• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alevi-Sunni meselesi

Önce her iki tarafında yaşam biçimi önemli.Şöyle de birşey var ki,(bunu böyle alevi sünni diye belirtmek çok canımı sıksa da) alevi ile evlenenlerin daha rahat ettiğini çevremden de duyuyor ve görüyorum.Tabii tam terside olabilir ama inancın yoğunluğu ve yaşanmasına bağlı...

Bence alevilik değilde,çok sıkıntı yapılacaksa 7 görümce ve anne ile nasıl anlaşılacak o gündemde olmalı.Ki bence sen iyi olursan,gerisini düşünme,el üstünde tutacaklardır seni...

konu kapanmasa keşke, konuya gelirsek isin zor gibi sunu asla unutma hicbir zaman 1 kisiyle evlenmiyorsun en asik insan bile bir noktada anam babam diyor onlarin dediklerine onem veriyor. ..he mezhep isi icin kisiliginiz onemli nasil desem mesela her ailede de bu mezhebini cok derin yasayan varsa bir çatışma vsoz konusu oluyor. .
gerçekten çok korkuyorum. annesi babası boşanmış bi insan olarak, en büyük korkum boşanmak. allah kimseyi korktuğuna uğratmasın. inanılmaz ikilemde kaldım. ne yapacağım bilmiyorum.

Back