ikamet ediyorsunuz. Eger burdaysaniz gittigim yeri onerebilirim. Gidin gorusun.

Eger tuyler inceyse sakin alexandrite yaptirmayin. Cunku inceleri tetikliyor. Buzlazer diod sistem daha uygun ince tuylere.
Cnm göbek için alex uygunmu. Benim göbek bölgemde komple siyah killar var. Bu sekilde gögüslere kadar çıkiyor. Ama göğüstekiler siyah degil.

Tüm göbeğime tam göğüslerin altına kadar olan bölgeye yani, alex ile lazer düşünüyorum. Fakat göğüsteki kıllarıda etkilerde onlarda siyah olurmu diye endişeleniyorum

O bolgedeki tuyleriniz kalin ve siyah ise alex. Yoksa alex inceleri tetikleyebilir. Eger ince ise soprano ice buzlazer diod sistem yaptirin

Benim basenlerde çıkan bu köklü sivilceler için ne yapabilirim bi fikri olan var mı? Ve bu daha ne kadar sürer ki acaba.. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba buzlazer.com sitesinde bulunan merkezlerden birine gidip ince siyah tuylerinden kurtulan var mi hanimlar. Lazer uzmanim döker ama geri çıkar bir süre sonra dedi. Sırt üst koldaki ince tüylere çözüm bulabilen var mi aramızda

Lazer epilasyon yaptıracam gideceğim yer Alexandra candela gentlasa ve diod ledam cihazları var. Bana en iyi cihaz Alex olduğunu söylediler kolardaki tüyler ince olduğu için en uygun mu yokmu Alexandra candela yaptiranlar yardımcı olabilirmi?

bacak ilk seansımı oldum 2 ay geçti tüylerin anca yüzde 20 si geri çıktı.bir sonraki seansa ne zaman gitmeliyim arkadaşlar?

bacak ilk seansımı oldum 2 ay geçti tüylerin anca yüzde 20 si geri çıktı.bir sonraki seansa ne zaman gitmeliyim arkadaşlar?

45 günlük süre kuralı ilk 2 seansta olabilir.Sonrasında 2,5 aydan önce kıl tüy çıkmıyorEn azından ben de öyle.Ben 3 ayı geçirmemek suretiyle gidiyorum.Estetisyenim de bunu söylüyor.Kıl kendine gelmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…