- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
- Konu Sahibi thichquang
-
Arabamizin modelini yukseltmek icin para biriktirelim diye actim. Ama köle gibi goruluyorum. Bide tavirli suanda zeytinyaği gibi uste cikacak ama tek kelime etmedim. Cok kirildim cunku. Ben ona, onun bana davrandigi gibi hic davranmadim cunku.Eşinden daha çok çalışıp üstüne evde ondan iş yapmak... Kadınlarımıza üzülüyorum.Bir de trip yiyorsun şu anda.Haftada 6 gün çalıştığım dönemler oldu kurs veriyordum , valla hiç bi' işe el süremiyordum , eşim yapıyordu yemekleri ki onun işi benimkinden daha yoğundu.Ben daha güçlüyüm sen ufacıksın dinle canın ne ki , hastalanırsın derdi.Eli de benden daha çabuktur yemekleri yapardı.Temizlik için de yardımcı alıyordum o dönem.Sonra başka öğretmen geldi de kursu bıraktım.Müdürüm zorla açtırmıştı.
Sen de ya kursu bırak ya ders saatini azalt ya da ev işi yapmayı azalt.Canına yazık.Alışsın eşin ev işi yapmaya.İnsan her şeye alışır yapamam edemem demesin hiç.
Bişey diyemiyorum , araba modeli yükseltmek için bu fedakarlıkları yapmaya değer mi? Eşini alıştırmışsın , trip yapsam da küsemez diye düşünüyor olabilir.Arabamizin modelini yukseltmek icin para biriktirelim diye actim. Ama köle gibi goruluyorum. Bide tavirli suanda zeytinyaği gibi uste cikacak ama tek kelime etmedim. Cok kirildim cunku. Ben ona, onun bana davrandigi gibi hic davranmadim cunku.
Mutfakta cani isterse harika yemekler yapar. Tabaklari tasir mutfaga o kadar. Yapinca lutuf gibi goruyor kendileri
İşte hatanız tam da bu.Arabamizin modelini yukseltmek icin para biriktirelim diye actim. Ama köle gibi goruluyorum. Bide tavirli suanda zeytinyaği gibi uste cikacak ama tek kelime etmedim. Cok kirildim cunku. Ben ona, onun bana davrandigi gibi hic davranmadim cunku.
Yani yanlış anlamayın da arkadaş toplantilarinizi neden pazar günü yapıyorsunuz. Eşiniz de siz de o gün dinlemelisiniz.Selamlar herkese. Bu actigim ilk konum. Cogunlukla geceleri bu sayfayi okuyup kapatanlardandim. Ama bugun yaziyorum. Konuya gelecek olursak; ben ögretmenim, eşim de öyle. Bir hafta oncesinden kiz arkadaslarimi eve cay saatine davet etmistim. Pazar gunu yani yarin icin. Cuma aksamindan esime yarin evi supurebilir misin hayatim pazar kizlar gelecek ben de geldigimde tatliyi ve boregi hazir edecegim diye. Cunku ctesi gunleri dyk(destek ve yetistirme kursu) veriyorum esimin haftasonu tatil. Her neyse. Kurstan eve gelisim saat 4 u buldu bugun. Geldim bi baktim mutfakta sabah kendi kahvaltisindan kalan bardak vs olduğu gibi duruyor ustelik hicbi isin ucundan tutmamis. Hayatim sunlari makineye yerlestirseydin dedim sitem ederek film koptu adamda. Eve geldigin belli oluyo vs diyip ceketini alip cikti. Bende moral kaldi ne motivasyon. Toplantiyi iptal ettim. Simdi konusmuyoruz ayri odalardayiz. Ama buz gibi sogudum. Cikarken diyo ki bide bana ne senin arkadaslarindan. Her seyden elimi cekmeyi dusunuyorum. Yaptikca nankorlesiyor zira.
Yani yanlış anlamayın da arkadaş toplantilarinizi neden pazar günü yapıyorsunuz. Eşiniz de siz de o gün dinlemelisiniz.
Ben burda pek bir şey göremedim.
İki yorgun insanın münakaşası olmuş o kadar.
Mutfakta cani isterse harika yemekler yapar. Tabaklari tasir mutfaga o kadar. Yapinca lutuf gibi goruyor kendileri
keşke iptal etmeseydiniz. ev süpürmekte bişey yok yapardınız. ama sanırım moral bozukluğundan tadiniz kaçtı.Kendime soz verdim kendi isimi yapacagim sadece burnu surtmeli. Kizlara da mahcup oldum onun yuzunden daha cok sinirlendiriyor bu aklima geldikce beni.
Araba modelini yükseltmek için neden sadece siz çabalıyorsunuz?Arabamizin modelini yukseltmek icin para biriktirelim diye actim. Ama köle gibi goruluyorum. Bide tavirli suanda zeytinyaği gibi uste cikacak ama tek kelime etmedim. Cok kirildim cunku. Ben ona, onun bana davrandigi gibi hic davranmadim cunku.
Onun kursu kasim ayinda baslayacak. O da calisacak ctesileri ama bugun olan oldu iste. Yarim gun yardimci almaya karar verdik. Bakti alttan almiyorum geldi ozur diledi. Yapacaktim sen gelir gelmez cikistin falan dedi.Araba modelini yükseltmek için neden sadece siz çabalıyorsunuz?
Eşiniz niye çabalamıyor?
Çok çalışmayı bırakın şu kıymet bilmez eş için.
Gezin tozun keyfinize bakın.
Supurge icin degil o moral bozukluguyla bi bardagi alip kaldiracak enerjim kalmadigi icinKonunuzda bazı sıkıntılar var.
Bu iş bölümü çoktan tamamlanmış olması gerekirdi sizde.
Yarın arkadaşlarım gelecek evi süpürür müsün demek ekstra bir iş. Dolayısıyla yapmama hakkını kullanmış.
Siz komut veren oldukça hep böyle olacak.
Iş listesi hazirlamali ve ekstrem bir durum olmadıkça kimse kimsenin işine karışmamali. Yapmış mi yapmamış mi denetlememelisiniz yani.
Kadınlar hep denetleyen, komut veren ve hatta beğenmeyen taraf oldukları için adamlar ev işini sahiplenmiyorlar.
...
Ve iki tarafta çalışıyor , neden haftada bir bir yardımcı gelmesin ki size ?
Bir süpürge için daveti iptal etmenizde yersiz olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?