• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldim.

Cok tesekkur ederim Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm . Evet dinlemiyor asla. Parka goturdugumde beni duymuyor hic. Her dk pesinde olmam lazim. Bu da yoruyor haliyle.

Sizin olay da iyiymis :) esim de biliyor hep burada oldugumu. Telefonu elime alsam yine kkda misin diye sorar hemen :) onun isine geliyor cunku o da rahatca oyun oynuyor o sayede.

Rica ederim bu arada cinsiyet ne?😊 Bende istiyorum inşallah hayırlısıyla bide kızım olur
Zorlanıcaz elbet ama Allah herşeyin kolaylığını verir zamanla aranız düzelir inşallah hele bebiş doğunca eşiniz daha dikkatli davranır umarım

Rica ederim bu arada cinsiyet ne?😊 Bende istiyorum inşallah hayırlısıyla bide kızım olur
Zorlanıcaz elbet ama Allah herşeyin kolaylığını verir zamanla aranız düzelir inşallah hele bebiş doğunca eşiniz daha dikkatli davranır umarım
Insallah hakkinizda hayirlisi olur. Bizim cinsiyet yarin gosterirse belli olacak. Gecen hafta arkasi donuk yatiyordu, goremedik :)

Back