ALESe Girecek Arkadalar Burda Toplanp Bilgi Aliverii Yapalim..

ben de bir kez girdim 82 aldım...zamanla yarışılıyor ve sözel sorular çookk uzun..o yüzden kesinlikle bir soruyu çözene kadar inat etmemek lazım:eek:lmaz: konu çalışmaktansa bol bol soru çözmek, hız ve sınav aşinalığı açısından daha faydalı olur diye düşünüyorum.

bende kasımdakine giricem bakalım neler yapıcam aslında denem gibi olucak benim için bahar dönemindekine daha ciddiye alarak çalışıcam aslında sorular kolay ama oyalayıcı

bende bahar dönemine gireceğim ya kızlar nasıl bir çalışma tavsiye edersinis evde çalışacağım konu anlatımlımı çalışayım yoksa sorumu çözeyim ne dersiniz birde kasımdakini denesemmi acaba ne zaman başvuruları açıklandımı :uhm:

Başvurular u sene biraz erkendi bitti Kasım 15 te te sınav var.
Tasarı yayınlarının konu anlatımlı, denemeleri ve çıkmış soruları içeren kitabını aldım
Ondan hazırlanıyorum. Bol bol soru çözmekte fayda var. Çünkü soruların amacı kısa sürede doğru yanıtlamak, aksi halde zaman hiç mi hiç yetişmiyor. :KK43:

hadi yaa işte bahar dönemi gireceğim diye takip etmedim haberim yoktu o yüsden neyse kısmet baharaymış hem hazırlanayım güselce daha öncede girdim ben bu sınava ama hiç hazırlanmadım öölesine girdim gerçekten sorular yetişmio çok gıcık ya birde eskiden matematik testini önce veriolardı sözeli sonra çok sinirdi ya ben belki sözeli daha çok çözeceğim dimi ama 1,5 saat yetişmiodu sözel şimdi hepsini bir veriolarmış sanırım dimi ööle duymuştum ama bilmiorum tabi belki yine aynıdır bakalım bendede ihtiyaç yayıncılığın deneme testleri var 10 kitapcık onları başladım çözmeye sürede tutuyorum bakalım hayırlısı.....

hadi yaa işte bahar dönemi gireceğim diye takip etmedim haberim yoktu o yüsden neyse kısmet baharaymış hem hazırlanayım güselce daha öncede girdim ben bu sınava ama hiç hazırlanmadım öölesine girdim gerçekten sorular yetişmio çok gıcık ya birde eskiden matematik testini önce veriolardı sözeli sonra çok sinirdi ya ben belki sözeli daha çok çözeceğim dimi ama 1,5 saat yetişmiodu sözel şimdi hepsini bir veriolarmış sanırım dimi ööle duymuştum ama bilmiorum tabi belki yine aynıdır bakalım bendede ihtiyaç yayıncılığın deneme testleri var 10 kitapcık onları başladım çözmeye sürede tutuyorum bakalım hayırlısı.....

canım ben geçen yıl bahar ayındakine girdim hiç mi çalışmadım rastgele bi deniyim dedim. e iyide etmişim 5 matematik yapabildim (gülmeyin) sözelciyim :-) ama 60 aldım ehehe Sözel ve sayısal kitapçığı bir arada veriliyor. sayısal bölüm mat 1 mat 2 olarak ayırlıyor. Sana önerim geçmiş yılların çıkmış soruları nette mümkün, bul ve çöz. Hepimize kolay gelsin ayrıca kasım ayındaki sınavım hakkında da burada ilgili arkadaşlara bilgiler veriirm..hihoyyythihoyyyt

bayanlar ben 2009 güz sınavına giricem, başvurumu yaptım fakat sınav yeri tam olarak neresi bilmiyorum?
istanbul kadıköy diye işaretlemiştim ama tam neresi bilen varmı?

merhaba arkadaşlar sınava giriş belgem geldi sizlerinki de geldi mi?Ben hiç çalışamadım,matematik beni çok düşündürüyor hiç düzenli çalışamadım işlem sorularını yapamıyorum,umarım sınav soruları kolay gelir :)

arkadaişalr sınav giriş yerleri gelmeyen varmı benim de kardeşim igrecek haftaya daha gelmedi sınav giriş belgesi ne yapmalıyım

sınav pazar günü ve vizelere çalışmaktan unutmuşum bile bir silkelendim ki kendime geldim. Offf insan olmak yetmez yetmiyor bazen :-) süpermen olmak lazım bazen:-)

X