• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite cihazıyla lazer yaptıran var mı ?

yardımcı olun lütfen kızlar????? kızlar bastan sona okudum kararsız kaldım lütfen yardımcı olun beyaz tenliyim kıllarım cansız ve hep agda yapıyorum bakırköy veya bahcelıevler cıvarı şirinevler felanda olabılır. bır merkez ve cıhaz onerırmısınız. bırde artık jıletlemı almalıyım tuylerımı

yardımcı olun lütfen kızlar????? kızlar bastan sona okudum kararsız kaldım lütfen yardımcı olun beyaz tenliyim kıllarım cansız ve hep agda yapıyorum bakırköy veya bahcelıevler cıvarı şirinevler felanda olabılır. bır merkez ve cıhaz onerırmısınız. bırde artık jıletlemı almalıyım tuylerımı

formdaki mesajları okuyarak istanbulda bulunup memnun kalan bayanlara özel mesaj atarak merkez ismi öğrenin..jileti merkeze gitmeden önce yapılıyor..zaten merkez sizi yönlendirir.

kızlar dün ilk seansımı oldum alexle yanlız canım inanılmaz yandı korkudan titredim
bayan tüylerin çok sert dedi ondan mıdır acaba ?

kızlar dün ilk seansımı oldum alexle yanlız canım inanılmaz yandı korkudan titredim
bayan tüylerin çok sert dedi ondan mıdır acaba ?

cnmmm makina ayarı yüksektirrrr ondan canın acıyooo ..meselaa yüzümdekiler ince tüy ama makinanın derecesi yüksek oldugundan çok canım acıyo..ama acıması iyiii bakk benim bikini çok acımadıı bi haftam varr hala tek tük dökülüyo..kadına yükseltmesini söylüycem derecesini :)

Acıması iyie işaret acısın ki kıl kökleri yokolsun acıyosa we sonrasında yanma oluyosa işe yarıyo demektir en son bacaklarımı yaptırdığımda oldu we çıkan kıllar çok azdı baya işe yaradı

Kızlar önceki gibi acımaz çünki baya bi dökülürler kalan kıllarda az olur kıl sıklığındanda acıyo merak etmeyin acımaz sürmenize gerek yok normal bir seansta sürün emla yıopuyorumnanaktan

Kızlar önceki gibi acımaz çünki baya bi dökülürler kalan kıllarda az olur kıl sıklığındanda acıyo merak etmeyin acımaz sürmenize gerek yok normal bir seansta sürün emla yıopuyorumnanaktan

ay cnm bi ahfta içinde baya dökülürse kullanmam ama sanki hiç dogru dürüst dökülmüycek gibi duruyorrrrrrrrkafamçokkarıştı

uyyyyyyyyyyyyyy inş fıstık inşşşşşşşşşş:)ilk ya daha nsl olcagını bilmiyourm tam merak ediyorum:)yüüzmüde ilk yaptırıdıgımda böle kafama takıyodumm işe yaramıyomu diyee:)

he kızlar birde uçları çıkıktı kılların ben lazere gittiğimde yani uçları gözüküyordu kılların
dün yaptırdım o kılları çekince elime geliyor tırnağımla kazıyprum dökülüyor

bena.s. de alex cihazıyla epilasyon yaptıranlardanım ve olumlu sonuç aldım üstelik herşeyden daha ekonomik genital bölgesi bitti. ama bıyık uzun sürüyor.

bugün kontrol seansım vardı ilk seansmda çok acımıştı bugünde kontrl seansı oldugundan 1 tüp emla krem sürüp gittim yarm bacak için . ama canım yine yandııı diğer seansıma 10 kasımda gidicem o seansta diğer tüplerin hepsini kullanmam gerekicek sanırım ::bbo:

Arkadaşlar bende Alexandrite ile Yaptırıorum epilasyonu komple Paket fiyatı vücut 1.650 + 8 seans aldım.İlk Seansımı geçen hatta yaptırdım ayrıca yüzümüde orda yaptırıorum ama benm kıllarım çok sert vede siyahtı yüzüme 50 gün önce yaptırdım hala çıkmadı (tabi önce çıktılar dökülenler bidaha çıkmadı)şuan memnunum vücudum için bişi diyemiyecem daha çıkmadılar.ilerleyen zamanlarda yazarım yine..

Ben alexandrite cihazıyla alt bacağa lazer yaptırdım 25 ekimde ve yanık izleri hala geçmedi. Daha önceki senasımda böyle bir sorun çıkmamıştı ama bu sefer paramla rezil oldum resmen. ınşallah iz kalmaz:(

Back