• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite cihazıyla lazer yaptıran var mı ?

ya arkadaşlar hepiniz iyi hoş diyorsunuzda peqi bunun zararı hiç yok mu çok merak ediyorum genital bölgeye yaptırdığımızda yumurtalıkları etkilermi yada koltuk altında ki ter bezlerini bunlar kafamı çok karıştıyor. Etkileri 10 sene sonra belli olur diorlar aynı sigara gibi mi yardımcı olun lütfen

Canım ben yaptırdığım yere sordum lazerin derinlemesine bir etkisi yok sadece kıl köklerini etkiliormuş dedim bişey olurmu olmaz dediler olsa doktorlar hemşireler yaptırmaz dedi benim içim rahat inş allahın izniyle bişey olmaz umarım
sewgilera.s.

kızlar meraba,ben 6 seans aldu alex ve ıpL ikiside var benim gittiğim yerde hatta bir seanstada jelli var ona girdim hala tüyler var,ama benim ki bitiş garantili iyi öyle 6 senas olmasına rağmen hala yüyler var.devam ediyorum kıl dönmesi vardı bende özellikle onun için başladım zaten şimdi gayet iyi kıl dönmesi sorunum kalmadı.

kızlar meraba,ben 6 seans aldu alex ve ıpL ikiside var benim gittiğim yerde hatta bir seanstada jelli var ona girdim hala tüyler var,ama benim ki bitiş garantili iyi öyle 6 senas olmasına rağmen hala yüyler var.devam ediyorum kıl dönmesi vardı bende özellikle onun için başladım zaten şimdi gayet iyi kıl dönmesi sorunum kalmadı.

hormonal bir sorun olduğunda tüyler çıkmaya devam ediyor istersen bir dr'a görün

Canım ben yaptırdığım yere sordum lazerin derinlemesine bir etkisi yok sadece kıl köklerini etkiliormuş dedim bişey olurmu olmaz dediler olsa doktorlar hemşireler yaptırmaz dedi benim içim rahat inş allahın izniyle bişey olmaz umarım
sewgilera.s.
nur umm aynı sözleri benim merkezde söyledi bana bende öyle olmasını umuyorum artık bir çok hastalığın tedavisinde lazer kullanılıyor bu benim içimi rahatlatıyor inşallah ilerde problem yaşamayız

valla kıslar benim 3 seans olduu yüz için gidiyorum çıkmayan yerlerde çıkıyo çıkanlarda baya uzuyoo..doktor olur demişti inş biter yaaa mecbur devam etcem artıkk:(

benimde aynı sorun göğüs ucunda var bir kaç taneydi bir seans yaptırdım şimdi çoğaldı ve uzun çıktı aynen macburen devam edicem

benimde aynı sorun göğüs ucunda var bir kaç taneydi bir seans yaptırdım şimdi çoğaldı ve uzun çıktı aynen macburen devam edicem

Bendede göğüs ucunda wardı 2 seans yaptırdım sanki coğaldımı dedim azalmassa iğneli yaparız dedi yapan kişi bakalım nolcak inş çoğalmaz

arkadaşlar koskoca kk da antalyada lazer epilasyon yaptıran yok mu yaaa:(
konu açtım cevap gelmeden kapattılar.lütfen rica ediyorum bana antalyada lazer yaptıran arkadaşlar özelden yazabilirmi?kafayı yemek üzereyim artık yaaa senağlama

bence en iyi cihaz bu
en etkili olan
o yüzden bu cihazı kullanan yerler pahalı yapıyorlar

lazer ışını kullanılıyormuş
diğer bazı cihazlarda ise lazer ışığı ve ikisi farklı şeyler olduğundan ışının etkisi fazlaymış

valla kıslar benim 3 seans olduu yüz için gidiyorum çıkmayan yerlerde çıkıyo çıkanlarda baya uzuyoo..doktor olur demişti inş biter yaaa mecbur devam etcem artıkk:(

yüz en uzun süren bölge uyuyanları tüy şeklinde olanları kıla dönüştürdükten sonra laser tanıyo yoksa görmedigi için yakamıyor

kurtulursunuz canım ben 6 yıl önce yaptırdım komple her yerime ve sonuç süperrr ama acıması lazım en etkili ozaman

yüz en uzun süren bölge uyuyanları tüy şeklinde olanları kıla dönüştürdükten sonra laser tanıyo yoksa görmedigi için yakamıyor

ya cnm bugun inceledim yüzümü aynada ince tüyle baya bi kalın çıktı 2.seansım bittii ve inceler kalın kıl halini aldııı,kalın kılarımda az bşy inceldilerr çok fark yok ama yüzüm böyle kalır endişesi aldı beniiiiiiii...o kalınlaşanlar nezaman incelir acabaaaaa çok taktım kafamaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumben

