• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite cihazıyla lazer yaptıran var mı ?

deniz9001 acı oluyor evet ama emla ile hafifliyor aklında olsun
ama sanırım sen resmen yanmışsın
bir hafta falan bepantür sür

evet şuanda bile acıyor dokunamıyorum bepanten kullanıyorum
diğer seansa emla kullanmayı düşünüyorum
ayrıca yeni farkettim bacak içlerinde deri altında morarmalar var merkezi aradım anlam veremediler dermotoloğa yönlendirdiler yol çok uzun olduğundan hemen kalkıp gidemiyorum bakalım geçmezse gidicem

slm kızlar bende 10 gun once yaptırdım alex le apogee ile ama dalga boyunu bilmiyorm 15 gun snr kontrole gel dedi. kol altı yaptırıyorm. 50 ytl ye yapıyor. benimki hiç acımadı sogutmalıydı sanırım hiçbir acı duymadım. 2 ayda bir gitcem sorum şu sizde 2 ayda bir gidiyorsunuz degilmi ? birde benimkiler dökülmeye baslamadı ne zmn başlar?

slm kızlar bende 10 gun once yaptırdım alex le apogee ile ama dalga boyunu bilmiyorm 15 gun snr kontrole gel dedi. kol altı yaptırıyorm. 50 ytl ye yapıyor. benimki hiç acımadı sogutmalıydı sanırım hiçbir acı duymadım. 2 ayda bir gitcem sorum şu sizde 2 ayda bir gidiyorsunuz degilmi ? birde benimkiler dökülmeye baslamadı ne zmn başlar?

Ewet 2 ayda bir gidiyoruz dökülme olur merak etme şimdi kese yapabilirsin 10 gün geçmiş dökülmesini koaylaştırır dökülmessede kontrolde tekrar yaparlar
acımadı diyosun acaba düşük dozla atış yapmış olabilirmi acması iyidir opuyorumnanaktan

yani boyle cımbızla almıs gibi oldu. beyaz tenliyim kıllarımda siyahtır belki ondan düşük doz yapmıstır dozunu sorayım bakayım bu gittigimde

evet şuanda bile acıyor dokunamıyorum bepanten kullanıyorum
diğer seansa emla kullanmayı düşünüyorum
ayrıca yeni farkettim bacak içlerinde deri altında morarmalar var merkezi aradım anlam veremediler dermotoloğa yönlendirdiler yol çok uzun olduğundan hemen kalkıp gidemiyorum bakalım geçmezse gidicem

Canım normal heralde benim bacaklarımdada oldu hafif morda değildi ama renk değişti bepanten sürdüm we soğuk su tuttum şimdi geçti sende uygula
dozu yükseltiyolar 3-4-5. seanslarda inormal yani nş geçer canım sewgilera.s.

inşallah
bana göre çok beyaz değilim fakat cihaza göre beyaz tenliymişim dozu düşük yaptığını söyledi bilmiyorum artık
teşekkürler soğuk suyuda denerim aklıma buz koymak gelmişti onuda deneyeyim bol bol nemlendiriyorum..sılverdine sürmemide önerdiler malum yanıkta var
bu sefer beni yaktılar kızlar....

yakında dökülür merak etme.acımadı diyorsun ya koltuk altı ufak bir bölge sen acıyı hissedene kadar bitiyor bile büyük bölgeler farklı canım ya
birde başlarda seans araları iki ay oluyorda sonraları geç çıktığı için süre uzayabilir

selam kizlar bende lazer yaptirdim 6 seans bitti birsuru para verdim ama hala var tabi faydasi olmadi deyil ama umdugumu bulamadim bence yaptiracak kisiler iki defa dusunsunler cunku cok para veriyosun verdigin paraya deymiyo aranizda iyi sonuc alanlar varsa bildirirlerse sevinirim saygilar

arkadaşlar bi hafta önce alex ile tüm bacak genital ve koltuk altı yaptırtım(seansı 600) ama hüm kökler nokta mokta kılla doldu hala dökülme yok.. zaten eskiden hep batık olurdu.. sanki kıllar nokta şeklinde bacağıma gömüldüler dökülmicakler öle batık haline gelecek die çok korkuyorum... ne zaman dökülür tamamen butün yaz bölemi geçecek... dökülüncede ne kadar zaman temiz temiz kullanabileceğim
bilgilemdiriseniz sevinirim

