• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alevi sevgiliyi babama nasil aciklarim?

babana söyleyecek çok şeyim var ama neyse umrm olmaz bu iş de o damat babanız gibi birinin damadı olmaz bu kadar da ön yargılı araştırmadan blmeden yargılanmaz insanlar. cahilliktir bunun adı

Mesele alevi ya da sünni olmak değil insan olmaktir önce bunu kabul etmek lazim

Çok yakin alevi arkadaslarim vardi ve hepsi pirlanta gibi insanlardi
Haklarında yapilan saçma yorumlara da fazlasıyla uzulurlerdi

Evlilik konusuna gelince babanizi en iyi siz tanirsiniz
Çok yakin arkadasim bu sebepten 6 yillik ilişkisini bitirmek zorunda kaldi ama evlilikle sonuclananlarda var

İnsan sadece insan olduğu için değerlidir bu unutulmamali

bırazdan ortalık fena karısacak:KK12::KK12::KK12: babanız baya katı bu konuda anşasılan zor olacak hersey hayırlısı neyse o olsun hakkınızda....

benim bi akrabam evlendi babasi annesj istemedi kaçtı o da basks bi sehre.. evlendi cocugu oldu ailesiyle bi şekilde barıştı lar. . fakat (kesinlikle alevileri kotulemek istemiyorum sunii, alevi, şii herhangi biri yani farklılık) anlasamadilar yasantilari farkliydi günlük yasantilari bile.. benim pek bilgim yok bu farklıliklar konusunda ama sordugumuz da boyle demişti .. tabi bu kişiliğe anlayisa da bagli.. ne yazikki bosandilar bu yıl:(

böyle bağnaz bir insanı ikna etmeniz mümkün değil. laf anlatamazsınız. şimdi babanıza bağnaz dedim diye kızacaksınız ama sizin de babanızın ağzından alevilere giydirmediğiniz şey kalmamış. üzgünüm ama bağnazlık.

Dini hassasiyeti olan insanlarin farkli din veya mezhepten birileriyle evlenilmemesini istemesi gayet anlasilir.
Bunda karsidaki kisiyi incitici veya o kisinin dinine saygisiz yorumlar yapmadikca tabii.
Lakin bahsettiginize gore nisanliniz genel olarak sunni gorusune yatkin. Babaniz dini hassasiyetinden dolayi bu sekilde davraniyorsa onu bu yolla ikna edebilirsiniz.

Bence boyle konular acmayin biktik artik.anan baban istemiyorsa evlenme bacim.ona kizmi yok sana erkekmi yok.herkes isine baksin.zaten konu kapanir birazdan.kapansinda zaten bu kacinci yeter..
Cevaplaman icin alnina silah dayadim sanki sakin ol bi yaa
Ayrica ona kiz sana erkek mi yok demesi kolay ama benim yerime kendini bi koysan bunun hic kolay olmadigini anlayacaksin.

Hemen izliyorum konuyu buralar cok karisacak...

Kuzum sen bunlari dusunmeden adamla ne kadar ciddisin bunu netlestir once. Cogu kizlar aileleri karsi cikinca adama daha da baglaniyorlar ama sonrasinda pisman oluyorlar. Ailenin karsi cikmasi bazen kizlari gaza getirip inatlastiriyor. Bunun cok ornegini gordum. Sonrasinda o kizlar hep "aslinda o zamn da o kadar cok sevmemistim ama karsi cikilmasi gozumde ulasilmaz bir hale getirdi ve baglandim" dediler. Gercekten seviyor musun bunu kesinlestir.
Cok dusundum onu cok seviyorum o benim icin en dogru insan

Back