ya cnm bugun inceledim yüzümü aynada ince tüyle baya bi kalın çıktı 2.seansım bittii ve inceler kalın kıl halini aldııı,kalın kılarımda az bşy inceldilerr çok fark yok ama yüzüm böyle kalır endişesi aldı beniiiiiiii...o kalınlaşanlar nezaman incelir acabaaaaa çok taktım kafamaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumben

hiç sıkma tatlı canını o kıla dönüşenlerde bitecek yüz güneş ve havayı en direk alan bölge oldugu için daha uzun sürüyo yanar zarar görür endişesiyle akımı da yüksek veremıyorlar yani diger bölgeler daha uysal benım k.altı 3seansta tamamen bitti şaka gibi genital bölgedeyse 2.seansta sonuçalanlar bile varmış

hatta lasere başlamadan birkaç gün traş olanlar bile varmış sertleşsin diye ;ama çok ıncelerı göstertme hem canımız yanıyo hem zaman hem de nakit kaybı

hatta lasere başlamadan birkaç gün traş olanlar bile varmış sertleşsin diye ;ama çok ıncelerı göstertme hem canımız yanıyo hem zaman hem de nakit kaybı

teşekürler cnm benimmmm valla çok moralim bozulduuuu yüzümüü düzelteyim derken iyicene maffoldugunu görmek müthiş üzdü..inşşş biterde kurtulurusss..normalde tüylü birisiyim heryerimi alıyorum dert etmiyorum okdr ama yüzümdekileri çok sorun ediyorummm.

Slm.kızlar bende Alexandrite cihazıyla epilasyon yaptırıyorum tüm vücut şuanda 7. seansım oldu bacaklar bitti denecek kadar az kaldı fakat ince tüyler hala başıma bela hatta öncesinde beni çok rahatsız etmeyen tüyler şimdi rahatsız ediyor, çünkü boyları eskiye göre uzuyor ve bu görüntü gerçekten rahatsız edici oluyor. En son yapılan seansta volum biraz yüksek yapıldı ve leke oluştu bu lekelerden nasıl kurtulucam onuda bilmiyorum. Kaş yapalım derken göz çıkartmak gibi bir şey...Aranızda bu tarz lazer sonrası leke problemi yaşayan varmı? Lekeleri geçirmek için ne yapmak lazım sinirimi bozuyor çok..üstelikte yeni evlendim ben kendim gördükçe gıcık oluyorum, cevap yazarsanız çok sevinirim.

Slm.kızlar bende Alexandrite cihazıyla epilasyon yaptırıyorum tüm vücut şuanda 7. seansım oldu bacaklar bitti denecek kadar az kaldı fakat ince tüyler hala başıma bela hatta öncesinde beni çok rahatsız etmeyen tüyler şimdi rahatsız ediyor, çünkü boyları eskiye göre uzuyor ve bu görüntü gerçekten rahatsız edici oluyor. En son yapılan seansta volum biraz yüksek yapıldı ve leke oluştu bu lekelerden nasıl kurtulucam onuda bilmiyorum. Kaş yapalım derken göz çıkartmak gibi bir şey...Aranızda bu tarz lazer sonrası leke problemi yaşayan varmı? Lekeleri geçirmek için ne yapmak lazım sinirimi bozuyor çok..üstelikte yeni evlendim ben kendim gördükçe gıcık oluyorum, cevap yazarsanız çok sevinirim.

cnm benimde ince tüyler kalınlaştı sinirlerim bozuk vallaa..umarım onlarda biter..yanık için gelince ben baya bi esmerim ondan yanık oluyor madecassol diye bi ilaç verdi doktor..lazer olduktan sonra 3-4 gün kullanıyorum leke kalmasını önlüyor tavsiye ederim..ben esmer olmama ragmen yanık izi yok...

Benim bacaklarımdada leke oldu ama geçti bepanten sürdüm we soguk su tuttum hep nedenide yüksek değerde atış yapıyolar we kılın köküne geldiği için aslında benim leke değilmiş kılın kökünün olduğu bölge dedi kadın geçti benim ama inş sizinde geçer

Selam kıslar
Bende kısmetse bu sene Ekim ayı gibi bacaklarımdan gideceğim...
Kıllar bir yana bende batık lekeleri de çok fazla..
İnşallah istediğimiz sonucu alırız...

dün 3.seansım için gitmiştim başından beri uygulama yapan bayan işten ayrılmış başkaı yaptı canım hiç olmadığı kadar çok yandı ve 1 de girdim 5 te çıktım sinir oldum çok yavaş yaptı..tüm bölgeyi taradı hiç atlamadı ama çok uzun sürdü bu kadar olurmu yahu.
tüm vücudum kızardı daha önce kabarıyor hemen geçiyordu ilk defa yandığımı hissediyorum elimi vücuduma değdiremiyorum hala ..yanık izleri var her yerimde ılık su bile yakıyor .bu kadar acı duymam normalmi ya? acaba ayarımı yüksek tuttu monitörde bazen 13 bazen 16 yazıyordu dalga boyu
ne yapmam lazım

Back