• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite cihazıyla lazer yaptıran var mı ?

arkidişler dün ilk seansıma gittim genital k.altı ve bıyık ya benim yüzümde tüy yok bıyığımda çok azdı acaba yaptırmasamıydım artırırmı acaba ya

bide gittiğim yer çooooooook prof. biyer 5 tane hekim çalışıyor filan. birde sözleşme yapıyolar şöyle bi
kampanyaları var tüm vücut bitene kadar 2bin lira nasıl sizce onu yaptırsammı bitme garantisi veriyolar
düşünün seans sınırlaması yok birde kendilerine çok güveniyolar garanti biter diyolar ki öyle olmasa
sözleşme imzalamazlardı heralde ben çok güvendim oraya makinalarıda son teknoloji diode nd yağ ve
alexandrite var kıla göre seçiyolar makinayı ne diyosunuz tüm vücut yaptırsammı bıyığı bıraksammı

kaydirigubbakcemile4

bende alexandır la yaptırıyorum sonumuz hayrolsun vallaha ya korkuyorum bıtmez dıye

arkadaslar bende lazer yaptırıyorum, bitene kadar anlaşmıştım, 1300 liraydı, toplamda 15 seansta biter dediler daha 8 oldu benim ve nerdeyse bitti.. herkese tavsiye ederim. bu arada başka bi merkezde alexandirite yaptırıyodum ama inanılmaz pahalı gelmişti sonra başka bi yerde kampanya duyunca inanılmaz cazip gelid ve iyikide görmüşüm evlenmeden önce baya bi azalmıştı ve şuan evliyim kasımdan beri, hiç bi zorluk çekmedim, o kadar kıllıydım ki anlatamam :) herkese sağlıklı güsel günler

kızlar 3 hafta sonra 2 seansa gidecegim ilk test atısı yapıldıgı yerde kıllamalar oldu diger yerlerde daha kıl cıkmadı ...sizde de oyle mı oluyor

tüm forumu okudum arkadaşlar..kesin bi sonuca ulaşamadım. benim sorunum bacağımdaki aşırı derecede kıl dönmesi batıklar var ve izlerii... kökünden alınca artıyo jiletlede bi gün bile dayanmıyo bıktım bıktım bunlardan bezdim.bulunduğum yerde alt bacak250 tüm bacak 550
azmı çokmu alex.. kıl dnmesi şeklindeki batıkları olan ve iiyiki yaptırdım diyen varmı

tüm forumu okudum arkadaşlar..kesin bi sonuca ulaşamadım. benim sorunum bacağımdaki aşırı derecede kıl dönmesi batıklar var ve izlerii... kökünden alınca artıyo jiletlede bi gün bile dayanmıyo bıktım bıktım bunlardan bezdim.bulunduğum yerde alt bacak250 tüm bacak 550
azmı çokmu alex.. kıl dnmesi şeklindeki batıkları olan ve iiyiki yaptırdım diyen varmı

Canım ben alt bacağıma yaptırıyorum 2. seansım bitti 3. gidicem azalma oldu batık falanda yok agda yaptığımda batık oluyodu şimdi yok we bayada azaldı gözle görünüyo 3. seansından sonrasını merak ediyorum inş dahada azalır
ben alt bacak 200tl ye yaptıryorum makine alex.. şimdilik memnunum çok rahatlık düzgün bir yer bulup yaptırın derim sewgiler a.s.

Canım ben alt bacağıma yaptırıyorum 2. seansım bitti 3. gidicem azalma oldu batık falanda yok agda yaptığımda batık oluyodu şimdi yok we bayada azaldı gözle görünüyo 3. seansından sonrasını merak ediyorum inş dahada azalır
ben alt bacak 200tl ye yaptıryorum makine alex.. şimdilik memnunum çok rahatlık düzgün bir yer bulup yaptırın derim sewgiler a.s.

saol nur ummm çok teşekkür bende yaptıracam bakalım eger kurtulursam heralde kurban kesecem...:hooray:

kıslar ben cene bıyık ve favoriye yaptırıyorum..cene ve favori baya geç çıkarken bıyıklarım hemen çıkıyor yaa normlami acaba..seansıma gitmeye daha 1 ay var ve bıyıklarımın büyük kısmı çıktı:(:(:(acaba bıyık kısmıma lazer işemi yaramıyo diye öyle hızlı çıkıyo:(:(:(

arkidişler dün ilk seansıma gittim genital k.altı ve bıyık ya benim yüzümde tüy yok bıyığımda çok azdı acaba yaptırmasamıydım artırırmı acaba ya

bide gittiğim yer çooooooook prof. biyer 5 tane hekim çalışıyor filan. birde sözleşme yapıyolar şöyle bi
kampanyaları var tüm vücut bitene kadar 2bin lira nasıl sizce onu yaptırsammı bitme garantisi veriyolar
düşünün seans sınırlaması yok birde kendilerine çok güveniyolar garanti biter diyolar ki öyle olmasa
sözleşme imzalamazlardı heralde ben çok güvendim oraya makinalarıda son teknoloji diode nd yağ ve
alexandrite var kıla göre seçiyolar makinayı ne diyosunuz tüm vücut yaptırsammı bıyığı bıraksammı

kaydirigubbakcemile4

cybernuran arkadaşım epilasyon merkezinin ismi nedir?yaa arkadaşlar çok kararsızım istanbulda anadolu yakasında özellikle tavsiye edeceğiniz bir yer var mı lazer konusunda????*:çok üzgünüm:

Bende gidiyorum.Koltukaltıma deneme amaçlı
Şimdilik çok memmunum...Henüz 3 kez gittim emme :)
Hadi bakalımsositososito

Son düzenleme:
kıslar ben cene bıyık ve favoriye yaptırıyorum..cene ve favori baya geç çıkarken bıyıklarım hemen çıkıyor yaa normlami acaba..seansıma gitmeye daha 1 ay var ve bıyıklarımın büyük kısmı çıktı:(:(:(acaba bıyık kısmıma lazer işemi yaramıyo diye öyle hızlı çıkıyo:(:(:(

evet bıyık hemen çıkıyo malesef cnm benimde öle:(

arkadaslar ben ankaraki iyi sonuc veren makineyi arastiriyorum. Ve acisiz olani, cunku 2 gun once lazere gittim elos diye bi makineydi arastirdim iyi oldugunu dusundum. Ama bu kdr aci veren bisey gormedim , gercekten agladim koltukalti felaket acitti birde tum vucut gittim. Oraya bi dha gitmicem, ankaradaki iyi lazer gercekten iyi sonuc veren ve acisi olmayan bi yer varmi ozele yazar misiniz.

ya arkadaşlar hepiniz iyi hoş diyorsunuzda peqi bunun zararı hiç yok mu çok merak ediyorum genital bölgeye yaptırdığımızda yumurtalıkları etkilermi yada koltuk altında ki ter bezlerini bunlar kafamı çok karıştıyor. Etkileri 10 sene sonra belli olur diorlar aynı sigara gibi mi yardımcı olun lütfen

Back