Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar bende 10 gun once yaptırdım alex le apogee ile ama dalga boyunu bilmiyorm 15 gun snr kontrole gel dedi. kol altı yaptırıyorm. 50 ytl ye yapıyor. benimki hiç acımadı sogutmalıydı sanırım hiçbir acı duymadım. 2 ayda bir gitcem sorum şu sizde 2 ayda bir gidiyorsunuz degilmi ? birde benimkiler dökülmeye baslamadı ne zmn başlar?
evet şuanda bile acıyor dokunamıyorum bepanten kullanıyorum
diğer seansa emla kullanmayı düşünüyorum
ayrıca yeni farkettim bacak içlerinde deri altında morarmalar var merkezi aradım anlam veremediler dermotoloğa yönlendirdiler yol çok uzun olduğundan hemen kalkıp gidemiyorum bakalım geçmezse gidicem
yani boyle cımbızla almıs gibi oldu. beyaz tenliyim kıllarımda siyahtır belki ondan düşük doz yapmıstır dozunu sorayım bakayım bu gittigimde
yakında dökülür merak etme.acımadı diyorsun ya koltuk altı ufak bir bölge sen acıyı hissedene kadar bitiyor bile büyük bölgeler farklı canım yaslm kızlar bende 10 gun once yaptırdım alex le apogee ile ama dalga boyunu bilmiyorm 15 gun snr kontrole gel dedi. kol altı yaptırıyorm. 50 ytl ye yapıyor. benimki hiç acımadı sogutmalıydı sanırım hiçbir acı duymadım. 2 ayda bir gitcem sorum şu sizde 2 ayda bir gidiyorsunuz degilmi ? birde benimkiler dökülmeye baslamadı ne zmn başlar?
lodos hangi cihazla yaptırdın?
canım benim ilk seansımda dökülmesi 1 ayı bulmuştu sonrakilerde daha kısa sürdü.arkadaşlar bi hafta önce alex ile tüm bacak genital ve koltuk altı yaptırtım(seansı 600) ama hüm kökler nokta mokta kılla doldu hala dökülme yok.. zaten eskiden hep batık olurdu.. sanki kıllar nokta şeklinde bacağıma gömüldüler dökülmicakler öle batık haline gelecek die çok korkuyorum... ne zaman dökülür tamamen butün yaz bölemi geçecek... dökülüncede ne kadar zaman temiz temiz kullanabileceğim
bilgilemdiriseniz sevinirim
bende parayı peşin verdim bendede bol miktarda kılların deriye yapışması ile oluşan kabuklanmalar var özellikle kolumda..iz kalacak gibi durmuyor daha öncedende olmuştu bir iki aya kadar toparladı hiç iz kalmadı inşallah yine kalmaz..bacaklarım morarmıştı galiba yüksek atıştan oldu onlardada gerileme var geçmeseydi dr'a gidecektim.Ben epilasyon sonrası yanıklar için madecascol kullandım hipokort diye bir krem ile beraber fakat lekeler geçmedi yani bilmiyorum belkide daha uzun bir süreç alacak oradaki gösterdiğim doktor zamanla geçer diyor ama tabikide o firmalarını korumak amaçlıda demiş olabilir yani bütün kabuklar falan düştü neredeyse bir sonraki seansımın zamanı gelecek (1 ay oldu yaptıralı) ama lekeler yani güneş lekesi gibi hala duruyor, valla artık o kadar sıkıldımki yani kıldan kurtulalım diyoruz bu sefer başka dert çıkıyor ben ücretimi peşin ödemiştim hala bazı yerlerdeki tüylerde çok azalma olmadığı için bu sefer daha güçlü yaptılar sonuçta bu oldu işte, umarımmmmm geçer ya çok sıkıntı verdi bana bu lekeler siz siz olun ince tüylere dokundurmayın ve çok güçlü akımla yaptırmayın gittiğiniz yerlerede sorarsanız sevinirim gerçekten o yanık lekeleri geçermi acaba onlardamı aynı şeyi söyleyecekler cevap yazarsanz çok SEVİNİRİM