Ben epilasyon sonrası yanıklar için madecascol kullandım hipokort diye bir krem ile beraber fakat lekeler geçmedi yani bilmiyorum belkide daha uzun bir süreç alacak oradaki gösterdiğim doktor zamanla geçer diyor ama tabikide o firmalarını korumak amaçlıda demiş olabilir yani bütün kabuklar falan düştü neredeyse bir sonraki seansımın zamanı gelecek (1 ay oldu yaptıralı) ama lekeler yani güneş lekesi gibi hala duruyor, valla artık o kadar sıkıldımki yani kıldan kurtulalım diyoruz bu sefer başka dert çıkıyor ben ücretimi peşin ödemiştim hala bazı yerlerdeki tüylerde çok azalma olmadığı için bu sefer daha güçlü yaptılar sonuçta bu oldu işte, umarımmmmm geçer ya çok sıkıntı verdi bana bu lekeler siz siz olun ince tüylere dokundurmayın ve çok güçlü akımla yaptırmayın gittiğiniz yerlerede sorarsanız sevinirim gerçekten o yanık lekeleri geçermi acaba onlardamı aynı şeyi söyleyecekler cevap yazarsanz çok SEVİNİRİM
benim de genital bölgede aynı durum söz konusu.. alexde yüksek ayar çalışınca haşlandım resmen :çok üzgünüm: üst blgenin bi kısmı leke kaldı sonra merkezi değiştirdim.. şimdi gemini lazere gidiyorum.. hem soğutması süper hemde kıl köküne en derin ulaşan lazer sistemi...çok rahat bi lazer..rengi az da olsa açıldı... tüylerimin %80ninden kurtuldum.. kalanlar için son seansıma gidicem... tavsiyem merkezini değiştir.. çünkü normal şartlarda böyle bi durumun oluşmaması gerekir.. İşin ehli yerlere gitmeyince kaş yapalım derken hep göz çıkartiyoruz.. geçmiş olsun canım...