arkadaşlar bi hafta önce alex ile tüm bacak genital ve koltuk altı yaptırtım(seansı 600) ama hüm kökler nokta mokta kılla doldu hala dökülme yok.. zaten eskiden hep batık olurdu.. sanki kıllar nokta şeklinde bacağıma gömüldüler dökülmicakler öle batık haline gelecek die çok korkuyorum... ne zaman dökülür tamamen butün yaz bölemi geçecek... dökülüncede ne kadar zaman temiz temiz kullanabileceğim
bilgilemdiriseniz sevinirim
canım benim ilk seansımda dökülmesi 1 ayı bulmuştu sonrakilerde daha kısa sürdü.
merak etme batıklarından kurtulacaksın çok rahat edeceksin 2 ay kadar temiz gezersin sonrasında zaten her çıkşında gideceğin için hep temiz olacaksın

ayyy inşallah deniz yaa yoksa yazın başladığım için bin pişman olurumn zaten diyelimki bi ay sonra tamamen döküldü bir ay snra temiz olacak ya backlarım ne kadar öle gezicemm

bilmiyorumki canım tahmini kıllar döküldükten sonra 1 ay kadar temiz gezersin sonra 2.seans zamanı gelir
bool bol kese yap krem sür erken dökülsün
tertemiz günler....

kızlar bacakdaki kıllar çok gec dökülüyo ya bende bu ayın başında gitmiştim hala dökülmeyenler war bol bol nemlendirin bebe yağı sürüyorum kese yapıyorum az kaldı dökecem onlarıkaydirigubbakcemile

Ben epilasyon sonrası yanıklar için madecascol kullandım hipokort diye bir krem ile beraber fakat lekeler geçmedi yani bilmiyorum belkide daha uzun bir süreç alacak oradaki gösterdiğim doktor zamanla geçer diyor ama tabikide o firmalarını korumak amaçlıda demiş olabilir yani bütün kabuklar falan düştü neredeyse bir sonraki seansımın zamanı gelecek (1 ay oldu yaptıralı) ama lekeler yani güneş lekesi gibi hala duruyor, valla artık o kadar sıkıldımki yani kıldan kurtulalım diyoruz bu sefer başka dert çıkıyor ben ücretimi peşin ödemiştim hala bazı yerlerdeki tüylerde çok azalma olmadığı için bu sefer daha güçlü yaptılar sonuçta bu oldu işte, umarımmmmm geçer ya çok sıkıntı verdi bana bu lekeler siz siz olun ince tüylere dokundurmayın ve çok güçlü akımla yaptırmayın gittiğiniz yerlerede sorarsanız sevinirim gerçekten o yanık lekeleri geçermi acaba onlardamı aynı şeyi söyleyecekler cevap yazarsanz çok SEVıNıRıM

Ben epilasyon sonrası yanıklar için madecascol kullandım hipokort diye bir krem ile beraber fakat lekeler geçmedi yani bilmiyorum belkide daha uzun bir süreç alacak oradaki gösterdiğim doktor zamanla geçer diyor ama tabikide o firmalarını korumak amaçlıda demiş olabilir yani bütün kabuklar falan düştü neredeyse bir sonraki seansımın zamanı gelecek (1 ay oldu yaptıralı) ama lekeler yani güneş lekesi gibi hala duruyor, valla artık o kadar sıkıldımki yani kıldan kurtulalım diyoruz bu sefer başka dert çıkıyor ben ücretimi peşin ödemiştim hala bazı yerlerdeki tüylerde çok azalma olmadığı için bu sefer daha güçlü yaptılar sonuçta bu oldu işte, umarımmmmm geçer ya çok sıkıntı verdi bana bu lekeler siz siz olun ince tüylere dokundurmayın ve çok güçlü akımla yaptırmayın gittiğiniz yerlerede sorarsanız sevinirim gerçekten o yanık lekeleri geçermi acaba onlardamı aynı şeyi söyleyecekler cevap yazarsanz çok SEVİNİRİM
bende parayı peşin verdim bendede bol miktarda kılların deriye yapışması ile oluşan kabuklanmalar var özellikle kolumda..iz kalacak gibi durmuyor daha öncedende olmuştu bir iki aya kadar toparladı hiç iz kalmadı inşallah yine kalmaz..bacaklarım morarmıştı galiba yüksek atıştan oldu onlardada gerileme var geçmeseydi dr'a gidecektim.
geçmiş olsun canım

Back