ALESe Girecek Arkadalar Burda Toplanp Bilgi Aliverii Yapalim..

yarın sınava girecek olanlara başarılar versin inşallah amin hiç bir emeğimiz boşa çıkmasın inşallah ösym de insaflı davranmıştırsenağlama:sinifsinif:kafamçokkarıştı bnm kafam böle şuanda

Arkadaşlar alesten kaç almanız gerekiyor..yaklaşık olarak...
Benim için 70 alsam yeterli..

ales ten çıktım şimdi geldim eve a:KK70: tabiki yine iirenç bi sınavdı ehehh :-) ben yüksek lisans yamak istediğim için 55 gerekiyor bana ama tabiki fazla alırsam da benim için daha iyi olur. Allah sonumzu hayır etsin:-) emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah hepiniz.

kIZLAR BENDE GELDıM KAFAM DAVUL GıBı BAŞIM AĞRIYOR SÖZEL ıYıDı 50.SORUDAN SONRA DıKKATıM ÇOK DAĞILDI..SONRA TOPARLANDIM MATEMATıĞı UNUTMUŞUM 15 VAR YOK YAPABILDIĞIM..

benim sınavımda fena değildi ama sözelde çok zaman harcadım,uzun uzun sorular çok sıkıldım..matematikten son 1 saat içinde bildiklerimi yaptım yaklaşık 22 soru yaptım en az 60 almam lazım,sözelim en fazla 6-7 yanlış çıkarırım herhalde,matematikten de emin olduklarımı yaptım acaba kaç alabilirim?ne zaman açıklanacak bilgisi olan varmı?

geçmiş olsun arkadaşlar
sınav bana göre zordu
matematik de türkçede
60 tane kadar türkçe yaptım
sayısal 1 den 20 tane sayısal 2 den 10 tane tam olarak hatırlamıyorum ama
sizce 60 gelirmi ?

benim sınavımda fena değildi ama sözelde çok zaman harcadım,uzun uzun sorular çok sıkıldım..matematikten son 1 saat içinde bildiklerimi yaptım yaklaşık 22 soru yaptım en az 60 almam lazım,sözelim en fazla 6-7 yanlış çıkarırım herhalde,matematikten de emin olduklarımı yaptım acaba kaç alabilirim?ne zaman açıklanacak bilgisi olan varmı?

tatlım 60 ı alırsın bikere dediğin gibiyse ben geçen mayıs ayındakine girdim hiç çalışmamıştım! 5 sayısal yaptım 4 ü doğru, sözelden de 62 doğru 17 yanlışım var ve sözel puanım tam 60 geldi:KK70: bana 55 yetti ama çalışmadan daha fazla nekadar alırm diye herdefasında giriyorum :KK70: ehehh herkeseee bu aşamada kolaylar gelsin hiç gitmesin(:-)

merhabalar arkadaşlar
benim de malesef cok kotu gecti sınavım moralim cok bozuldu 70 almıştım zaten yuksek lisans yapıyorum ama yukseltmek için girmiştim kadrolara basvuru yapmak istiyorum ama olmadı malesef mayısta yine gircem:KK43:

X